Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 27, 2024, 11:48:12
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Кафе или чай?
(Модератор:
магито
) > Тема:
Интересни филми
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...
37
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Интересни филми (Прочетена 231504 пъти)
fanimira
Заслужил майстор на спорта
Mom of 2
Отг: Интересни филми
«
Отговор #150 -:
октомври 04, 2007, 09:49:58 »
препоръчаха ми
"Valley of Flowers"
Някой гледал ли го е?
Активен
Natalia Borisova
«
Отговор #151 -:
октомври 04, 2007, 10:34:48 »
Вчера гледахме "Смъртоностно оръжие 4" , определено ми хареса, доста динамичен и зрелищен!
Активен
Isabel
Сватбар
«
Отговор #152 -:
октомври 05, 2007, 18:21:16 »
Цитат на: Diavolinkata в октомври 03, 2007, 22:04:54
Наскоро гледах "Изкуплението Шоушенк".Той не е нов,но не го бях гледала преди,защото ми го прехвалиха.Преди 2 дена си го свалих,страхотен е,препоръчвам го
!!!Освен това в този сайт
www.imdb.com
има топ 250 на филмите за всички времена,където има доста идейки за филми.Нищо,че някои са дори от 30-те години на XX век
.А от новите съм зарибена по Knocked up (Позабременяла),не е типичната лигавщина по темата,а напротив-филмът,с всичките си простотии(които не липсват),е доста сериозен и показва колко могат да се променят хората!
Diavolinkata
, просто ми взимаш думите от устата
"Изкуплението Шоушенк" е
един
от моите любими филми! Тежичък е, но просто е невероятен - и история, и актьорска игра, всичко
А относно втория филм - и аз така мисля, хем е лигавичък, хем има смисъл в него, темата е сериозна и кара човек да се позамисли!
Активен
pleasure
Баш Майстор
love is in the air....
«
Отговор #153 -:
октомври 05, 2007, 21:10:30 »
Любовен пир
...или
Feast of love
.....хора този филм е нечовешки...гледайте го...препоръчвам...
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
«
Отговор #154 -:
октомври 05, 2007, 21:37:59 »
pleasure, ще дадеш ли малък жокер. за какво се разправя?
Активен
pleasure
Баш Майстор
love is in the air....
«
Отговор #155 -:
октомври 05, 2007, 21:46:59 »
Любовен пир събира в красивия Орегън дузина герои на различна възраст, с различна сексуалност и опит в сърдечната сфера, за да си направим пълно изследване по въпроса какво, по дяволите, е любовта. Или както казва един от героите – дали тя е просто средството на природата да ни засипе с плачещи бебета, или е най-важното нещо в живота? Труден въпрос. Как така при някои любовта трае десетилетия, при други угасва за няколко години, а при трети се счупва на първия месец. Най-спокойно тук по темата разсъждава Хари (Морган Фрийман) – мъдрецът в групата, с дългогодишен брак и пулсираща семейна трагедия. Приятелят му Брадли (Грег Киниър) от близкото кафене обаче е неспокоен и нищо не разбира – особено това как собствената му жена всъщност предпочита още един чифт цици в леглото си. Пак в същото кафене има и едни млади влюбени гълъбчета, които пък нямат достатъчно пари, за да се обичат като хората. Въобще всички ги боли, после пак са щастливи, след малко се влюбват, тогава ги лъжат, понякога се отчайват, но никога не се отказват. Преди всичко това да ви напомни за някоя хубавка и жизнеутвърждаваща романтика, пусната в киносалоните по празниците, помислете си как ще се почувствате, ако тъкмо заобичате някого и той вземе, че се пресели на небето, вместо у вас. Не че филмът е някаква трагедия, но и такива неща се случват. Просто авторът на книгата, по която е писан сценарият за Любовен пир, изследва всякакви варианти на любовно (не)щастие. Режисьорът Робърт Бентън (снимал Крамър срещу Крамър) пък има задачата да ни ги поднесе спокойно и съучастнически. Така де, всички без изключение си играем на любов. И даже адски ни харесва.
www.feastoflovefilm.com
Активен
Diavolinkata
Сватбен ГУРУ
В очакване на празниците :)
«
Отговор #156 -:
октомври 07, 2007, 01:26:48 »
Цитат на: isabel в октомври 05, 2007, 18:21:16
Цитат на: Diavolinkata в октомври 03, 2007, 22:04:54
Наскоро гледах "Изкуплението Шоушенк".Той не е нов,но не го бях гледала преди,защото ми го прехвалиха.Преди 2 дена си го свалих,страхотен е,препоръчвам го
!!!Освен това в този сайт
www.imdb.com
има топ 250 на филмите за всички времена,където има доста идейки за филми.Нищо,че някои са дори от 30-те години на XX век
.А от новите съм зарибена по Knocked up (Позабременяла),не е типичната лигавщина по темата,а напротив-филмът,с всичките си простотии(които не липсват),е доста сериозен и показва колко могат да се променят хората!
Diavolinkata
, просто ми взимаш думите от устата
"Изкуплението Шоушенк" е
един
от моите любими филми! Тежичък е, но просто е невероятен - и история, и актьорска игра, всичко
А относно втория филм - и аз така мисля, хем е лигавичък, хем има смисъл в него, темата е сериозна и кара човек да се позамисли!
Нали?Страхотни са и двата филма
Между другото,който не е гледал "Рататуй" и обича анимации,много е сладък и няма да ви разочарова.Още нещо(но малко по-старо),което е съпер сладко-"Таласъми ООД".
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
«
Отговор #157 -:
октомври 08, 2007, 12:57:16 »
И като заговорихме за анимационни филми (които са ми най-любимите) бих препоръчала
Мадагаскар
и един доста нетрадиционен анимационен филм в стил Семейство Адамс - казва се
"Булката Труп"
или
Corpse Bride
Активен
Teo
Отговорник
«
Отговор #158 -:
октомври 08, 2007, 13:03:35 »
Вече гледах 2-та епизода на Heroes от новия сезон. Този сериал продължава много да ме радва. Уж бях се зарекъл да не гледам сериали, но този е много добър и интересен. Ако все още не сте го гледали, направете го. Няма да съжалявате.
http://www.nbc.com/Heroes/
Активен
ina_lemon
«
Отговор #159 -:
октомври 08, 2007, 13:41:01 »
Аз пък изгледах и двата сезона на
The Unit
, дават го сега по БТВ ама на час по лъжичка. Аз съм луда по такива военни филми, май съм си сбъркала професията ми се струва.
Активен
didibaby
Баш Майстор
Публикации: 1881
Отг: Отг: Интересни филми
«
Отговор #160 -:
октомври 11, 2007, 05:42:30 »
Цитат на: Teo в октомври 08, 2007, 13:03:35
Вече гледах 2-та епизода на Heroes от новия сезон. Този сериал продължава много да ме радва. Уж бях се зарекъл да не гледам сериали, но този е много добър и интересен. Ако все още не сте го гледали, направете го. Няма да съжалявате.
http://www.nbc.com/Heroes/
О,
Тео
, всеки понеделник в 8 вечерта сме пред телевизора за новия сезон на
Heroes
!
Друг любим сериал ми е "
Grey's Anatomy
" вече няколко сезона подред.
Иначе последните няколко уикенда ходихме на кино и изгледахме страшно смешни филми - "
Good Luck Chuck
", "
The Heartbreak Kid
" (с Бен Стилър) и "
Game Plan
" - ако обичате комедийки и ви попадна - страшно препоръчвам!
«
Последна редакция: октомври 11, 2007, 05:47:46 от didibaby
»
Активен
Ели .
имаме си Теди - най-сладкото дребси
«
Отговор #161 -:
октомври 11, 2007, 08:24:42 »
ооо Диди Анатомията на Грей ми е любим сериал, нали сега го дават и по БТВ и не излизам вечер само и само да го гледам !!!
Активен
pleasure
Баш Майстор
love is in the air....
«
Отговор #162 -:
октомври 20, 2007, 00:24:30 »
Notes on a Scandal
или
Записки по един скандал
...феноменален....
Записки по един скандал е мрачно забавен психологически трилър за схватката между две жени в едно училище в северен Лондон, който си струва гледането дори само заради жестоката игра на двете актриси на челните позиции – Джуди Денч и Кейт Бланшет (и двете с номинации за Оскар за филма). Но не са само те. Базиран не дотам стриктно на едноименния роман на Зое Хелер, пикантният сценарий е сглобен от онзи Патрик Марбър, който направи романтичните ни душици на парчета с Отблизо (по негова пиеса, която сам преработва и в сценарий за филма). Ако ще опростяваме нещата, Записки по един скандал е филм за самотата, която води до изстъпления. Проклета в самотата си става учителката по история Барбара Ковит (Денч) – наглед кротка жена в пенсионна възраст, която всъщност презира всички около себе и живее само с котката и грозните си мисли, но отскоро и с болното си влечение по новата учителка по изкуствата в училището – красивата бохемка Шиба (Кейт Бланшет). Всички са луди по Шиба, включително и един от 15-годишните й ученици, но Барбара намира тънкия начин да бъде по-близо до нея – става свидетел на нещо грешно и скандално, което Шиба прави в един кабинет и се възползва от тайната й, за да станат "приятелки". Малко като в Неомъжена бяла жена, но много по-обсебващо, хитро и наистина ужасно. За гледане обаче е супервълнуващо, особено на финала, когато вулканът изригва и вълчите страсти излизат на светло.
«
Последна редакция: октомври 20, 2007, 00:28:04 от pleasure
»
Активен
Rossistela
Баш Майстор
«
Отговор #163 -:
октомври 20, 2007, 00:30:46 »
супер вълнуващо ми звучи.....да го гледам,а?!?И котка...винаги котки в психо-трилърите.......
Активен
pleasure
Баш Майстор
love is in the air....
«
Отговор #164 -:
октомври 20, 2007, 00:41:44 »
Цитат на: Rossistela в октомври 20, 2007, 00:30:46
супер вълнуващо ми звучи.....да го гледам,а?!?И котка...винаги котки в психо-трилърите.......
много е добър...страшна актьорска игра...но е по скоро психолигически трилър...игра на нерви ...хехе...наистина си заслужава...в моята класация попада към- задължителните...после ти остава...едно интересно усещане...и време за размисъл...
Активен
Страници:
1
...
9
10
[
11
]
12
13
...