Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 23:31:02

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: какъв маникюр си направихте за сватбения ден
никакьв - 3 (1.5%)
интересен - 152 (76.8%)
обикновен - 43 (21.7%)
Общ брой гласове: 196

Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: А какъв да е лакът за ноктите?  (Прочетена 173684 пъти)

stefania
Любопитен
*
Публикации: 47

« Отговор #165 -: юни 12, 2007, 17:39:35 »

друго

* vid7.jpg (34.3 KB, 492x369 - видяно 381 пъти.)
« Последна редакция: юни 20, 2007, 08:16:46 от Teo » Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: юли 27, 2007, 14:22:09 »

ето едно предложение за screwball squirrel !!!

* 003475185.jpg (23.81 KB, 640x480 - видяно 329 пъти.)
Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: юли 27, 2007, 14:24:15 »

а ето моят маникюр !!!! бях повече от доволна !!!!! smile само на безименния пръст имах цвете от акрил, другото беше рисувано и стоееше много нежно !!! smile

* IMG_9735.JPG (69.44 KB, 505x985 - видяно 415 пъти.)
« Последна редакция: юли 27, 2007, 14:30:52 от Ели . » Активен
Петето
Публикации: 2476

Дива и щастлива.....

Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: юли 27, 2007, 14:29:24 »

Ели, и твоят и този със слънчогледите са страхотни! Много ми допадат  good Аз за сватбата много се чудих какъв да си направя и реших да е нещо наистина семпло и нежничко ( а и нямам много голям избор с моите къси нокти  pardon ) В края на краищата се получи това (снимката е правена в деня след сватбата):
Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: юли 27, 2007, 14:33:30 »

важно  е една поддържана жена да има красиви нокти, дори къси важното е да са лакирани макар и с прозрачен лак !! поне аз така мисля !!! а вече с декорации или без си е въпрос на лично мнение !!! това не са моите нокти, моите ги изпочупих месец преди сватбата тъй като трябваше да помагам на баща ми за ремонта и чистенето след това !!! и оставаше и да съм с къс маникюр на сватбата си като цял живот съм с дълги нокти  - това беше решението на въпроса !!!! smile
Активен
mehandjijska
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Вече 2 v 1

Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: юли 27, 2007, 14:35:17 »

Ели страхотно предложение за screwball squirrel, твоят лак е чудесен направен, в твоето розово!  give_rose

solecito, както казвах ти е много нежен и изчистен, заложила си на класическото!  smile

И аз нямам избор, аз пак въобще не мога да търпя дълги нокти, едно време много се занимавах с тях, но сега вече не. И затова преди сватбата ще ходя на ноктопластика, но нищо незная за нея  pardon
« Последна редакция: юли 27, 2007, 14:39:42 от mehandjijska » Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: юли 27, 2007, 14:40:23 »

мила ноктопластиката е добър избор !!! стига да знаеш къде си я правиш - имам впредвид при изпитан маникюрист !!! smile аз също щях да си правя ноктопластика, но моята маникюристка ме разубеди, аз ходя при нея от 7 години още като ученичка и тя ми каза, че ще сложим изкуствени и също ще приличат на ноктопластика !!!! и това е резултата от който съм много доволна в първия момент малко се учудих тъй като разликата е голяма за няколко минути, но после свикнах и тези нокти издържаха и цялото море като имайте впрведвид че правих и пясъчни замъчета и т.н. !! и декорацията не мръдна , едва вчера ги махнах и вече  сега имам най-късите нокти от 7 години насам !!! smile
Активен
mehandjijska
Сватбен ГУРУ
Публикации: 564

Вече 2 v 1

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: юли 27, 2007, 14:47:19 »

Ели, тук в нашият малък град няма голям избор, има само две жени, който правят ноктопластика. Вече разпитах и за едната получих добри отзиви, така че съм при нея и дано се получи добре!  smile
Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #173 -: юли 27, 2007, 14:48:50 »

Ели, тук в нашият малък град няма голям избор, има само две жени, който правят ноктопластика. Вече разпитах и за едната получих добри отзиви, така че съм при нея и дано се получи добре!  smile

след като имаш добри отзиви , значи че ще се справи после ще ни покаже резултата !!! smile успех
« Последна редакция: юли 27, 2007, 14:51:48 от Ели . » Активен
screwball squirrel
Сватбен ГУРУ
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: юли 27, 2007, 15:53:38 »

ето едно предложение за screwball squirrel !!!
хехе благодаря  Flower
Много се сладък! Ти ли си го правила?
Може да се възползвам от идеята ти!  girl_wink
Активен
Venera
Ентусиаст
**
Публикации: 114

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: август 09, 2007, 10:58:28 »

Момичета, препоръчайте моля ви добра маникюристка във Варна crazy....никога не съм се възползвала от услугите на маникюрист, а ми се иска за сватбата да съм с нещо по-специално. blush А и ноктите ми са мънички и лесно се чупят, та се надявам с малко професионална грижа да се получи нещо без да се налага да прибягвам до ноктопластика.
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: август 22, 2007, 14:05:55 »

а ето моят маникюр !!!! бях повече от доволна !!!!! smile само на безименния пръст имах цвете от акрил, другото беше рисувано и стоееше много нежно !!! smile
ели страхотни декорацийки си имала,мисля да ти открадна идейката за маникюра само да променя цветовете,вместо розово бяло,а цветенцета да са бордо и пак да има златни точки
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: август 22, 2007, 14:40:56 »

аз си бях с типичен булчински френски маникюр само че с една допулнителна златиста лентичка от брукат
стоеше много естествено и красиво, а не натруфено
Активен
Ели .

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: август 22, 2007, 15:18:18 »

ели страхотни декорацийки си имала,мисля да ти открадна идейката за маникюра само да променя цветовете,вместо розово бяло,а цветенцета да са бордо и пак да има златни точки

сигурна съм, че ще стане суперско !!!!! smile
Активен
ina_lemon
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #179 -: август 23, 2007, 08:49:37 »

Аз бях с някакъв супер обикновен тъмно златен лак, да ми се връзва с панделката. А междудругото той ми беше и нещото взето назаем, защото и за него не можах да реша какво и от кой да бъде. И решихме проблема така-майка ми го купи този лак за нокти и ми го даде НАЗАЕМ да се лакирам и после си го взе. Ха ха ха ха.Намерихме лесното и на тази традицийка,нали.
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: