Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 23:44:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: какъв маникюр си направихте за сватбения ден
никакьв - 3 (1.5%)
интересен - 152 (76.8%)
обикновен - 43 (21.7%)
Общ брой гласове: 196

Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: А какъв да е лакът за ноктите?  (Прочетена 173767 пъти)

tedyemo
Сватбен ГУРУ
Публикации: 760

щастливо влюбени

« Отговор #120 -: май 08, 2007, 08:23:30 »

той по принцип е издръжлив, може предния ден да си го направиш или по предния, поне при мен по 2 седмици издържа, ама ти си знаеш good
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: май 08, 2007, 09:41:47 »

той по принцип е издръжлив, може предния ден да си го направиш или по предния, поне при мен по 2 седмици издържа, ама ти си знаеш good

аз маникюра и педикюра ще си ги правя ден преди сватбата, после да няма  Eeager Eeager Eeager, че каквато съм нетърпеливка ще го разваля някъде smile
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

« Отговор #122 -: май 08, 2007, 16:29:12 »

аз маникюра и педикюра ще си ги правя ден преди сватбата, после да няма  Eeager Eeager Eeager, че каквато съм нетърпеливка ще го разваля някъде smile

И аз така, Ели! Иначе в деня на сватбата ще е лудница, ако трбва да отделя 1-2 часа за маникюр и педикюр, а да не добавям и шаферките към това...
Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: май 08, 2007, 17:52:53 »

и аз мисля маникюра и педикюра да са предния ден,че така като гледам май ням ада има време в самия сватбен ден
Активен
сиска
Публикации: 2533

Така ми е добре...

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: май 08, 2007, 20:16:40 »

*THUMBS*определено трябва да се направи предния ден,няма да имате време в самия сватбен ден good
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: май 09, 2007, 09:21:31 »

И ще си ги правя предишния ден,даже си записах час,обаче при положение чи маникюристката не иска да ми направи ноктопластика май ще трябва да се обърна към някоя друга Mad girl Почти нямам вариант да бъда с моите си нокти,защото нопоследък са много зле!!! Cray
Активен
tedyemo
Сватбен ГУРУ

щастливо влюбени

« Отговор #126 -: май 09, 2007, 09:49:06 »

колко време имаш до сватбата, отиди и кажи че искаш гел, процедурата е следнаъа- трябва да имаш малко нокът danceg пили се, оформя се, слага се 2-3 пъти гел, изпича се, става супер здраво и оттам нататък за един месец такива нокти ще израстат, нито ще се счупят нито сцепят, аз само така мога да имам маникюр, и смао дано да е добра маникюристката, виж първо нейните нокти pleasantry
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: май 13, 2007, 19:48:28 »

Aз още не мога да си представя какъв маникюр искам затова ще оставя на маникюристката да ме посъветва и да ми покаже разни мостри.  smile
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: май 13, 2007, 19:49:38 »

Aз още не мога да си представя какъв маникюр искам затова ще оставя на маникюристката да ме посъветва и да ми покаже разни мостри.  smile

Аз не съм използвала маникюристка, сама си имах представа какъв да ми е лака и успях да си го направя!!! good
Активен
tedyemo
Сватбен ГУРУ

щастливо влюбени

« Отговор #129 -: май 14, 2007, 07:20:24 »

на мен това ми е голям проблем, не ме бива в измислянето, затова като ида и само й казвам какъв цвят да е основата и тя почва да си експерементира pleasantry
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: май 15, 2007, 09:29:22 »

Деси, не се занимавай с ноктопластика, стават ти ноктите, само да става маникюристката laugh
о да това е много важно, маникюристката да е добра иначе може да имаш хубави нокти а тя да ги....

една приятелка ид2ва в събота в нас на гости да и рисувам никтите но предния ден ходила на маникюр да и ги оформят, егати оформянето  Oh my ... и трябваше аз да и ги оправям
така 4е дано е кадърна
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #131 -: май 15, 2007, 09:31:23 »

И аз съм на мнението, че е по-добре да не разчиташ на ноктопластика, че да не стане някой фал баш на сватбата и после да те е яд. А пък ноктите ти колкото и да са в окаяно състояние (което не ми се вярва) ще изглеждат много добре, ако маникюристката ти си разбира от работата. Успех!  good
Активен
tedyemo
Сватбен ГУРУ

щастливо влюбени

« Отговор #132 -: май 15, 2007, 09:40:28 »

добре, че тука във Варна съм разочарована от " майсторството" да съсипват нокти Cray
Активен
ROSI KRASTEVA
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: май 15, 2007, 09:42:00 »

ми  незанам аз нямам никакви отзиви понеже до сега не съм позлвала услугите на маникюрист
справям се и самичка, но мисля за сватбата да отида на професионален маникюр, дано остана доволна
Активен
Nadya
Любопитен
*
Публикации: 27

« Отговор #134 -: май 15, 2007, 09:47:04 »

desislavka, недей да си слагаш ноктопластика. Когато маникюра е добре направен, нокъта оформен и с красив лак отгоре всичко изглежда красиво и без да си с орлови нокти smile Аз също ще съм с малки нокти на сватбата, самата маникюристка ми го препоръча, за да не се налага в последния момент да бягам при нея, ако счупя някой нокът ...
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: