Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 05:31:18
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Всичко около сватбата
(Модератор:
магито
) > Тема:
Ергенско и моминско парти: ЗА или ПРОТИВ
Страници:
1
...
27
28
[
29
]
30
31
...
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Ергенско и моминско парти: ЗА или ПРОТИВ (Прочетена 192030 пъти)
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!
Отг: Ергенско и моминско парти: ЗА или ПРОТИВ
«
Отговор #420 -:
август 31, 2007, 09:27:06 »
Много си права Тони и вече май наистина трябва да спреш да се притесняваш и да мислиш за всичко! Ще бъде супер и всичко ще е наред!Колко време се е организирала всичко, така че остана поне да се насладиш на изненадата от партито и на това, че поне едно нещо няма ти да го организираш
Активен
dani81
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #421 -:
септември 02, 2007, 08:47:51 »
Тони, чакаме да разказваш за партито
и снимки.....
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #422 -:
септември 02, 2007, 10:02:44 »
нямам търпение да чуя разказа ти Тони мила :DANCE:но щом още не си писала значи нещата са се пошучили и или сега нанаш или пиете кафе с приятелките и обсъждате купона(ние с моите обикновено това правим)и да не забравиш снимки милинка
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #423 -:
септември 02, 2007, 10:29:50 »
Здравейте милички!
Пиша ви набързо,че ще ходим да си вземем халките-най-после! P-(А в 16ч. трябва да съм при Веселушко да я нацелувам и да й се порадвам!
Снощи стана голям майтап:аз нали знаех,че ще са у нас и пристигаме с милото и кумовете пред блока и гледам горе свети и умирам от смях колко са потайни.и милото вика-ау аз забравих,че трябваше да им звънна.И звъни -те загасят! :laugh:И вече качваме се на горе с кумата и аз нищо не знам :girl_wink:И започвам да отключвам......добре,ама то има ключ във вратата! ohmyи пак напъвам,ама не....и какво да направя сега звъня....никой!А ние с багажите и умираме от смях колко са потайни-с ключа във вратата!И кумата звъни и те й викат "ами натиснете дръжката бе!",малееее ще ме убият!И натискаме ние и то тъмно-нали няма никой у нас!
:laugh:И гледам в хола масата наредена красиво,по средата страхотна торта с рози цялата,салфетки,в/у тях малки подаръчета-прасенца със сърчица и балони,цветни гирлянди....красота,ама няма никой!Бре къде са?И кумата ме води към спалнята-отварям и нашите се скумрясват там и се хилотят-Изненадааааа *YAHOO*Голям майтап!А аз им викам,абе загубени защо не заключихте и да извадите ключа?И те,ами ти защо не натискаш дръжката?!Ами викам като знам,че няма никой в нас и е заключено защо да я натискам?Ама както и да е-с това наистина ме изненадаха :laugh:И после си бъбрихме и хапвахме-направили за хапване,приятелката ми организаторката направила пъзел от едно стихче,което нарязала и сложила отделните изречения в малки балончета,които трябваше да пукам и да ги подредя в стихотворение,последва предаване на рецепта за щастлив брак,после подписахме Договор за доживотно приятелство и взаимопомощ м/у булката и приятелките(нали съм юрист
)-приятелката ми го беше измислила-много забавен!И си поприказвахме и посмяхме,а после към нас се присъединиха милото,кума и съседа :laugh:Жалко само,че ужасно валеше и гърмеше и не успях да ги заведа на дискотека,а така ми се ходеше... :'(Но после всички като си заминаха-с приятелката и кумата си побъбрихме още час,а приятелката дори изми и всички чинии!Много ми е сладка!Имах и страхотни подаръци-ще се пробвам после да ви кача и снимчици-бельо,албум,рамка,икона на Св.Мина и тениска "последен ден мома"
,свещи,страхотно стайно цвете.....абе много неща!Имаше и 3,които не дойдоха,но защо ли това не ме изненада?
Момичета направете си и вие парти!Страхотно е!И най-полезното беше,че които не се познаваха се сприятелиха покрай организацията и сега на сватбата няма да се притесняват!Пожелавам ви и на вас такова преживяване!
Активен
muhichka
Професор
«
Отговор #424 -:
септември 02, 2007, 10:44:28 »
Браво Тони , много се радвам , че се е получило страхотно и е имало изненади!
Ще чакаме и снимки!
Ох а ти как разказваш само , човек докато чете редовете написани от теб и има чувството , че е бил при теб.
Активен
maria_lakova
«
Отговор #425 -:
септември 02, 2007, 11:18:59 »
Е, много забавно се е получило това с ключа във вратата, а и с неизгасената лампа
Важното е, че в крайна сметка сте изкарали много хубаво и ще си спомняш за моминското си парти с усмивка на уста
Ще чакаме снимкииии
Активен
tonitta
«
Отговор #426 -:
септември 02, 2007, 22:45:00 »
Благодаря ви милички!
muhichka
това е голямо признание за мен от твоята уста,оп перо!
Аз чак сега се добрах до компютъра.Ходихме да си вземем халките,а и бяхме на ритуала на Веселушко,но за това ще разкажа в нейната темичка.Има и снимки,но ще видя кога ще мога да ги кача и тях
А за партито наистина се получи доста забавно и съм много благодарна на организаторката и на тези,които ме уважиха и подкрепиха!
Още повече,че преди малко се разочаровах от "приятел" за пореден път!Още едно момиче се оказа,че няма да идва,а дори е нямала смелост да ми съобщи,че се е прибрала в Лондон,щото имала по-важна работа!А ние я чакаме вчера и на парти,аз я тъкмя за шаферка...Поне да предупреди бе!Тия хора къде са расли?Вече нервите ми направо не издържат! :'(Но май взех да се калявам да ви кажа!То до гуша ми дойде!
Отново се извинявам за отклонението!Аз май трябва да направя нова тема-"гостите,които няма да
дойдат!" или "предсватбени терзания и разочарования"!То да се чуди човек-да плаче ли или да се смее
Активен
tonitta
«
Отговор #427 -:
септември 03, 2007, 00:07:00 »
момичета ето и малко снимки от партито ми,или по-скоро от резултата от него :laugh:Тъй като снимахме с камера и се оказа,че никой не снима с апарат,та аз тази сутрин реших да снимам поне украсата и подаръците си та да придобиете поне малка представа за това,което ми се случи
Активен
tonitta
«
Отговор #428 -:
септември 03, 2007, 00:17:20 »
А ето и първото ни семейно цвете,подаръчетата за приятелките и подаръка на ергените към младоженеца-въпросните зарове с интересни картинки и предназначение....
Активен
tanichka
Сватбар
Публикации: 223
«
Отговор #429 -:
септември 03, 2007, 08:16:56 »
Браво Тони! РАдвам се, че сте си изкарали толкова весело въпреки всичките ти притеснения и терзания! Нека още по хубаво да ви бъде на самото сватбено тържество - много танци и усмивки!
А относно въпросните гости -много грозни постъпки, сърдити или не трябвало е да постъпят коректно. Първо е някак тъжно да видиш празен стол на сватбата си, още повече ако е близък, и второ всеки разумен човек ще съобрази, че сте дали пари за тях и са сигурни, че няма да идват, а не ви казват от инатлъци и глупост. С тяхните куверти, ако е късно да променяш бройка в ресторанта, поискай да ти ги приготвят и ги дай на някой в тежко положение, в старчески дом или за сираци - те ще се зарадват и ще ви са благодарни дори и без да ви познават.
Активен
kleo_20
Leader
«
Отговор #430 -:
септември 03, 2007, 08:46:42 »
Тони бонбонка сладка аз казах ли ти че ще ти е хубаво и ще има и изненади :DANCE:дори лампата и ключа са си изнанадки ти би ли го очаквала аз никога
много съм щастлива че ти си щастлива и снимките са сладурси това бельо уау
Активен
kleo_20
Leader
«
Отговор #431 -:
септември 03, 2007, 08:52:06 »
видя ли спря да се притесняваш и всичко се нареди и беше щастлива и доволна така те искам за всичко :bravo:като чета и все едно съм била с теб и се радвам много за теб
Активен
tonitta
«
Отговор #432 -:
септември 03, 2007, 08:59:53 »
Благодаря ви мили мои любимими! :girl_in_love:Наричам ви така,защото наистина имах голяма нужда от такива милички същества до мен в тези мигове!Вие никога не ме разочаровахте през цялата ми подготовка,а само ми помагахте и ми вдъхвахте кураж!Благодаря ви!
Клео,мила наистина бешще голяма изненада с ключа-то иначе нямаше да ме изненадат,защото другото го знаех! :laugh:И много се посмяхме...А и като ги видях така наредени около спалнята да се скумрясват,а и като знам,че една с друга не всички се познават и много смешно ми стана :laugh:И после като ми разправяха колко смешно е било като са пристигали всички-кумицата отворила вратата на колежките ми и ги пуснала там и отишла при кака в кухнята и казала"Ами някакви момичета дойдоха,не ги познавам,пуснах ги...." и аз им казвам"абе вие можеше и някой крадец да вкарате и парите и ценностите да покажете така!",а аз се майтапех на тази тем като разбрах,че милото им дало ключа да се оправят у нас и аз му казвам"мило изненадата да не е като вляза апартамента да е празен!"
:laugh:Но всичко си мина добре и весело!
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!
«
Отговор #433 -:
септември 03, 2007, 15:27:38 »
:bravo:Браво, било е страхотно, видя ли?Само дето се притесняваше толкова...Ама наистина е било невероятно!!!!!!!!!!Толкова се радвам за теб!А като си помисля, че на мен сигурно никой нищо няма да ми организира....
:'(Ама нищо де.Аз поне си знам да не очаквам нищо.
Ама наистина много се радвам за теб Тони!Браво
Активен
kleo_20
Leader
«
Отговор #434 -:
септември 03, 2007, 20:56:25 »
ееее мил абило е повече от колкото и аз чак се надявах и ти вдъхвах кураж идя ли ето това да ти е за урок никога да не се притесняваш предварително толкова много
да мес лушаш за напред и от тук нататък да се спокойна за ди красива за големия ти ден нали миличка
Активен
Страници:
1
...
27
28
[
29
]
30
31
...