Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 15:35:42

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 37   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Интересни филми  (Прочетена 231592 пъти)

Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #420 -: май 26, 2008, 16:34:09 »

Да-а скоро излиза филма.... аз последно време гледам много малко филми,наблягам повече на сериалите в нет-а blum
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #421 -: юни 02, 2008, 17:13:15 »

Момичета, да ви се похваля, снощи с половинката ходихме да гледаме "Sex and City"  yahoo  tease
Филмът е изключително сладък, бих го гледала още няколко пъти  crazy,така че го препоръчвам горещо. Тук бяха адски опашки за места в салоните, разпродадени билети, а пък да не ви разправям как бяха пременени девойките, то не бяха рокли, то не бяха токове, все едно на бал са тръгнали  crazy. И почти нямаше мъже  huhhuh.gif. На моя мъж много му хареса  pardon
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #422 -: юни 03, 2008, 07:09:00 »

И аз го гледах с моята половинка, и в салона бяха предимно двойки, мисля че всики останаха доволни, филма е готин, само малко дълъг според мен, но като цяло си е супер.
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #423 -: юни 03, 2008, 12:41:33 »

И аз съм ЗА Сексът и градът. По време на нашата прожекция имаше един мъж, който се смееше така заразително, че след него цялата зала прихваше. Интересно, че той не се смееше на местата на които се смееха момичетата. laugh
Гледахме със синът ми и последният епизод на Индиана Джоунс, но на мен не ми хареса.
А някои има ли впечатления от Любов по време на холера?
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #424 -: юни 03, 2008, 14:39:57 »

А къде прожектират Сексът и градът и колко парички е билета??Благодаря give_rose
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #425 -: юни 03, 2008, 16:58:07 »

След 6-ти ще го има във всички кина,сега май още се води премиери или нещо подобно blush
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892

Моят сватбен албум

« Отговор #426 -: юни 03, 2008, 19:44:06 »

С милото гледахме в един сайт оценки на Сексът и Градът, бяха доста ниски и аз го накарах да пусне резултатите по пол. Жените - над 7 (от 10), а мъжете, които явно гласуват повече - около 3 (тоест много ама много лош). Сега не съм сигурна, че ще успея да го накарам да го гледа с мен Wink

Утре ще ходим на Индиана Джоунс.
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #427 -: юни 03, 2008, 19:48:50 »

С милото гледахме в един сайт оценки на Сексът и Градът, бяха доста ниски и аз го накарах да пусне резултатите по пол. Жените - над 7 (от 10), а мъжете, които явно гласуват повече - около 3 (тоест много ама много лош). Сега не съм сигурна, че ще успея да го накарам да го гледа с мен Wink

Ако ти е харесвал сериала, ще ти хареса и игралния филм. Мони обичаше да гледа сериала и му беше много приятен филма. Но има мъже, които го приемат като твърде захаросан стил и категорично го вписват в категорията на анти-мъжествено действие това да посетиш прожекцията.  huhhuh.gif
« Последна редакция: юни 03, 2008, 20:01:36 от ellie_bellie » Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #428 -: юни 03, 2008, 20:42:42 »

Аз съм много разочарована от Индиана Джоунс
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #429 -: юни 03, 2008, 20:52:17 »

gucci, защо така? Какво не ти хареса?
Моят ме ръчка да ходим да го гледаме, но в такъв случай мога да го изчакам да излезе на двд.
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #430 -: юни 03, 2008, 20:54:58 »

Ами да ти кажа имаше много фантастични моменти като по време на ядрена експлозия се спаси като се пъхна в хладилник.влиза по д водопад и излиза на повърхноста на един кратер.Определено имаше несъответствия а и някак не ме грабна беше ми скучен и прекалено ясен от първия момент.И малко фантастичен са го направили с тея извнземни дето са ги вкарали във филма
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #431 -: юни 03, 2008, 21:22:28 »

Аз му обещах да ходим да го гледаме. Напоследък само уча и се бяхме договорили от миналата седмица още, че ще е сега. По принцип не обичам да ходя на кино, но като ми купят пуканки и бонбонки поне не мрънкам blum
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #432 -: юни 04, 2008, 08:15:29 »

Арлина и аз съм така с пуканките и бонбоните  Wink То патето си знае и винаги се "застрахова" за да не скучая, особено като ще гледаме нещо, което е по негов вкус  pleasantry

А ние сме зарибени в нас със сезоните на Бягство от затвора, а аз съм виртуално влюбена в малкия брат  Wink Вече сме към края на трети сезон и с нетърпение ще чакаме на есен четвърти, да видим какво ново са ни измислили сценаристите  smile

Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #433 -: юни 04, 2008, 08:28:15 »

Виждам, че обсъждате новия Индиана Джоунс. Миналата седмица ходихме да го гледаме и много ми хареса на фона на скучните американски бози, които пускат напоследък по кината.
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #434 -: юни 04, 2008, 10:10:10 »

Първият сезон на Бягство от затвора беше много добър. Когато попаднахме на него бях във ваканция. Изгледахме целия сезон за 3-4 дни! (и нощи де Wink ). Втория ме разочарова, третия почна по-добре, но финалният епизод... напушва ме смях като се сетя, но няма да коменитрам, защото Katitka още не го е гледала.
Едно е сигурно, ако има четвърти сезон, и него ще гледам! Много добър избор на актьор за зарибяване на женската аудитория са избрали  blush
Активен
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30 31 ... 37   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: