Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 17:53:46

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 37   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Интересни филми  (Прочетена 231639 пъти)

pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #285 -: януари 24, 2008, 22:39:24 »

Гледали ли сте Господари на нощта / We Own the Night.... crazy crazy, аз май ще завлека довечера милото да го гледаме.... pardon
Е завлякох го, гледахме го....той не беше във възторг... 8Pна мен ми хареса...аз лично се разтоварих... yahoo
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: януари 26, 2008, 11:42:10 »

вчера гледахме на кино 'Златният компас' интересен беше филма blush
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #287 -: януари 26, 2008, 11:52:26 »

вчера гледахме на кино 'Златният компас' интересен беше филма blush
и аз го гледах преди няколко седмици....но май вече съм пораснала за такива филмчета...ако бях на 20-ина години може би щеше да ми хареса повече... funnytooth cap
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #288 -: януари 26, 2008, 18:11:07 »

Един приятел ми се обади да ме пита дали съм се снимала в един филм, при което аз еей така  Oh my ... Oh my ... и казвам " Оооо нееееее, объркал си се нещо" ... и той ми препоръча да гледам Хитмен /Hitman/  good Наистина си приличаме с една актриса там  blush Та гледайте го  good Филма е мноооооогооо готин  good и е сниман в България  blum
« Последна редакция: януари 26, 2008, 20:44:47 от Katitka » Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #289 -: януари 26, 2008, 23:34:11 »

Kate ей сега ще го дръпна да го гледам  good
Момичета гледайте "Cake" филма е на сватбена тематика от рода за и против сватбите ето част от резюмето ( има го в замундата)
 След 8 години пътуване по света като автор, Пипа МакГии е поставена на поста на редктор на „Сватбени камбани”, списание, което и е най-нетипично за четиво. Тя не вижда смисъла на женитбата, камо ли на  сватбите и сватбените списания.  В първия си брой тя бе рязка и критична. Дали ще се справи? Междувременно, бездната между нея и баща й вреди на работата й и личния живот.  Нейното недоверие към ангажимента се показва, когато е увлечена по фотографа Хемингуей  и Ян, подчинен на баща й.

P.S. Доста по- интересен е от резюмето  girl_wink
Активен
Капризче
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #290 -: януари 26, 2008, 23:42:48 »

Кате, днес точно гледахме Хитмен, съвпадение blum На коя актриса приличаш според твоя приятел? Аз леко го проспах, така че не съм видяла  blush Обаче мен леко ме издразни че е снимано в София, а уж действието се развива в Русия. Сигурно на чужденците не им прави впечатление, но на мен ми направи  nea
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

« Отговор #291 -: януари 27, 2008, 08:10:43 »

Ние тази вечер гледахме "Juno". Филмът е добър, с няколко номинации за Оскари, и ме накара доста да се замисля.
Активен
YYY
Сватбар
Публикации: 266

« Отговор #292 -: януари 27, 2008, 11:34:10 »

Един приятел ми се обади да ме пита дали съм се снимала в един филм, при което аз еей така  Oh my ... Oh my ... и казвам " Оооо нееееее, объркал си се нещо" ... и той ми препоръча да гледам Хитмен /Hitman/  good Наистина си приличаме с една актриса там  blush Та гледайте го  good Филма е мноооооогооо готин  good и е сниман в България  blum

Ами Кати ,аз го гледах филма супер е ама не съм те виждала на сника /а на аватара е прекалено малка/та не мога да се сетя на коя актриса от филма приличаш.Иначе гледах Майкъл Клейтън с Джордж Клуни и на 20-мин главата ме заболя  bad.И понеже от форума някой го беше препорачал, та мъжа ми каза че или ние сме много тъпи двамата или тоя дето е препоръчал филма е прекалено умен..ама наистина нещо ме отегчи направо зловещо ме отегчи и ме разочарова Джордж Клуни [/b] [/color]
« Последна редакция: януари 27, 2008, 11:35:51 от MIXAELA » Активен
Вероника
Публикации: 3502

Моят сватбен албум

« Отговор #293 -: януари 27, 2008, 11:48:08 »

Offtopic Offtopic Offtopic Ето я Катето:

* vb8.JPG (51.61 KB, 309x448 - видяно 260 пъти.)
Активен
mariana
Баш Майстор
**
Публикации: 1535

« Отговор #294 -: януари 27, 2008, 12:00:59 »

Аз вчера за пореден път гледах "Четири сватби и едно погребение" Много ми харесва,хем е смешен,хем поучителен.
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #295 -: януари 27, 2008, 22:02:19 »

Ееее,илото днес гледа Хитмен,а на мен не ми се гледаше...Иначе някой беше споменал Дежа ву- веднага един глас и аз за него- уникална режисура, страхотна игра на Дензъл Уошингтън, лееееко поизтъркан мотив в сюжета, но през друг поглед. good Освен това Цветният воал good Тая вечер пак ще гледаме някакъв,ще кажа отзиви утре girl_wink

Активен
Ели .
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #296 -: януари 28, 2008, 09:44:43 »

снощи гледахме Национално съкровище  с Никълъс Кейдж - и двата филма, ако не сте гледали първи епизод е по-добре да го гледате, ние го бяхме гледали отдавна и за това пак, че да схванем смисъла smile
Активен
mirmar
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1128

« Отговор #297 -: януари 28, 2008, 10:23:20 »

Снощи се опитахме да гледаме Gone,baby,gone- което на български го превеждаха нещо като "жертва на спасяване"-без коментар. Филмът е тежък,муден и гаден- на средата се отказах да го гледам. NO
Активен
Mrs.™
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: януари 28, 2008, 10:38:51 »

снощи гледахме Национално съкровище  с Никълъс Кейдж - и двата филма, ако не сте гледали първи епизод е по-добре да го гледате, ние го бяхме гледали отдавна и за това пак, че да схванем смисъла smile
според мен не е задължително,аз първо гледах втората част<макар през цялото време да очаквах моменти от първата,защото преди година-две бях гледала в кино именно рекламата на първата част> и след това гледах първата blush
последно гледах 'Нашествие' blush не беше лош филма nea
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #299 -: януари 28, 2008, 10:43:15 »

Ихааааа ... ама Верче, кога ми пусна снимка бре жена ...  blum
Има една актриса, която за малко се появява във филма, една руса, почти в началото е  good за нея става въпрос. Той и патето като гледаше, каза "Лелеее, тази как прилича на тебе  blush " ... та както и да е  Wink ... misskapriss и ние като теб се възмущавахме през цялото време, че така представят Русия, но ако се замислим колко други филми има на този принцип  crazy

Иначе гледахме още няколко филма през уикенда и ви препоръчвам Робство и Извличане /Rendition/ . Извличане много напомня на Mighty Heart с Анджелина Джоли като сюжет  good

Една разтоварваща комедийка - Because I said so!
« Последна редакция: януари 28, 2008, 12:59:24 от Katitka » Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 37   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: