Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 26, 2024, 22:14:33

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Мода ли е булката да не носи було  (Прочетена 207846 пъти)

maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: април 20, 2007, 15:32:37 »

Моето трябваше да е 50лв,но аз успях за "сваля"от цената защото казах на дизайнерката че моя колежка е била с рокля с шлейф и булото й е много по богато (http://album.svatbata.bg/argirovi/photos.html ) от моето и то за 30 лв, и така от 50 стана на 30лв.
Наистина ли е струвало 30лв?  Oh my ... Много евтино за такава дължина  Bravo
Активен
сиска
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #301 -: април 22, 2007, 21:25:23 »

Моето трябваше да е 50лв,но аз успях за "сваля"от цената защото казах на дизайнерката че моя колежка е била с рокля с шлейф и булото й е много по богато (http://album.svatbata.bg/argirovi/photos.html ) от моето и то за 30 лв, и така от 50 стана на 30лв.
да бе само 30 за такъв обем и дължина-ти ме уби Oh my ...
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: април 23, 2007, 11:49:19 »

Момичета, аз потърсих по другите магазини и намирих едно було,което е мисля същото,което ми предлагаха,но не на такава висока цена!!!Мисля да си взема него.....нищо,че не е "иснански тюл" blush
Активен
vanis
Баш Майстор
**
Публикации: 1584

« Отговор #303 -: април 23, 2007, 13:07:19 »

да бе само 30 за такъв обем и дължина-ти ме уби Oh my ...
Толкова е наистина! pardon
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #304 -: април 23, 2007, 14:38:09 »

само гледай да ти харесва, десиславка, иначе няма значение какъв тюл е give_rose
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: април 23, 2007, 14:54:57 »

Мисля, че има значение плата на булото. Особено ако сватбата е лятна. Изкуствените платове адски много запарват (освен ако не говорим за материи на анцузи адидас girl_wink) и създават дискомфорт. Аз лично няма да имам було, но ако трябваше да си купя бих си взела нещо от естествен материал. Последното, което ще искам е лицето ми да почервенее от жега  Acquaintance.
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: април 23, 2007, 14:58:19 »

Мисля, че има значение плата на булото. Особено ако сватбата е лятна. Изкуствените платове адски много запарват (освен ако не говорим за материи на анцузи адидас girl_wink) и създават дискомфорт. Аз лично няма да имам було, но ако трябваше да си купя бих си взела нещо от естествен материал. Последното, което ще искам е лицето ми да почервенее от жега  Acquaintance.

Че какво общо има булото с жегите? Ако се забулва булката, то е за малко, не е цял ден така  pardon
Не мисля, че булото може да запари  nea
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #307 -: април 23, 2007, 15:14:17 »

как какво? Та то ти стой пред лицето близо час???!!!
А при 35 градуса има значение и то голямо!  Girl_sing
При това положение, дори и тънките чорапи запарват и от това си правя изводи, че дори и 30 минути с було ще са достатъчни да почервенееш като домат, а представи си - булото е направено от найлионови нишки??!!?  Oh my ... Тръпки ме побиват!!!
Активен
denisimo
Професор
Публикации: 424

Анна - 01.05.2007 г.

« Отговор #308 -: април 23, 2007, 16:21:10 »

Вярно е, че при голяма жега, както беше при нас и булото допринася за "запарването". Ама аз си го спуснах за малко и като тръгвахме от нас накарах милото да ме отбули и толкова, после си висеше отзад. Е там пък ми запарваше голите рамене по време на "бурните танци", но при такава жега то май е последния проблем. Помислете си само под роклята какво става и ще видите, че булото няма и да го усетите. Пък и като решите винаги може да си го свалите по някое време.
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

« Отговор #309 -: април 23, 2007, 18:28:19 »

Моето було е само от един пласт и няма част, която да пада пред лицето.
Като например това:
veil1
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: април 23, 2007, 21:15:48 »

и моето е такова но ще го махна след църквата да не ми пречи,но до сега не сам се замисляла че ще ми е горещо от булото shok
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #311 -: април 24, 2007, 08:23:22 »

и моето е такова но ще го махна след църквата да не ми пречи,но до сега не сам се замисляла че ще ми е горещо от булото shok

Maslinka, в края на септрмври надали ще е чак толкова топло.
Момичета говорите за адски жеги - все пак вече почти навсякъде има климатици.
дано нямате такива проблеми give_rose give_rose
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #312 -: април 24, 2007, 09:08:07 »

Дали ще запарва или не...нямам представа!!! sad Но немога да си позволя було,което струва толкова пари, а ще го нося около час!!!А пък и аз мисля съвсем за кратко да съм забулена!!! Girl_hide
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: април 24, 2007, 10:26:26 »

desislavka,права си пък и със сигурност няма да е толкова запарвасхто - наистина става дума само за зас
Активен
Yana_Bah
Ентусиаст
**
Публикации: 141

« Отговор #314 -: април 26, 2007, 17:02:57 »

аз още не съм решила дали да имам було... първо трябва да реша каква ще ми е прическата... Ама може би ше съм без було......... Иначе не мисля че от едно було може човек да умре от жега... То жегата на сватбата не е от булото Wink
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: