Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 12:36:48

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Ергенско и моминско парти: ЗА или ПРОТИВ  (Прочетена 192110 пъти)

didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
Публикации: 808

най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #360 -: август 23, 2007, 08:56:38 »

тони имаш подкрепата на всички нас! Не се поддавай! А за присъединяването на ергенското и моминското парти по-късно мисля, че е много добра идея! Bravo
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #361 -: август 23, 2007, 09:29:08 »

Милички снощи си писахме с Веси и решихме след сватбите ни да си направим едно следсватбено парти и да си показваме снимки и сватбените книги и да си се посмеем на воля.А и така бихме могли да обсъдим открито какво се е получило и какво е куцало в организацията,за да можем после да бъдем полезни и на останалите бъдещи булки тук!Така че момичета-гответе се за следсватбено парти!Ще са поканени и бъдещи булки разбира се! yahoo
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #362 -: август 23, 2007, 09:32:19 »

речено сторено :bravo:всички вече госпожи и тези които са още моми се събираме и си правим див купоооооон Dance danceg tease yahoo
Активен
muhichka
Професор
Публикации: 385

Моят сватбен албум

« Отговор #363 -: август 23, 2007, 09:34:23 »

И аз съм за само че модераторите трябва да прехвърлят последните няколко поста към темичка за срещите,
за да продължим спокойно да обсъждаме организацията!
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
Публикации: 808

най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #364 -: август 23, 2007, 13:14:06 »

страхотно!!! DANCE Ще чакам с нетърпение да обявите датата  yahoo yahoo yahoo
Активен
pipilota75
Ентусиаст
**
Публикации: 51

« Отговор #365 -: август 23, 2007, 13:22:12 »

аз сега се питам друго- кой плаща всичко и подаряват ли се подаръци. Май и двата варианта ги има- ако е изненада- плащат приятелките (може би затова някои се ослушват) и не подаряват нищо, обаче ако организира булката- тя плаща и й се подарява нещо.. при вас как беше?? Незнам какво да правя- от една страна преди сватбата не би трябвало да се натоварваме с огромни сметки (а знам че нашите ще бъдат такива) но не ми удобно да им кажа да не ми подаряват нищо и всеки да си плаща girl_impossible ох незнам.. а едната приятелка ме попита какво да донесе за пиене- явно тя е решила че ще поемат по нещо, но другите въобще не са ме питали за подаръци..
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #366 -: август 23, 2007, 13:29:42 »

ние  скумата ще оргабизирамв и най-вече тя но мился сама да ис плащам всичко макар че като я знам няма да ми даде blum няма да събирам много хора(ако действа по задачите ще я предупредя и нея)няколко най близки приятелки ще гледаме да сме и пак ще си изкараме вело ние като се събер и пада много голям купон така че се надявам и на партито да  е така Dance danceg yahoo
Активен
estrella
Сватбен ГУРУ
Публикации: 590

Моят сватбен албум

« Отговор #367 -: август 23, 2007, 17:06:02 »

моето парти беше изненада от кумата и въпреки че исках аз да платя консумацията тя не ми позволи,почти се скарахме(на шега разбира се)
после бях на парти на моя приятелка пак изненада и събирахме по 30лв
така че всеки път е различно
Активен
tonitta
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #368 -: август 23, 2007, 18:27:49 »

по принцип и аз знам,че плаща кумата,точно за да не се натоварва бюджета на булката и младоженеца-така става двойна сватба,а и знам,че трябва да й се подарят подаръчета-нещо лично за нея.Най-добрият вариант е да й се направи парти за глезене и разкрасяване, а може да е и с дрес код.Ако има тема и е добре направено става много забавно и булката разпуска от напрежението.Аз поне миналата година като кума се постарах да стане така и приготвих куп изненади и беше много збавно. yahoo
Активен
n_tali
Новак
*
Публикации: 15

« Отговор #369 -: август 23, 2007, 18:30:40 »

ОООО за парти дума да не става!Естествено че трябва да има!Тази година за първи път се заех да правя такова!Беше за сестра ми ПЕТКОВА...моля питайте я за него!ЗА малко да се провали изненадата,но всичко стана страхотно!Наех и стриптизьор-Диян Христов!Тя много го харесваше и много дбре се получи!
Така че аз съм твърдо ЗА danceg
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #370 -: август 23, 2007, 18:41:01 »

ехее ама ти ли си сестрата на петкова :bravo:здравей и добре дошла при нас много се радвам че най-накрая се записа във форума danceg
Активен
n_tali
Новак
*

« Отговор #371 -: август 23, 2007, 18:43:27 »

благодаря!Каза ми че ме чакате и аз се включих smile
Активен
n_tali
Новак
*

« Отговор #372 -: август 23, 2007, 18:50:35 »

не мисля че трябва да плаща определен човек!когато го правих на сестра ми ,исках да стане перфектно,кумата и хич не се включи в подготовката...както и да е!когато организирах всичко и събрах момичетата,те просто не ми позволиха да поема разноските по всичко,защото ми стъпа на около 450 лв всичко,а пък какво то и да си говорим са си пари!така че си разделихме разходите ,като аз поех по-голямата част!но ако трябваше да поемам всичко щях да издъхна точно преди сватбата!така че не мисля че трябва някой да поема всичко!Просто трябва да се забавляват всички на това парти!  smile
« Последна редакция: август 23, 2007, 21:49:41 от maria_lakova » Активен
pipilota75
Ентусиаст
**
Публикации: 51

« Отговор #373 -: август 23, 2007, 21:40:30 »

Благодаря ви, така е -за един човек е много- независимо булка или кума.. Незнам дали да им кажа да не ми подаряват нищо и те ще се сетят.. Обаче не ми е удобно, ние сме се свикнали да плащаме когато каним.. Работат е че рядко ходим по такива партита и нямаме опит  crazy
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #374 -: август 23, 2007, 22:08:46 »

Да и аз незнам кой трябва да поеме разходите- все пак нито на нас булките ни е леко нито пък на приятелките ни- така че както се разберем с тях. Аз си мисля че ако се ходи например на бар (или заведение) и след това на дискотека- на едното място поема разходите булката/или кумата, а на другото всеки да си плаща- т.е. на дискотеката  Girl_hide
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: