Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 12:35:16
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Всичко около сватбата
(Модератор:
магито
) > Тема:
Ергенско и моминско парти: ЗА или ПРОТИВ
Страници:
1
...
26
27
[
28
]
29
30
...
34
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Ергенско и моминско парти: ЗА или ПРОТИВ (Прочетена 192108 пъти)
tonitta
Заслужил майстор на спорта
Отг: Ергенско и моминско парти: ЗА или ПРОТИВ
«
Отговор #405 -:
август 29, 2007, 13:47:24 »
Мерси миличка Клео-и как няма,аз оревах орталъка тука! :laugh:Дори мисля,че някои приятелки ми готвят нещо....което много ме трогна! :girl_in_love:Но сега друго ме разстрои-един от най-добрите приятели на милото(а и мой приятел!) нямало да идва на сватбата!Малко се бяхме посдърпали,но нищо сериозно,дори не беше сдърпване де!Та случайно разбрах от приятелката му и то защото й се обадих!Той й бил казал,че нямало да дойдат и да не ни казвали дори-един вид да ни направи подарък-неприятна изненада на сватбата!!!! ohmyНаправо рухнах като го чух!Скоро никой не ме беше разочаровал така,а и вбесявал!Извинете за отклонението,но кажете ми как може да съществуват такива хора,такава злоба и дебилност? :'(А ние сме го настанявали в къщата си,помагали сме му,бяхме с него в най-трудните моменти....Направо ми помрачи настроението!А и това са си 2 куверта,2 места на масата,по 2 от всичко!Как няма да кажеш за Бога!Ние животни ли сме? :'(Съжелявам,че пак съм тъжна....
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #406 -:
август 29, 2007, 13:51:34 »
милинка като чета и направо
не мога да повярвам наиситна че съществуват такива хора..какво е това отношение вие можете да го каните и да плащате (ама не са важни паричките толкова)а той нямало даже да ви каже е какво е това ohmyвярвам че и без него даже ще ви е супер изобщо не трябва да се разстройваш ако някой не дойде но това да не ви казват е абсолютно дебилие слабоумие неуважение и нямам думи да се изразя направо
P-(такъв човек заслужава да се зачеркне от списъка даже на познатите ви *THUMBS*и не го е срам даже....не плачкай пиленце няма по важно от това да се обуичате и да сте щастливи майната им на такива хора те не заслужават и здрасти на улицата
Активен
tonitta
«
Отговор #407 -:
август 29, 2007, 14:01:22 »
:'(Мерси милинка,но направо май ще пия валидол,вече много ми дойде.Никога не съм разбирала такива хора!А аз вече на тоя човек и да не казвам какво няма да си хвърля,ако го срещна!Не съм злобна,не мразя никого,но има някой,който всичко вижда!
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
красота :)
«
Отговор #408 -:
август 29, 2007, 14:59:58 »
Миличка недей така сега, само това ти трябва излишни тревоги и притеснения
Аз също понякога не вярвам на очите и ушите си- какви неща успяват да ни погодят хора които си мислим че са ни приятели и че ни уважават достатъчно
За съжаление хората са странни и доста гадни по някой път
Но сладка щом този човек мисли по този начин и прави такива неща- то той изобщо не може да се нарече ваш приятел- те не постъпват така
Той изобщо не заслужава и капчица от твоите сълзи или от нервите ти
Сега си избърши сълзите и си помосли какви изненади ще са ти приготвили твоите приятелки и колко хубави и щастливи мигове те чакат оттук натаък с хората които обичаш
Активен
kleo_20
Leader
«
Отговор #409 -:
август 29, 2007, 15:20:42 »
ето това искам от теб мила
и от всички булки на които предстои моминско парти да се разкършим и да се забавляваме и радваме на малкото останало ни моминство
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!
«
Отговор #410 -:
август 29, 2007, 15:28:09 »
мила недй се натъжава
Имаш толкова други приятни предстоящи моменти, за които да мислиш
, така че ориентирай съзнанието си натам и веднага се усмихни
Активен
tonitta
«
Отговор #411 -:
август 29, 2007, 21:38:58 »
Благодаря ви сладки приятелки! @}->--Аз вече съм по-добре,а и тъкмо ми съобщиха да се откажа от идеята да си организирам парти сама-е по-добре късно,отколкото никога!Имала съм и аз приятелки,сладурани!Сега обаче взех да се притеснявам да не направят някоя глупост,а и да не се охарчат милите.Милото каза,че утре ще звънне да приятелката ми да й даде парички,ако има нужда...Много съм такава,до сега мрънках,че нямам парти,а сега пък се притеснявам :laugh:Луда работа
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #412 -:
август 29, 2007, 22:08:23 »
Ами то нали знаеш на нас булките все не може да се угоди
Аз като ти казвам че ще те изненадат в последния момент- както моите правят нещо къде скришом къде не ама да видим какво ще стане
Момичета пожелавам на всички да имате най- страхотните и незабравими партита
Активен
kleo_20
Leader
«
Отговор #413 -:
август 30, 2007, 09:18:19 »
и аз ти казах че ще има изненада ама ти не та не инатка такава сладка
и стига се притеснява тамън спреш за едно и почнеш за друго те си преценяват колко могат да се охарчат спокойни мила важното е че ще има
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!
«
Отговор #414 -:
август 30, 2007, 09:48:56 »
всичко ще е супер!зарадвай се най-после, че не си останала без приятелки, които да мислят за теб!Нали искаше парти- сега защо пак търсиш причини да се притесняваш - остави всичко в техни ръцеи после се забавлявай до полуда
Стига си се трвожила за всичко мила, нерви не ти останаха...Ще бъде страхотно и незабравимо парти, сигурна съм!
Активен
tonitta
«
Отговор #415 -:
август 30, 2007, 23:02:16 »
Мерси милички!Обаче сега ще ви разкажа аз за моето парти...то моите преживявания край нямат.Та нали моята колежка от ун-та е от Белослав и ходи на работа и си викам как ще го направи.И започват едни разговори с милото,ама аз съм на близо,подочувам разни работи.После тя ми звъни да иска телефони на приятелки и аз започвам да гадая макар и да не исках...И като мрънкам днес на милото,че не виждам как тя от друг град и сестра ми,която е толкова завеяна ще направят нещо.Не че не съм трогната,ама се чудя как ще стане.И той моля ви се да вземе да ги издаде и вика-при сестра ти ще е!Ох,щях да го убия!Обаче пък му казах веднага да звъни и да каже,че ще им даде ключовете от апартамента и да идват у нас да ме изненадват!Тъпотия ви кавам-пак ще съм артистка :mad_girl:Но няма как у сестра ми-никой не я знае къде живее,няма такива условия,на работа ще е май и много притеснително.а у нас приятелката знае кое къде е и сме си сами....та се съгласи,но сега на мен ми е кофти,че се развали изненадата.Но поне не знам останалото.А после мисля да ги заведа на някоя дискотека-стига да не вали!
Стискайте палци да е мноооого щуро!Така го искам
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #416 -:
август 31, 2007, 00:18:27 »
Аз нали ти казах да престанеш да си вреш носа и да разкриваш собствените си изненади- как да те изненада човек като ти отчаяно се опитваш да разбулиш всички тайни
Миличка нали не си разбрала какво ще има на партито- не си нали? Е значи има много неща с които да те изненадат така че стига рови ами чакай да дойде деня
Мацки милото сега е на парти и май се чуваше за някакви мадами, че ще чакам да се върне и да разказва
То беше голяма конспирация голямо чудо, до последно незнаеше къде ще ходят та да видим какво е станало
Активен
tonitta
«
Отговор #417 -:
август 31, 2007, 07:43:59 »
мале мила снощи май много късно си си легнала!явно си чакала до край!Аз не издържах.Днес да разказваш за ергенското парти,което знаеш де
Да,аз все пак съм много щастлива,че приятелката ми пое инициативата и милата макар да е от друг град прави всичко възможно да ме отмени поне в това!А и не знам какво ще е де.Най-важното е,че ще се съберем и ще сме заедно! :DANCE:Ама как да не ги разконспирирам-просто имам логична мисъл и като знам,че тя няма как да резервира заведение от там,а и не ги знае много,а и кой да й помогне и започнах да се чудя какъв терен може да използва и викам или у нас или у сестра ми и.....абе следовател съм си аз-ще ме вземат без конкурс :laugh:ама какво да се прави-важно е желанието и жеста на дружката или дружките-още не знам
Активен
kleo_20
Leader
«
Отговор #418 -:
август 31, 2007, 08:18:21 »
а така успокой се най сетне и верно си вреш гагата навсякъде как да ти спретне изненадка човек кати си такава разконспираторка.наслаждавай се на изненадата и стига нервии притесня=ения
Активен
tonitta
«
Отговор #419 -:
август 31, 2007, 08:24:37 »
:laugh:Ами как няма да ми се оправи настроението като вие сте толкова сладки и винаги до мен!Ще ви разкажа после как е минало партито и дали е имало някаква изненада за мен
Аз в момента съм типична невроза-постоянно си меня настроението-ту се смея,ту плача.Ама то и за двете си има обяснение де!Покрай такива събития човек поне си прави една преоценка и чистка на приятелите!Имало нещо полезно в цялата работа освен пръскането на пари
Активен
Страници:
1
...
26
27
[
28
]
29
30
...