Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 26, 2024, 20:25:37
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Мода ли е булката да не носи було
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...
35
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Мода ли е булката да не носи було (Прочетена 207755 пъти)
Ели .
Заслужил майстор на спорта
имаме си Теди - най-сладкото дребси
Отг: Мода ли е булката да не носи було
«
Отговор #330 -:
май 02, 2007, 08:29:22 »
Цитат на: katia в май 02, 2007, 08:07:12
ми да мисля,че почти на всяка рокля ще утива було,само да не е претрупана много роклята-да не излезе кичозно!
:Pно пък,fiibi,нали в ресторанта ще свалиш булото-няма да си все с него!
миналия ден купих кристален тюл 2 метра на ширина 1.50 за украса !!!! и пробвах да си го сложа на главата с една шнола !!!!!!!!!! стои разкошно , само трябва да се оканти !!!!!!!!!!!!!! и сега съм убедена на 100% , че ще съм с було !!!
Активен
Rossistela
Баш Майстор
«
Отговор #331 -:
май 02, 2007, 08:32:10 »
Хе-хе,много хитро,Ели,май и азтака трябва да направя
Активен
didibaby
Баш Майстор
Публикации: 1881
«
Отговор #332 -:
май 02, 2007, 16:02:23 »
Цитат на: Rossistela в май 02, 2007, 08:02:38
Ох,и аз се чудя,хич не си се представям с було(то и с булчинска рокля ми е трудно
),като гледам булки с було ми харесва,явно трябва да пробвам,за да преценя дали бих си сложила или не.По принцип не обичам разни неща върху главата си,но както се казва "търпи бабо за гиздос"
А мислите ли,че на всяка рокля би отивала було?!
Роси, за мен няма съмнение, че на всяка булка би отивало було. Най-важното е да се съчетае добре с роклята и да е с дължина по твой вкус. Според мен булото придава завършек на булченския тоалет. Аз онзи ден реших ей така да си пробвам роклята, а като сложих и булото вече се почувствах като истнска булка. Пробвай различни воали и препоръчвам да е най-вече с роклята, защото така се придобива най-голямо усещане за воала.
Особено както си си харесала тази рокля на Романтика...с воал ще е още по-приказно.
«
Последна редакция: май 02, 2007, 16:06:51 от didibaby
»
Активен
pleasure
Баш Майстор
love is in the air....
«
Отговор #333 -:
май 03, 2007, 10:01:20 »
И аз съм изпаднала тук в тежка дилема- с було ли без ли...
, но след толкова отзиви "ЗА" ще взема да премеря....да не ме е яд после....
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1146
«
Отговор #334 -:
май 03, 2007, 10:11:27 »
Аз също в началото мислех да съм без було,но някак като се видях с него вече много се харесах!!!
didibaby е права,трябва да се пробва,за да прецени всеки за себе си!!!И все пак лично мое мнение е,че булката изглежда много нежно и романтично с було!!!
Активен
Bibobibo
Ентусиаст
Публикации: 73
«
Отговор #335 -:
май 03, 2007, 12:40:53 »
Момичета, един въпрос към вас. Чували ли сте, че ако сложиш було не е хубаво да се сваля до края на сватбта. Аз съм решила да съм с було, и да го сваля след това в ресторанта за да не ми пречи. Но една приятелка ми каза, че не трябвало да се сваля. И сега се чудя и се мая какво да правя.
Активен
Ели .
имаме си Теди - най-сладкото дребси
«
Отговор #336 -:
май 03, 2007, 12:43:38 »
Цитат на: Bibobibo в май 03, 2007, 12:40:53
Момичета, един въпрос към вас. Чували ли сте, че ако сложиш було не е хубаво да се сваля до края на сватбта. Аз съм решила да съм с було, и да го сваля след това в ресторанта за да не ми пречи. Но една приятелка ми каза, че не трябвало да се сваля. И сега се чудя и се мая какво да правя.
не съм чувала такова нещо
даже повечето момичета споделят, че со ресторанта ще са с воалите, а после ги махат и аз мисля така да направя , тъй като за сега съм се ориентирала към дълго було !!!!!!
Активен
maria_lakova
«
Отговор #337 -:
май 03, 2007, 12:58:12 »
Може това да е пак някоя измислица на бабите ни от едно време, но не мисля, че има за какво да се притесняваш, ако си решила да махаш булото след ритуалите
Наистина много булки правят така, така че нито ще си първата, нито ще си последната
Активен
Bibobibo
Ентусиаст
Публикации: 73
«
Отговор #338 -:
май 03, 2007, 14:24:47 »
Благодаря ви момичета. И аз си мислех, че е пак някоя измислица, но реших все пак да попитам. Най-вероятно ще си сложа було и после ще го сваля в ресторанта.
Активен
digita
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #339 -:
май 03, 2007, 14:30:43 »
Не бива да слушаш суеверни мнения. Както се чувстваш красива, трябва да бъдеш така.
А когато сте много влюбени и щастливи едва ли един воал ще ви донесе нещо неприятно.
Активен
ivaiva
Баш Майстор
«
Отговор #340 -:
май 03, 2007, 14:33:17 »
аз също мисля, че това са глупави суеверия.
най-важното е да ти е удобно на деня, с було, без бул, няма значение
Активен
сиска
Така ми е добре...
«
Отговор #341 -:
май 03, 2007, 19:01:00 »
аз го свалих преди ресторанта,защото много ми пречеше-не вярвам на такива суеверия
Активен
Женя Иванова
Сватбен ГУРУ
най-щастливата жена
«
Отговор #342 -:
май 03, 2007, 19:44:33 »
Цитат на: pleasure в май 03, 2007, 10:01:20
И аз съм изпаднала тук в тежка дилема- с було ли без ли...
, но след толкова отзиви "ЗА" ще взема да премеря....да не ме е яд после....
Точно така трябва да се премери,аз съм решила да съм с було,но като ми стане роклята ще пробвам да видя как стои та дори и ръкавици ще сложа за да се видя и с тях ,пък какво ще стане незная,незная дали изобщо ще ми отива
Активен
digita
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #343 -:
май 03, 2007, 23:00:22 »
Аз първо исках много семпла рокля, без було, ръкавици и тн., но...облякаха ме в магазина, както си му е реда, беше прекрасно и сега си имам всичко необходимо.
Офф, не издържам вече :hysteric:хаиде да идва тоя ден най-после.
Активен
Rossistela
Баш Майстор
«
Отговор #344 -:
май 03, 2007, 23:18:00 »
Цитат на: didibaby в май 02, 2007, 16:02:23
Роси, за мен няма съмнение, че на всяка булка би отивало було. Най-важното е да се съчетае добре с роклята и да е с дължина по твой вкус. Според мен булото придава завършек на булченския тоалет. Аз онзи ден реших ей така да си пробвам роклята, а като сложих и булото вече се почувствах като истнска булка. Пробвай различни воали и препоръчвам да е най-вече с роклята, защото така се придобива най-голямо усещане за воала.
Особено както си си харесала тази рокля на Романтика...с воал ще е още по-приказно.
Диди,днес се убедих в думите ти!Днес като поръчвах роклята изкоментирахме това с дизайнерката и жената там и няма две мнения по въпроса-булката трябва да е с було!Дори пробвах два модела(нямаха общо с роклята,но така като идея)-едното семпло-само тюл,другото по-богато-обкантено с дебела дантела и красиви камъчета(малко множко,наистина,и тежеше
),,с леко прихваната отзад коса,е,наистина е много красиво и нежно!Никога до сега,признавам си,не бях и помисляла,че ще ми хареса туй нещо,но ето,че стана съвсем обратното!Естествено,то ще се съобрази с роклята-ще има елемен от нея и в него,та така...май и аз ще съм с було
Активен
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...