Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 26, 2024, 22:41:44

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Мода ли е булката да не носи було  (Прочетена 208051 пъти)

Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #330 -: май 02, 2007, 08:29:22 »

ми да мисля,че почти на всяка рокля ще утива було,само да не е претрупана много роклята-да не излезе кичозно! smile :Pно пък,fiibi,нали в ресторанта ще свалиш булото-няма да си все с него! DANCE

миналия ден купих кристален тюл 2 метра на ширина 1.50 за украса !!!! и пробвах да си го сложа на главата с една шнола !!!!!!!!!! стои разкошно , само трябва да се оканти !!!!!!!!!!!!!! и сега съм убедена на 100% , че ще съм с було !!! smile
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #331 -: май 02, 2007, 08:32:10 »

Хе-хе,много хитро,Ели,май и азтака трябва да направя girl_wink
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

« Отговор #332 -: май 02, 2007, 16:02:23 »

Ох,и аз се чудя,хич не си се представям с було(то и с булчинска рокля ми е трудно blush ),като гледам булки с було ми харесва,явно трябва да пробвам,за да преценя дали бих си сложила или не.По принцип не обичам разни неща върху главата си,но както се казва "търпи бабо за гиздос" laugh А мислите ли,че на всяка рокля би отивала було?!

Роси, за мен няма съмнение, че на всяка булка би отивало було. Най-важното е да се съчетае добре с роклята и да е с дължина по твой вкус. Според мен булото придава завършек на булченския тоалет. Аз онзи ден реших ей така да си пробвам роклята, а като сложих и булото вече се почувствах като истнска булка. Пробвай различни воали и препоръчвам да е най-вече с роклята, защото така се придобива най-голямо усещане за воала.  good Особено както си си харесала тази рокля на Романтика...с воал ще е още по-приказно.
« Последна редакция: май 02, 2007, 16:06:51 от didibaby » Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #333 -: май 03, 2007, 10:01:20 »

И аз съм изпаднала тук в тежка дилема- с було ли без ли... crazy crazy crazy, но след толкова отзиви "ЗА" ще взема да премеря....да не ме е яд после.... laugh
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #334 -: май 03, 2007, 10:11:27 »

Аз също в началото мислех да съм без було,но някак като се видях с него вече много се харесах!!! blush
didibaby е права,трябва да се пробва,за да прецени всеки за себе си!!!И все пак лично мое мнение е,че булката изглежда много нежно и романтично с було!!! wedding
Активен
Bibobibo
Ентусиаст
**
Публикации: 73

« Отговор #335 -: май 03, 2007, 12:40:53 »

Момичета, един въпрос към вас. Чували ли сте, че ако сложиш було не е хубаво да се сваля до края на сватбта. Аз съм решила да съм с було, и да го сваля след това в ресторанта за да не ми пречи. Но една приятелка ми каза, че не трябвало да се сваля. И сега се чудя и се мая какво да правя.
Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #336 -: май 03, 2007, 12:43:38 »

Момичета, един въпрос към вас. Чували ли сте, че ако сложиш було не е хубаво да се сваля до края на сватбта. Аз съм решила да съм с було, и да го сваля след това в ресторанта за да не ми пречи. Но една приятелка ми каза, че не трябвало да се сваля. И сега се чудя и се мая какво да правя.

не съм чувала такова нещо  crazy crazy crazy

даже повечето момичета споделят, че со ресторанта ще са с воалите, а после ги махат и аз мисля така да направя , тъй като за сега съм се ориентирала към дълго було !!!!!!  Eeager Eeager Eeager
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #337 -: май 03, 2007, 12:58:12 »

Може това да е пак някоя измислица на бабите ни от едно време, но не мисля, че има за какво да се притесняваш, ако си решила да махаш булото след ритуалите  good
Наистина много булки правят така, така че нито ще си първата, нито ще си последната  tease
Активен
Bibobibo
Ентусиаст
**
Публикации: 73

« Отговор #338 -: май 03, 2007, 14:24:47 »

Благодаря ви момичета. И аз си мислех, че е пак някоя измислица, но реших все пак да попитам. Най-вероятно ще си сложа було и после ще го сваля в ресторанта.
Активен
digita
Сватбен ГУРУ
Публикации: 715

Моят сватбен албум

« Отговор #339 -: май 03, 2007, 14:30:43 »

Не бива да слушаш суеверни мнения. Както се чувстваш красива, трябва да бъдеш така.
А когато сте много влюбени и щастливи едва ли един воал ще ви донесе нещо неприятно.
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #340 -: май 03, 2007, 14:33:17 »

аз също мисля, че това са глупави суеверия.
най-важното е да ти е удобно на деня, с було, без бул, няма значение Wink
Активен
сиска
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #341 -: май 03, 2007, 19:01:00 »

аз го свалих преди ресторанта,защото много ми пречеше-не вярвам на такива суеверия nea nea
Активен
Женя Иванова
Сватбен ГУРУ
Публикации: 810

най-щастливата жена

Моят сватбен албум

« Отговор #342 -: май 03, 2007, 19:44:33 »

И аз съм изпаднала тук в тежка дилема- с було ли без ли... crazy crazy crazy, но след толкова отзиви "ЗА" ще взема да премеря....да не ме е яд после.... laugh
Точно така трябва да се премери,аз съм решила да съм с було,но като ми стане роклята ще пробвам да видя как стои та дори и ръкавици ще сложа за да се видя и с тях ,пък какво ще стане незная,незная дали изобщо ще ми отива Girl_sing
Активен
digita
Сватбен ГУРУ
Публикации: 715

Моят сватбен албум

« Отговор #343 -: май 03, 2007, 23:00:22 »

Аз първо исках много семпла рокля, без було, ръкавици и тн., но...облякаха ме в магазина, както си му е реда, беше прекрасно и сега си имам всичко необходимо.
Офф, не издържам вече :hysteric:хаиде да идва тоя ден най-после. CHEERS
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #344 -: май 03, 2007, 23:18:00 »

Роси, за мен няма съмнение, че на всяка булка би отивало було. Най-важното е да се съчетае добре с роклята и да е с дължина по твой вкус. Според мен булото придава завършек на булченския тоалет. Аз онзи ден реших ей така да си пробвам роклята, а като сложих и булото вече се почувствах като истнска булка. Пробвай различни воали и препоръчвам да е най-вече с роклята, защото така се придобива най-голямо усещане за воала.  good Особено както си си харесала тази рокля на Романтика...с воал ще е още по-приказно.
Диди,днес се убедих в думите ти!Днес като поръчвах роклята изкоментирахме това с дизайнерката и жената там и няма две мнения по въпроса-булката трябва да е с було!Дори пробвах два модела(нямаха общо с роклята,но така като идея)-едното семпло-само тюл,другото по-богато-обкантено с дебела дантела и красиви камъчета(малко множко,наистина,и тежеше smile ),,с леко прихваната отзад коса,е,наистина е много красиво и нежно!Никога до сега,признавам си,не бях и помисляла,че ще ми хареса туй нещо,но ето,че стана съвсем обратното!Естествено,то ще се съобрази с роклята-ще има елемен от нея и в него,та така...май и аз ще съм с було smile
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: