Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 07, 2024, 07:45:45

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 26   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Трябва ли да се пази булчинската рокля  (Прочетена 172297 пъти)

fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: февруари 11, 2007, 17:23:08 »

Ох от време на време така се изкушавам да отида да си погледна рокличката,обаче нали те трябвало до една година  crazy *db*А и все с епритеснявам че има едно петно от червено вина и няма да се изпере после.И как ще я покажа някой ден на поколенията такава една изцапана! Girl_sing
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: февруари 11, 2007, 19:08:11 »

Ох от време на време така се изкушавам да отида да си погледна рокличката,обаче нали те трябвало до една година  crazy *db*А и все с епритеснявам че има едно петно от червено вина и няма да се изпере после.И как ще я покажа някой ден на поколенията такава една изцапана! Girl_sing

И аз така се изкушавам!!! girl_in_love Но все още успявам да устоя на изкушението!!! good Пък и вече минаха почти 5 месеца, времето летииииии girl_in_love

А аз моята не успях да я изцапам, но мналко й разпрах подгъва на тула, но това е лесно поправимо!!! girl_wink
Активен
maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: февруари 28, 2007, 22:35:00 »

Аз също знам, че не трябва да се вижда една година след сватбата и моята е прибрана в плик отгоре на гардероба да не я виждам често, че ще ми се прииска да я видя и облека  blush
Първо мислех да я изпера и после да я прибирам, но накрая реших, че ако отлагам прането, няма въобще да я прибера, така че малко мръсничка ще я видя ноември месец живот и здраве  pardon
Активен
Mai4eto
Любопитен
*
Публикации: 42

« Отговор #63 -: май 05, 2007, 08:13:31 »

Моита рокля още си я пазя, защото тя напомня за най хубавия ден в живота ми girl_in_love
Активен
Picolina
Публикации: 2748

Моят сватбен албум

« Отговор #64 -: май 05, 2007, 16:10:49 »

Аз също знам, че не трябва да се вижда една година след сватбата и моята е прибрана в плик отгоре на гардероба да не я виждам често, че ще ми се прииска да я видя и облека  blush
Първо мислех да я изпера и после да я прибирам, но накрая реших, че ако отлагам прането, няма въобще да я прибера, така че малко мръсничка ще я видя ноември месец живот и здраве  pardon
Oh my ... не трябва да я виждам 1 година,за прането знех,но за това.... аз още на следващият ден я видях,че и я носих у нас да я изпере майка,а и сестра ми я облича girl_wink и на мен ми се искаше ама... Cray
Активен
сиска
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: май 06, 2007, 18:56:04 »

моята още на следващия ден я сложих в една голяма торба и в гардероба както си беше омазана с торта.....жал ми беше за нея че  я прибирам както е мръсна,но така съм чувала,че не трябва да се пере и вижда 1 година good
Активен
katia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

« Отговор #66 -: май 07, 2007, 07:14:40 »

да и аз така знам,че не трябва да се пере и вижда 1 година pardon,но не знаех,че не трябва до първата рожба!а за изпирането-най-добре на химическо чистене ,мисля1те знаят най-добре как да я изперат!а после знам,че се слага в плик с такива торбички против влага-как се казваха!?няма значение smile
Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #67 -: май 07, 2007, 09:10:27 »

Oh my ... Не знаех, че трябва една година да не си виждам роклята. Това добре, ама да не се изпере ohah
В такъв случай никога няма да я изпера, защото петна от шоколад на една година не се изпират просто  pardon.
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: май 07, 2007, 09:12:44 »

Сериозно ли говорите... Oh my ......за пръв път чувам това с невиждането и непрането на роклята... Oh my ... Oh my ... Oh my ...
« Последна редакция: май 07, 2007, 09:33:59 от pleasure » Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: май 07, 2007, 09:31:53 »

да и аз знам че не трябва да се пере една година, но мисля 4е няма проблем да се вижда
Активен
ivaiva
Баш Майстор
**
Публикации: 1750

Моят сватбен албум

« Отговор #70 -: май 07, 2007, 09:36:48 »

Сериозно ли говорите... Oh my ......за пръв път чувам това с невиждането и непрането на роклята... Oh my ... Oh my ... Oh my ...
и за мен това е ново и нечувано
много лошо би и се отразило според мен Oh my ... Oh my ...
Активен
maria_lakova
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: май 07, 2007, 09:40:28 »

Аз пък се учудвам, че толкова много от вас не са чували за това, че не трябва да се пере и вижда роклята една година след сватбата  Oh my ...
Аз това го знам доста отдавна, много преди да съм мислела за моята сватба  pardon
picolina, аз също си видях роклята на следващия ден, дори и на по-следващия май  blush
После вече реших, че трябва да я прибера  Girl_sing
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: май 07, 2007, 22:26:47 »

и за мен това е ново и нечувано
много лошо би и се отразило според мен Oh my ... Oh my ...
Тя тази рокля освен за гледане незнам какво би се използвала след сватбата.А дори и да не се изпере някое петно и то ще си навява мили спомени!
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: май 07, 2007, 22:30:34 »

И АЗ ГО НАУЧИХ ОТ ФОРУМА ТОВА ЗА ПРАНЕТО И ВИЖДАНЕТО.
но мисля да не го спазя
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: май 07, 2007, 22:34:02 »

Хехе и аз ще се присъединя:)
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 26   Нагоре