Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 01:52:59
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Домашен уют
> Тема:
Банята
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...
32
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Банята (Прочетена 260960 пъти)
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
Отг: Банята
«
Отговор #180 -:
януари 11, 2008, 14:36:16 »
ние с милото или по точно аз :Pмисля за нещо таквоа мивката е страхотна роси и с тези плочки направо думи нямам изглежда толкова светла и ако и вие като нас нямате прозорец значи съм права да мисля че светлите плочки и подходящото осветление правят банята много по светла и уютна!!!вашата баня е малко по голяма от наша или може би горе долу толкова Роси ако не се сърдиш ще открадна малко от идеите ти миличка
Активен
ками
Сватбен ГУРУ
Алекс
«
Отговор #181 -:
януари 12, 2008, 02:06:07 »
Цитат на: picolina в януари 11, 2008, 14:21:08
Азсъщо харесвам душ-кабина,но само при мисълта че трябва да се чистят толкова много стъкла всеки път след като излезеш от банята и ми става лошо.А пък за ваната,защо да не е хигиенична?! Аз лично съм израснала с вана и съм доволна
съгласна съм с теб picolina... защо ваната да е не хигенична, все пак е вкъщи не е обществена баня? според мен... от опит го знам душ кабина със стъкла се чисти много по трудно отколото вана... аз имам и вана и душ но, ваната не си я бих дала за нищо на света и в същото време и душа е удобен за бърз сутришен душ например... така че душ или вана, въпрос на личен избор
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #182 -:
януари 12, 2008, 11:19:58 »
А нашата баня е много мъничка.Вана със сигурност няма да има,а душ кабина в стандартните размери които се продават незнам как ще сместим.Решила съм да иззидаменещо като коритце с фризовете от плочките по стената,завеса и това е....Вие какво ще кажете?Шефа ми е направил същото само че вместо завеса си е поръчала дограма и си е направил някаква огромна душ кабина............
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #183 -:
януари 12, 2008, 11:22:10 »
Аз също имам душ-кабина в банята, ама не знам кой ви е казал, че се чистят стъклата след всяко къпане??? Избрала съм си ги такива, че да не личат капките по тях и се чистят, когато се чисти цялата баня!
Колкото до избора-за мен кабината е доста по-удобна,а ваната, според мен не е удобна за душ, освен това колко пъти си я пълните и имате време за вана? Аз лично само 1 или 2 пъти ми беше мерака в началото. Освен това, винаги си представям, че ще се подхлъзна и слизането като през пресечена местност ми е другото препятствие,не знам аз не съм много голям почитател, но съм на мненеие, че е доста по-красиво с вана!!!
Колкото до въпроса с хигиената за ваната и аз съм съгласна, че е по-нехигиенично, от гледна точка на това, че всеки път преди вана трябва да се чисти доста усърдно, защото колкото и да сме си близки, не ми се иска като лягам във ваната да се плицикам с микробите от краката на мъжа ми или който се е къпал, просто жените тряба да внимаваме
Активен
сиска
Заслужил майстор на спорта
Така ми е добре...
«
Отговор #184 -:
януари 12, 2008, 12:17:46 »
Цитат на: Rossistela в януари 11, 2008, 13:38:58
Много се чудихме,когато избирахме-дали вана,душ-кабина или "нищо със завеса"
Тогава обаче бях мнооого бременна и като влезех в някой магазин в душ-кабина направо получавах клаустрофобия,да не говорим,че почти не успявах да се обърна вътре,камо ли да си измия краката
А двамата с мъжа ми заедно-абсурд...затова избрахме ваната
Не ми е трудно да я чистя,наистина,сигурно защото още е новичка
Ето още малко фотоси от банята
Ще кажа само-невероятна е!!!А цветовете са толкова топли и слънчеви........Ако имам такава баня,всеки ден с удоволствие бих я търкала
«
Последна редакция: февруари 19, 2008, 23:35:58 от maria_lakova
»
Активен
Ели .
имаме си Теди - най-сладкото дребси
«
Отговор #185 -:
януари 12, 2008, 12:21:00 »
Цитат на: fiibi_bg в януари 12, 2008, 11:19:58
А нашата баня е много мъничка.Вана със сигурност няма да има,а душ кабина в стандартните размери които се продават незнам как ще сместим.Решила съм да иззидаменещо като коритце с фризовете от плочките по стената,завеса и това е....Вие какво ще кажете?Шефа ми е направил същото само че вместо завеса си е поръчала дограма и си е направил някаква огромна душ кабина............
Фийби аз гледах нещо като стъклени паравани, много са готини , ще се поразровя да ти ги покажа
Активен
сиска
Така ми е добре...
«
Отговор #186 -:
януари 12, 2008, 12:21:20 »
След тези красоти на Роси искам да ви покажа и нашата баня,да се посмеете за моя сметка
И ние сме с вана.....и старомодни плочки.........
Активен
Ели .
имаме си Теди - най-сладкото дребси
«
Отговор #187 -:
януари 12, 2008, 12:54:30 »
ето нещо подобно !!!!
http://www.ravak-bg.com/products/pb.html?p1/p13/p134/gvs2
това е сайта където може да се види по-добре
3.jpg
(1.28 KB, 90x156 - видяно 3628 пъти.)
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #188 -:
януари 12, 2008, 13:13:38 »
Сисе ако си сложите такава преградка лесно ще освежите старата баня.И тъкмо ще стане сухо и лесно за поддръжка,особенно за бъдещи мами...............
Активен
сиска
Така ми е добре...
«
Отговор #189 -:
януари 12, 2008, 13:20:57 »
Цитат на: fiibi_bg в януари 12, 2008, 13:13:38
Сисе ако си сложите такава преградка лесно ще освежите старата баня.И тъкмо ще стане сухо и лесно за поддръжка,особенно за бъдещи мами...............
Охх ако знаете как иска един ремонт да му дръпнем,не само на банята....ама мъжа ми е много труден в такива моменти =]Много ми се иска банята ни да е по-светла-такава слънчева,но на първо време предстои освежаване на едната спалня където ще сме с бебето.Да видим по-нататък дали няма да е банята
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #190 -:
януари 12, 2008, 13:24:59 »
Роси, и на мен много ми харесва банята ви
Много свежа изглежда
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #191 -:
януари 12, 2008, 14:14:39 »
Роси, банята ви е суперска....
. Това са любимите ми цветове!!!
Сиска, вашата баня е приказка пред нашата
. Но, ние все още живеем под наем и това ме успокоява. Вече със сигурност знам какво няма да допусна в собтвеното си жилище /ако някога го имам
/. Та нашите хазяи са решили банята да им е кафяво-бежава. Като само плочките по стената са бежави, други е тъмно кафяво
?! Тъмнина и мрак. А колко трудно се поддържа чиста. От хлора във водата това кафяво винаги е покрито с бяло и изглежда мръсно. Трябва да е мокро, за да не се вижда. Иначе се получава така, че колкото повече чистиш, накрая като изсъхне - ужас - всичко е побеляло.
Активен
Rossistela
Баш Майстор
«
Отговор #192 -:
януари 13, 2008, 16:44:33 »
Радвам се,че ви харесва банята ни
Клео
,нямаме прозорец,да-само на лунички сме и осветлението над огледалото,което дори само по себе си осветява достатъчно
Цитат на: fiibi_bg в януари 12, 2008, 11:19:58
Решила съм да иззидаменещо като коритце с фризовете от плочките по стената,завеса и това е....Вие какво ще кажете?Шефа ми е направил същото само че вместо завеса си е поръчала дограма и си е направил някаква огромна душ кабина............
Фийбс,аз точно това имах предвид по-назад като писах "нещо със завеса"-и ние си го мислехме този вариант.А един приятел направи точно това-огради го с дограма-добре е,и удобно,но се получи нещо като отделно помещение,а пък ние нарочно разбихме стената м/ банята и тоалетната,че да се отвори пространство...
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #193 -:
януари 13, 2008, 20:03:53 »
Сисе как едно сладко бременно мамче се трътлези в тая вана не ти ли е неудобно мила не те ли е страх аз бих изпаднала в тих ужас ако в напреднала бременност трябва да излизам от ваната!!!мокро и хлъзгаво а и бременлинките са по тромавки мисля че и банята е добре да пооправите ама вие си знаете разбира се ако ти е удобно
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
«
Отговор #194 -:
януари 13, 2008, 23:11:47 »
Роси,благодаря ти за идеите.Про нас няма как да стане със сливането на помещенията,защото са на различни места в апартамента.Обаче това със завеската съм го замислила на 100 % .Отказах се от дограма по-грубичко е,а и завеските можеш да ги сменяш когато си поискаш.Единственото което успяхме да измислим са спестяване на пространство е да си сложим хоризонтален бойлер.Мислим и за проточен но не можем да решим още.Дайте съвети...............
Активен
Страници:
1
...
11
12
[
13
]
14
15
...