Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 21:23:45

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 34   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Ергенско и моминско парти: ЗА или ПРОТИВ  (Прочетена 192244 пъти)

maria_lakova
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4170

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: август 13, 2007, 13:53:54 »

Ей такова моминско парти пожелавам на всички, на които им предстои сватба  good
Само като видях първата снимка и ми стана ясно, че е било супер  yahoo
Петкова, погледа ти в началото е направо изумителен  Oh my ... laugh
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #316 -: август 13, 2007, 16:31:20 »

да мацки направо си беше  Oh my ... shok heart
дано на всички ви да е толкова забавно партито колкото моето  yahoo
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: август 13, 2007, 20:52:31 »

като си знам кумата каква е щура направо ме е срам да си помисля камо ли да присъствам мерси мила но тоя твоя изумен поглед едва ли някога ще мога да го докарам laugh
Активен
Radost
Ентусиаст
**
Публикации: 101

усмивки и любов

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: август 14, 2007, 11:27:31 »

дано не съм ви досадила с толкова снимки Wink
Моето парти се състоя в Бар Наздраве в една гора доста далечко от Варна но определено си струваше !!! А на милото на Планета, където по-късно и ние се озовахме там  girl_wink
В механата където бяхме ние имаше Годеж, Сватба и моето Моминско парти  laugh
а когато изкочи г-н Христов се празнуваше само моминското парти, всички збравиха за годежа, сватбата и като погледнах на около е колкото можах де и имаше кръг от хора който  Oh my ... - нямам думи просто още не вярвам
гледах и записа от камерата ни  laugh yahoo - и си викам ДАААААА био е истина yahoo yahoo

Момичета, тези от вас на които им предстой моминско парти - НЕ ГО ПРОПУСКАЙТЕ ЗА НИЩО НА СВЕТА, изживяването е невероятно

Нямам думи  DANCE DANCE DANCE
Хубав подарък - изненада са ти направили. И се вижда, че вмного сте се забавлявали. Само така. Bravo Bravo
Подаръка на моите приятелки от моминското парти аз още не съм го използвала  blush blush blush
...... но ... той не е като твоя  danceg  а само един ден СПА процедури в Спа център в София. Не съм имала време досега да отделя цял ден, но  напоследък от това седене пред компютъра съм се схванала, така че малко масажче и аромотерапия ще ми дойдат добре.
Активен
mandarinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: август 16, 2007, 23:23:54 »

И аз имах моминско... по идея на една от приятелките ми се събрахме всички женички пийнахме, милите като зазвъниха на стриптизьор посред нощ, но се оказа късно късно, младежа можеше да дойде едва в 23,30 а половината бяха и на имен ден нали беше Богородица,даже едната беше и решиха да не го викат, разбира се в никакъв случай не останах разочарована... и без него си беше весело и се смяхме... получих и страхотен подарък - бижута и вино ... с една дума и на мен не ми се размина моминското парти  DANCE
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
Публикации: 808

най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #320 -: август 17, 2007, 09:10:07 »

то и аз мисля да си направя моминско парти, т.е. разбрали сме се да си правим и моминско и ергенско.. Само незнам къде и как ще го прекарам  huhhuh.gif  Всъщност мумата ли трябва да го организира или както дойде или както аз искам?Давайте идеи! tease
Активен
didi_vla1983
Сватбен ГУРУ
Публикации: 808

най-прекрасния син на света!!!!!!!!!!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: август 17, 2007, 09:10:58 »

исках да кажа кумата, а не мумата... laugh
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: август 17, 2007, 09:21:17 »

по принцип кумата го организира но ако не се сети органозорай го ти помогни и малко *THUMBS*моята като я знам каква е лудетина не ми се милси какво ще направи :laugh:знам смао че със сигурност ще ме е срам после да показвам снимки и да разказвам
Активен
pipilota75
Ентусиаст
**
Публикации: 51

« Отговор #323 -: август 17, 2007, 12:49:07 »

на петкова наистина й е било много забавно- браво  laugh Но имайте предвид, че не винаги става така, не всички изкарват толкова добре и ако искате стриптизьор, по-добре да е навън, а не вкъщи.. Наскоро ми разказваха за едно парти -стриптизьора явно не е напрвил купон, повечето гости се чувствали неудобно, а бъдещата булка не изглеждала особено приятно изненадана и се чудела как да реагира -абе получила се малко неловка ситуация. Аз май ще се въздържа - мисля другата седмица да се съберем първо в една от шаферките да се почерпим и да си спомним старите купони, гаджета и пр. щуротии а после- някои готин клуб - ще се чувствам много приятно ако се получи, както си го представям. Само се чудя кой да е клуба, защото знаете август в София е доста празно по клубовете, някои да е купонясвал тези дни да даде идея..? И незнам какъв подарък да си искам, защото сигурно ще ме питат.
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #324 -: август 18, 2007, 11:53:12 »

омичета и на мен ми предстои довечера моминско парти.  :DANCE:Е сигурно няма да е със стриптизьор но поне ще изляза с дружките си да се повеселим малко по плажа smile Утре очаквайте реакция -надявам се да е хубаво и забавно smile danceg
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #325 -: август 18, 2007, 12:54:41 »

мила весело о незабравимо преживяване те желая DANCE нека не забравяме че това е един от последните ни мигове като моми и трябва да си изкараме както ние си искаме и както ни харесва като се омъжим вече няма мърдане
Активен
veselyshko
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1013

красота :)

« Отговор #326 -: август 18, 2007, 13:47:47 »

Весело изкарване довечера и много ама много да се забавлявате- а приятелките ти може да са ти приготвили други изненади знаеш ли  DANCE
Активен
tonitta
Публикации: 2429

Моят сватбен албум

« Отговор #327 -: август 18, 2007, 16:20:55 »

Весело изкарване и от мен!Моето парти също наближава и дано да сме приятно изненадани момичета!Утре чакаме коментари и разкази!Успех!!! give_rose Bravo danceg
Активен
Rodi
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1384

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: август 19, 2007, 13:25:45 »

Мили мой беше DANCE  DANCE DANCE Bravo danceg good laugh много хубавоооооооооооооооооооо.Прибрах се на сутринта но трябваше да ставам рано за да ходим за подарък които кръсниците ни купиха. по късно ще кача и снимки.То има и клипчета ама няма как :)Първо ходихме на кръчма с жива музика и естествено поздравите бяха само за нас :DANCE:там се почерпихме порядъчно и кръсницата ме изкара да и играя на една мазна чалга DANCE smile smile smile след това продъ;жихме в дискотеката и там също имаше поздрави -бяха ме издебнали като ходих до WC за да отидат при DJ за поздрава и там се до почерпихмеи накрая никоя от нас неможеше да си стои на краката. В момента съм гроги  DANCE smile
Активен
kleo_20
Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: август 19, 2007, 16:28:51 »

браво мила супер е че си си изкарала весело и че помниш че то има такова партита дето никой после не помни какво е било и само снимките свидетелстват за големия купон laugh
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 34   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: