Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 00:38:52

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Мода ли е булката да не носи було  (Прочетена 208135 пъти)

vanis
Баш Майстор
**
Публикации: 1584

« Отговор #75 -: ноември 15, 2006, 14:06:06 »

мойто було е без гребенче,взех си фуркети...дано да свършат работа..обаче ако трябва и гребенче ще намеря..даже имам едни такива за коса от едно време.....
Активен
vanis
Баш Майстор
**

« Отговор #76 -: ноември 29, 2006, 15:01:12 »

аз винаги съм харесвала воала и ще бъда с воал........ angel
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: декември 03, 2006, 21:47:55 »

Момичета, според мен, не е мода, а въпрос на личен избор!!! good
Лично з амен, булка без було не е булка! hiphip
Но пък всяка булка си има чар и обаяние и е прекрасна и неповторима!!!  danceg
Активен
vanis
Баш Майстор
**

« Отговор #78 -: декември 04, 2006, 15:09:21 »

дори и на семпла рокля върви воал

* untitled.JPG (19.12 KB, 640x472 - видяно 448 пъти.)

* untitled2.JPG (24.67 KB, 640x472 - видяно 424 пъти.)
Активен
hrisito
Любопитен
*
Публикации: 37

« Отговор #79 -: декември 04, 2006, 16:05:14 »

И аз съм за воал-а. hiphip
 Честно да си кажа и аз си мислех да не съм с воал на моята сватба виждаше ми се излишно,но когато бях в булченския магазин си сложих и направо унемях. girl_impossible
 Някак си стои по завършен тоалета.И по тържествено. angel
 Но разбира се това си е личен избор.Най-добре се вижте с воал и ако не се харесвате не си взимайте. good
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: декември 04, 2006, 20:03:10 »

мойто було е без гребенче,взех си фуркети...дано да свършат работа..обаче ако трябва и гребенче ще намеря..даже имам едни такива за коса от едно време.....

И моето було беше закрепено с фуркети, бях си взела 9 бр. с едни много хубави цветенца на тях, булото ми стоя и не мръдна през цялото време, аз си го свалих като се прибрахме!!! blush girl_in_love LOVING
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: декември 06, 2006, 17:44:58 »

А аз така и не си сложих поне да се видя как изглеждам.Направи изпитвам ужас от разни неща по главата си.
Активен
abbazabba
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #82 -: януари 04, 2007, 13:20:30 »

Здравейте всички. ЧНГ - Евро-2007-ма
Понеже ми предстои сватба към средата на Февруари, нямам особено време и още повече - нямам дълга коса...се чудя булото задължително ли е, мога ли да мина и без него. Имам идея за нещо като семпъл венец или нещо подобно, без никакво було, но... Приемам съвети
Активен
denisimo
Професор
Публикации: 424

Анна - 01.05.2007 г.

« Отговор #83 -: януари 04, 2007, 16:07:28 »

Не се притеснявай, булото изобщо не е задължително, дори има определени модели рокли, които стоят по-добре без було. Консултирай се с фризьора си и винаги може де измислите коронка, венче или просто няколко закрепени цветя-ако са по -големи или пък много по-малки цветчета-фуркетчета.
Вярно, че повечето булки са с дълги коси и прически, но не всички, поразгледай в албумите тук и ще се убедиш сама! Няма нищо задължително, но все пак моят съвет е -като си пробваш роклята, ако тя все още е в магазина де, поискай да ти предлажат було, подходящо за твоята рокля и си го сложи пробно, за да се видиш. Възможно е много да ти хареса, а е възможно и обратното, но при всички случаи опитай. И аз първоначално не знаех дали искам, обаче като се видях много се харесах и си взех.
Активен
vanis
Баш Майстор
**

« Отговор #84 -: януари 04, 2007, 16:42:10 »

Не се притеснявай, булото изобщо не е задължително, дори има определени модели рокли, които стоят по-добре без було. Консултирай се с фризьора си и винаги може де измислите коронка, венче или просто няколко закрепени цветя-ако са по -големи или пък много по-малки цветчета-фуркетчета.
Вярно, че повечето булки са с дълги коси и прически, но не всички, поразгледай в албумите тук и ще се убедиш сама! Няма нищо задължително, но все пак моят съвет е -като си пробваш роклята, ако тя все още е в магазина де, поискай да ти предлажат було, подходящо за твоята рокля и си го сложи пробно, за да се видиш. Възможно е много да ти хареса, а е възможно и обратното, но при всички случаи опитай. И аз първоначално не знаех дали искам, обаче като се видях много се харесах и си взех.
напълно съм съгласна с денисимо и няма да повтарям нейните думи,наистина,виж се в магазина с було, без було,с коронка и с фуркети и ще прецениш на място как най много се харесваш,защото това е най-важното,не дали е задължително или модерно а как ти стои...
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: януари 04, 2007, 23:01:03 »

Здравейте всички. ЧНГ - Евро-2007-ма
Понеже ми предстои сватба към средата на Февруари, нямам особено време и още повече - нямам дълга коса...се чудя булото задължително ли е, мога ли да мина и без него. Имам идея за нещо като семпъл венец или нещо подобно, без никакво було, но... Приемам съвети

Приве и добре дошла при нас мила abbazabba, булото, както вече си прочела и от другите мнения НЕ е задължително! Ако се харесаш с було, бъди с було, ако не сигурна съм, че и един нежен венец ще си най-прекрасната булка!!! Успех!!! girl_wink good heart
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: януари 08, 2007, 14:50:38 »

Ако някой има някакви снимки или нещо такова с прически, моля ви пратете нещо да видя! Нямам идея каква да бъде..... hysteric

МОЛЯ пишете на кирилица!!!
« Последна редакция: януари 08, 2007, 15:39:05 от Bulechka_TS » Активен
vanis
Баш Майстор
**

« Отговор #87 -: януари 08, 2007, 14:52:46 »

Ако някой има някакви снимки или нещо такова с прически, моля ви пратете нещо да видя! Нямам идея каква да бъде..... hysteric
дай ни поне жокер,с каква коса си и какви прически харесваш....пусната коса,прибрана на кок...варианти много.....
« Последна редакция: януари 08, 2007, 15:39:23 от Bulechka_TS » Активен
Ита
Професор
Публикации: 423

в интернет влизам рядко... само по нужда

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: януари 08, 2007, 15:22:43 »

Здравей, desislavka  give_rose
В тази тема http://forum.svatbata.bg/index.php?topic=22.0 има доста снимки, както и линкове към сайтове с прически, може би ще намериш нещо за себе си smile Но vanis е права: ти как искаш да бъдеш на сватбата си ?  Makeup Love girl
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: януари 08, 2007, 15:40:20 »

Здравей, desislavka  give_rose
В тази тема http://forum.svatbata.bg/index.php?topic=22.0 има доста снимки, както и линкове към сайтове с прически, може би ще намериш нещо за себе си smile Но vanis е права: ти как искаш да бъдеш на сватбата си ?  Makeup Love girl

Подскажи ни нещо, за да сме ти на 100% полезни с идеи!!!
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: