Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 16:43:52

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 37   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Интересни филми  (Прочетена 231619 пъти)

prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #375 -: март 20, 2008, 14:33:07 »

момичета откъде теглите филми.

Аз тегля от DC++
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #376 -: март 20, 2008, 15:24:49 »

вчера гледахме Алвин и катеричоците и много се забавлявах с това филмче.
Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #377 -: март 22, 2008, 17:14:11 »

Аз гледах 27 рокли, стори ми се лекичак и приятен за гледане, романтичен такъв. Инъче ми беше харесал и точен прицел но него го гледахме на кино, сега милото ме тормози да ходим на този 10000 преди, ама нещо хич не ми се гледа тази измишльотина nea
Активен
mileto_stoianova
Ентусиаст
**
Публикации: 82

Моят сватбен албум

« Отговор #378 -: март 22, 2008, 17:24:46 »

И ние гледахме "Алви и катеричоците".Страхотно филмче  good.Леко ,забавно и разтоварващо blum
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #379 -: март 24, 2008, 09:58:23 »

снощи гледахме "Мемоарите на една гейша" не го бяхме гледали този филм и много ни хареса smile
Активен
Alannah
Професор
Публикации: 476

Моят сватбен албум

« Отговор #380 -: март 24, 2008, 10:43:29 »

И аз много го харесвам heart! Гледах го за първи път преди 2 години, а снощи за втори. Беше ми точно толкова интересен, колкото и първия път. Тогава преди 2 години го записах на свекървата на дискове да го гледа. След като го гледала, ми благодари за филма и каза, че й харесал. А снощи, като казах, че го дават, се изказа неколкократно, че го била гледала, защото нямала с какво да се занимава тогава и въобще не й харесал ANGRY. Честно ви казвам, много се засегнах от такова лицемерие bqsnasym. Мислех, че е сравнително искрена с мен, а излиза, че отново съм била много наивна спрямо хората. Криво ми е от снощи по тази причина и сега като видях мнението ти, Ели, направо ми бръкна в раната. И аз нямам нейния вкус за филми, но дори на ум не съм била толкова крайна с подобно мнение. Тя харесва филми с извънземни, абсурдни фантастики- повърхностни филми за мен. Аз пък тях гледам само като изключение. За мен житейските драми, романтичните филми и комедиите са най-стойностните. А страшно обичам и хубавите анимации, както и американски сериали blush. Тя нищо от това не харесва!
« Последна редакция: март 24, 2008, 10:56:27 от Alannah » Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #381 -: март 25, 2008, 23:02:34 »

"Мемоарите на една гейша" - готин и стойностен за мене филм. Отдавна не бях се заглеждала така във филм.  good
Alannah, не се нерви на изказванията на свеки. Ако можеш не и обръщай внимание много. blum
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #382 -: март 25, 2008, 23:08:26 »

Alannah,не се връзвай толкова....и аз харесвам същите жанрове като теб,но този филм не ми харесва и не ме грабва,и за пореден път на 20-тата мин.превключих blush

Аз днес гледаха 27 рокли,готино и разтоварващо филмче,преди пак го бях сваляла,но с лошо качество и не го догледах,а и по препоръка на една съфорумка гледах Timeline
В сърцето на красивата и с богата история френска долина Дордон, група студенти по археология и техният преподавател работят усърдно по разкопките на замък от ХІV век. За професор Едуард Джонсън (Били Конъли), този проект е връхната точка на една дългогодишна мечта. С помощта на асистента си Андре Марек (Джерард Бътлър), своя син Крис (Пол Уокър) и студентите Кейт (Франсис О'Конър), Стърн (Итън Ембри) и Франсоа (Росиф Съдърланд), Джонсън бележи сериозен напредък не само в разкриването на замъка Ла Рок, но също и на останки от манастир и близкото селище Касългард.

Но нещата са на път да се объркат...

Изпълнен с подозрения към дейността на спонсора на разкопките -- Международната корпорация за технологии (МКТ) и човекът, който я ръководи - Робърт Донигър (Дейвид Тюлис), професор Джонсън отива в главното седалище на корпорацията в Ню Мексико, за да получи отговор на някои свои въпроси, а докато той е там, неговите студенти откриват запечатана преди повече от 600 години камера. Марек и Кейт се спускат в необезопасеното помещение и точно преди почти катастрофално пропадане на почвата, правят две смайващи открития --- бифокални лещи, които е невъзможно да са съществували преди запечатването на камерата, и още по фрапиращото -- зов за помощ, датиращ от 2-ри април 1357 г., написан на ръка от ....професор Джонсън!

страхотен филм Bravo
Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #383 -: март 26, 2008, 09:40:13 »

момичета откъде теглите филми
главно от замунда,сериалите от арена blush
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #384 -: март 26, 2008, 10:26:39 »

Момичета  гледах Златния компас и ми допадна.Гледах и два танцувални филма един дето го препоръча принчипесса и първата му част също.
Активен
nia
Сватбен ГУРУ
Публикации: 766

Моят сватбен албум

« Отговор #385 -: март 28, 2008, 18:58:00 »

лично на мен в последно време много ми хареса " престиж" и още повече "водно конче" (dragon fly) girl_wink
Активен
Mrs.™

Моят сватбен албум

« Отговор #386 -: март 28, 2008, 19:20:02 »

Днес по НПП гледахме 12 разгневени мъже,само че по-новата версия от '97 и беше интересен филм blush ставаше въпрос за 12 съдебни заседатели,които трябва да решат едно момче дали е убило баща си...малко муден,но интересен филм blush
Активен
gucci
Leader

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #387 -: март 28, 2008, 19:31:12 »

на мен ми добадна ето този филм Bridge to Terabithia .Доста е различен и не на всеки ще му хареса.Определено не е стандартен.

А за комедийка препоръчвам Татковата градина 2.Много се забавлявах и смях с това филмче.
« Последна редакция: март 28, 2008, 23:52:12 от gucci » Активен
ani4ka1710
Сватбен ГУРУ
Публикации: 871

Никога не е късно да постъпиш правилно!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #388 -: март 29, 2008, 10:00:13 »

Банковия обир, интересен е, а и е с Джейсън Статън който много ме кефииии yahoo
Активен
darling
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1371

....братска обич.....

Моят сватбен албум

« Отговор #389 -: април 04, 2008, 20:23:03 »

Утре вечер по Канал 1 ще дават един от любимите ми филми по романа на Греъм Грийн " Краят на аферата". Толкова много любов на едно място понякога е трудно да се понесе.....
Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 37   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: