Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 27, 2024, 11:49:25

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 37   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Интересни филми  (Прочетена 231509 пъти)

Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4641

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: декември 09, 2007, 21:48:47 »

Тази вечер бяхме на кино и гледахме Enchanted ("Омагьосана"). На мен и милото много ни хареса give_rose. А и в салона имаше едно момче със заразителен смях, което увеличи преживяването.
тъкмо щях да питам някой дали е гледал този филм...ама щом е хубав тези дни ще ида да го гледам на кино blush
Активен
Alannah
Професор
Публикации: 476

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: декември 09, 2007, 22:39:58 »

Аз пак ще гледам The Family Man girl_in_love след малко. Наистина съм сигурна, че ще ви хареса pleasantry.

Сетих се за още един страхотен филм за този сезон и за този форум Serendipity ("Серендипити" с Джон Кюсак и Кейт Бекинсейл). Гледала съм го 5-6 пъти Girl_hide. Толкова е любов заедно.

Един много забавен и хубав филм е Serving Sara ("Призовка за Сара" с Елизабет Хърли и Матю Пери).

А като споменах Джон Кюсак- той е страхотен актьор! Определно има доста хубави филми с него, но скоро ще ви кажа фаворити. Е, и с Елизабет има филми, които си заслужават hiphip!

Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: декември 09, 2007, 22:53:56 »

Alannah тъкмо гледахме един от филмите, които си препоръчала The Illusionist и страшно много ни хареса. Благодаря ти, ще се опитам да изтегля и останалите от списъка ти, които все още не съм гледала. А за по-любопитните, ето и трейлъра на The Illusionist:

http://www.youtube.com/watch?v=UfsI6smfQag
Активен
Alannah
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: декември 09, 2007, 23:04:01 »

Бени, много се радвам, че ви харесват yahoo! Това ми се искаше! Гледам да споделя заглавия, които наистина ми харесват. Такива, за които знам, че имат освен мен още много фенове. Иначе съм гледала какво ли не от тези жанрове и има много филми, които не са лоши, но са за убиване на време.

Още три се сетих Cake ("Тортата"). Има го в bgnova.org. от 2005г. е. За него мога да кажа, че не е хит, но пък на мен ми хареса. Романтичен си е Girl_hide.  Също Snow Dogs ("Снежни кучета" с Куба Гудинг). Той е комедия и мисля, че ще ви хареса tease!  И One Fine Day ("Един прекрасен ден" с Мишел Пфайфър и Джордж Клуни). Супер е Girl_hide!!!

p.s. Едуард Нортън от The Illusionist много ми харесва като актьор. Мисля, че не съм гледала слаб филм с него.
« Последна редакция: декември 09, 2007, 23:11:20 от Alannah » Активен
Alannah
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: декември 10, 2007, 21:57:12 »

Колко съм заспала само beating! Пропуснах една изключитлено любима комедия и един филм, след който ревах като прасе . Комедията е What Women Want ("Какво искат жените" с Мел Гибсън). А другият е If Only ("Ако само" с Дженифър Лав Хюит). Много е хубав!

И за малко да пропусна още един The Pursuit Of Happyness ("Преследване на щастието" с Уил Смит)- много, много, МНОГО СТОЙНОСТЕН ФИЛМ good! (Този Тео го беше споменал някъде назад, но все пак и аз да напомня.)
« Последна редакция: декември 10, 2007, 21:59:43 от Alannah » Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: декември 10, 2007, 23:40:03 »

Tази вечер с душито гледахме много напрегнат трилър (подобен на Шесто чувство) казва се The Invisible определено ми допадна:

http://www.youtube.com/watch?v=9tlADIBpsIs

* Invisible_poster.jpg (90.62 KB, 404x599 - видяно 278 пъти.)
Активен
Teo
Отговорник
*
Публикации: 2277

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: декември 11, 2007, 09:44:35 »

Offtopic  Когато пускате линк от http://www.youtube.com/watch?v=9tlADIBpsIs просто отделяте знаците след равното (в случая 9tlADIBpsIs), маркирате ги и натискате бутона

Трябва да се получи това

Код:
[youtube=425,350]9tlADIBpsIs[/youtube]

и да се визуализира това:

[youtube=425,350]9tlADIBpsIs[/youtube]
Активен
Diavolinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

В очакване на празниците :)

« Отговор #232 -: декември 11, 2007, 21:35:22 »

The Illusionist:

Това е един от най-смислените филми,които съм гледала.Невероятен  Bravo Bravo Bravo
В този ред на мисли се сетих за един мой много любим филм,сигурно всички сте го гледали,но не мога да не го препоръчам-Сибирският бръснар.Никога няма да ми писне този филм  good

А вчера попаднах на една такава забавна простотия,смяла съм се не само с глас,а и със сълзи!!!Не е много нов филмът,но е разбиващ,какво ли не биха направили учениците и студентите за хубави оценки с минимален труд,хаххаха  tease .Комедия тип идиотска,но в никакъв случай не тъпа,казва се Dead man on campus,от '98 е,но е голям смях  good
Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1407

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: декември 13, 2007, 21:16:28 »

Tази вечер с душито гледахме много напрегнат трилър (подобен на Шесто чувство) казва се The Invisible определено ми допадна:

http://www.youtube.com/watch?v=9tlADIBpsIs

Нещо подобно на Шесто чувство е и The Others с Никол Кидман. Преди това не я харесвах, но от този филм нататък.....
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: декември 15, 2007, 01:17:39 »

Лелеее, момичета, току-що гледах един разбиващ романтичен филм: Wicker Park. Само че трябва да ви предупредя, че до към средата филма е страшно объркан и може да ви се стори безсмислен и безинтересен, но недейте се отказва. Аз към средата вече мислех да го изключвам, защото нищо не разбирах, но добре, че не го направих, защото изведнъж нещата започнаха да се подреждат и филма стана много напрегнат и интересен. Хайде няма да ви разказвам повече, за да не ви отнемам удоволствието, но повярвайте ми този филм си заслужава!

[youtube=425,350]UONKjg0Q-ho[/youtube]
« Последна редакция: декември 15, 2007, 16:10:46 от Teo » Активен
Alannah
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: декември 19, 2007, 20:00:41 »

Преди малко гледахме The Notebook ("Тетрадката")- изключително много ни хареса cray! Добре че не бях в киносалон, че след филма от рев не ми се ставаше cray. Толкова е романтичен! Чак се видяхме с милото като старчета и бяхме гушнати като тях cray. Както ми беше мъчно целия ден, направооо cray... се довърших с филма.
Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #236 -: януари 05, 2008, 18:05:36 »

The Notebook и Unfaithful са два от най-любимите ми филми!!!! А този Enchanted, честно казано, не ми хареса  bad но не мога и да отрека, че на места се смях през сълзи ... А сега се чудя какво да гледаме, отдали сме се на филмов уикенд. Последно преди малко гледахме The Kingdom и много ни хареса. Някой гледал ли е някоя нова комедийка да ни препоръча???? Или нещо друго разтоварващо  banana banana popcorn

Активен
КатиНка
Публикации: 2469

« Отговор #237 -: януари 05, 2008, 18:23:12 »

Намирам едно нова заглавие от началото на 2008г. - 27 Dresses, обаче още не се намира в тракерите  sad  Разказва се за "млада жена (Хейгъл) цял живот е изпълнявала ролята на шаферката, но никога тази на булката. Животът й се превръща в кошмар, когато сестра й се сгодява за мъжа на мечтите й. За щастие, сватбата довежда мъж (Марсдън), който може би най-накрая ще промени статуса й на шаферка." - мисля, че ще е много хубав за предстоящите младоженки и шаферки  blum blum
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: януари 05, 2008, 19:56:44 »

момичета на мен ми препоръчаха the game plan някоя от вас да има отзиви за него нито съм го чувала нито нищо един приятел на милото одеве ме зарибяваше в скайпа pleasantry
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #239 -: януари 05, 2008, 20:06:49 »

Wicker Park страшно много ми хареса prin4ipessa

The Notebook и the game plan си стоят в папката с неглените филми,но съм им се наканила.

27 Dresses това и аз не  го намираме никъде за дърпане Katitka.

Иначе аз вчера гледах A mighty Heart и много ми хареса.Тъжничък е ама е готин!
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 37   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: