Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 28, 2024, 23:45:09

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: какъв маникюр си направихте за сватбения ден
никакьв - 3 (1.5%)
интересен - 152 (76.8%)
обикновен - 43 (21.7%)
Общ брой гласове: 196

Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: А какъв да е лакът за ноктите?  (Прочетена 173768 пъти)

echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #330 -: март 25, 2009, 08:33:30 »

Amelia няма значение къси или дълги са ти ноктите, важното е да ти е удобно с каквито си свикнала и движенията ти да бъдат съвсем нормални и естествени.Бях на една сватба на която булката винаги беше с къси нокти но за сватбата си сложи дълги, е няма да ти казвам как държеше всичко, как разчупи питката...по грозно нещо нямаше....
всеки сам трябва да прецени за дължината на маникюра си.
« Последна редакция: март 25, 2009, 11:33:29 от echy_ » Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #331 -: март 25, 2009, 09:03:36 »

Моите ще са средно дълги (как да го обясня.. crazy ) онези дъългите ми  всяват малко страх pardon
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #332 -: март 25, 2009, 18:38:55 »

Echy, права си! От години не нося дълги нокти, вече 2 и половина и съм отвикнала. Май ще стане смешно наистина. Ще си бъда с къси.
Активен
Daisy_d
Ентусиаст
**
Публикации: 88

Моят сватбен албум

« Отговор #333 -: март 29, 2009, 11:49:24 »

Ето ги и новите тенденции в маникюра: долен френски и двоен френски  smile smile smile
Може да се измисли нещо хубавко в този стил за сватбен маникюр!
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #334 -: март 29, 2009, 15:22:27 »

На мен лично никак не ми допадат тези нови тенденции.  nea
Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #335 -: март 31, 2009, 12:29:59 »

Аз съм твърдо за френския маникюр и ще съм с такъв. Вече съм харесала и няколко моделчета на рисунка - нарисувах си ги в сватбения дневник и само чакам да наближи, за да си нарисувам избраното. Спряла съм се на рисунка само на безименния пръст, защото мисля, че така стои много стилно, изчистено и нежно. Ще си правя ноктите сама.  smile
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #336 -: март 31, 2009, 12:32:44 »

Браво! И аз точно така съм решила. Чудя се за рисенка или само камъчета и не мога да реша. Ако си намеря някаква готина семпла и нежна рисунчица, ще си я сложа  Wink
Активен
mihneva
Любопитен
*
Публикации: 21

« Отговор #337 -: април 03, 2009, 11:48:29 »

Аз също съм за френски с някаква семпла декорация, може да е мотив от роклята!
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #338 -: април 05, 2009, 11:15:50 »

Аз също реших да заложа на френски маникюр. Искаше ми се много да е нещо различно, защото аз по принцип ходя почти само така лакирана, но сватбата е оранжева и не мога да си представя оранжево цвете или нещо оранжево на френски маникюр crazy
най-многото някакви камъчета или съвсем изчистен nea
Активен
Daisy_d
Ентусиаст
**
Публикации: 88

Моят сватбен албум

« Отговор #339 -: април 15, 2009, 13:41:55 »

mucito , може да пробваш или най-горе върхат на нокатя да е с лека оранжева линия и отдолу вече бялото или обратното, точно под бялата линия една оранжева! И варианта с френски маникюр и само на 2-3 пръста по едно нежно оранжево цжете! Пробвай и ще видиш кое седи най-красиво! Успех!
Активен
BaBy
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1071

Моят сватбен албум

« Отговор #340 -: април 15, 2009, 13:53:44 »

mucito, точно и аз щях да ти напиша, че можеш да пробваш различни варианти, за да избереш най-подходящото, обаче като влязох в галерията ти и видях халките ви, мисля, че наитина си се насочила правилно към изчистения френски, защото те са в комбинация, имаш и камъчета и трябва да внимаваш да не стане претруфенко, мисля, че ти си го преценила най-добре! smile
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #341 -: април 15, 2009, 14:10:41 »

mucito, точно и аз щях да ти напиша, че можеш да пробваш различни варианти, за да избереш най-подходящото, обаче като влязох в галерията ти и видях халките ви, мисля, че наитина си се насочила правилно към изчистения френски, защото те са в комбинация, имаш и камъчета и трябва да внимаваш да не стане претруфенко, мисля, че ти си го преценила най-добре! smile

Аз точно заради камъчетата на халките мислих да си е чист, много ми идва мисля иначе-тук камъчета, там камъчета...  crazy

mucito , може да пробваш или най-горе върхат на нокатя да е с лека оранжева линия и отдолу вече бялото или обратното, точно под бялата линия една оранжева! И варианта с френски маникюр и само на 2-3 пръста по едно нежно оранжево цжете! Пробвай и ще видиш кое седи най-красиво! Успех!
Пробвах с цвете- харесва ми ако не е оранжево huhhuh.gif Ще пронвам и това с линийките, но пак тея камъчета на халката ми объркват цялата работа май nea
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #342 -: април 15, 2009, 14:27:21 »

А защо не идеш с халката при някоя маникюристка, да ти направи няколко нокътя по различен начин и да сравните  pardon
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #343 -: април 15, 2009, 18:11:56 »

Еми да, сигурно така ще направя. Имам и  доста време де, ама май се чудя вече за какво да мисля и аз crazy
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #344 -: април 17, 2009, 13:13:00 »

Ето идейки от мен
« Последна редакция: април 17, 2009, 13:19:10 от bubka » Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: