Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 29, 2024, 00:52:21

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: какъв маникюр си направихте за сватбения ден
никакьв - 3 (1.5%)
интересен - 152 (76.8%)
обикновен - 43 (21.7%)
Общ брой гласове: 196

Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: А какъв да е лакът за ноктите?  (Прочетена 173920 пъти)

akhala
Ентусиаст
**
Публикации: 72

Моят сватбен албум

« Отговор #315 -: март 09, 2009, 10:20:41 »

Цветовата тема на нашата сватба е бяло и червено, затова не мога да реша дали да е френски маникюр или ноктите да са в червено???
Активен
buboleche
Ентусиаст
**
Публикации: 79

« Отговор #316 -: март 09, 2009, 13:56:21 »

направи ги червени... червеният маникьор е невероятно стилен... а и ще бъде като допълнителен акцент. какво друго ще бъде червено по теб? панделка, чанта, букет???
Активен
akhala
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #317 -: март 09, 2009, 14:12:24 »

Голяма чуденка ми е...  blush Именно заради въпросния акцент ми е. Роклята е бяла, ако има панделка на нея ще е червена, букетът би ми се искало да е от червени рози и бели кали, за прическата ще има също нещо червено в косата (но и тук се чудя дали да не е бяло). Също и за обувките се чудя, би било много интересно ако и те са червени.

Но за лакът малко червеното ме притеснява. Френският ми се струва толкова класически, но пък червеното си е червено... Ах...
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: март 09, 2009, 14:17:41 »

А защо не направиш и там червено-бяла комбинация  pardon
Активен
carol
Сватбен ГУРУ
Публикации: 607

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: март 09, 2009, 14:20:41 »

според мен ако си по-екстравагантен тип може6 да си слови6 червен лак,френски маникур е класически и по-непретенциозен ,това зависи какво ти харесва на теб а може6 и да опита6 само с блясък......
Активен
akhala
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #320 -: март 09, 2009, 14:30:38 »

А защо не направиш и там червено-бяла комбинация  pardon
Еми то май като повечето неща ще се така, хич не се бях замисляла и за ноктите!  Girl_hide

Пък може да стане интересно...

Благодаря за идеите!!!

Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #321 -: март 09, 2009, 14:34:39 »

Ето и от мен нещо:

А ако маникюристката е добра - може да ти нарисува цветчета, като тези от които ще ти бъде букета  Girl_hide
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #322 -: март 09, 2009, 14:42:58 »

аз съм за класическият френски маникюр, но с малки камъчета по бордюрчето.
akhala има едно прекрасно червено с лек метален оттенък  - мисля, че беше на Oppi, което ще стои прекрасно с финни камъчета
Активен
akhala
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #323 -: март 09, 2009, 14:43:22 »

И това е готино!  smile
Активен
akhala
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #324 -: март 09, 2009, 14:45:45 »

аз съм за класическият френски маникюр, но с малки камъчета по бордюрчето.
akhala има едно прекрасно червено с лек метален оттенък  - мисля, че беше на Oppi, което ще стои прекрасно с финни камъчета

Звучи интересно! Може да се направи пък и класически френски с червени камъчета... Или както ти казваш червено с камъчета...

Един ден ще вземем да седнем със сестра ми и да експериментираме различните варианти да си се види на мен кое най-добре ще ми седи!

Мерси, момичета!!!!
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #325 -: март 09, 2009, 15:13:39 »

Звучи интересно! Може да се направи пък и класически френски с червени камъчета... Или както ти казваш червено с камъчета...

Един ден ще вземем да седнем със сестра ми и да експериментираме различните варианти да си се види на мен кое най-добре ще ми седи!

Мерси, момичета!!!!

ще чакаме снимки на моделите, които ще измислите
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #326 -: март 09, 2009, 15:35:05 »

Според мен бял лак или френски с някакъв червен акцент на някой пръст.Изцяла червено мисля че няма да е мн подходящо.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #327 -: март 23, 2009, 21:57:46 »

Момичета, кажете бялата част - извън нокътната плочка (плътното бело) какво е? Как се прави?
Порстете невежеството ми, но моите нокти стават много силно бели и сами се оформят като свърши нокътната плочка и никога не съм имала нужда от направата на маникюра ми. Но все пак на сватбата не искам да разчитам на природата си - сватба си е!
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: март 24, 2009, 09:09:01 »

е бялото си е бял лак(но плътен) и се прави с такъв. Ако си го правиш сама и ти трепери ръчичката си слагаш разграничителна лентичка, която обикновено е в комплекта за френски маникюр. Ако са ти чак толкова "силно бели и сами се оформят като свърши нокътната плочка" и държиш да си с френски маникюр без камъчета по бордюрчето, пробвай само с блясък ако искаш. Ама според мен естествения нокът никога не може да е чак толкова бял, а и то бялото може да не е баш съвсем бяло, а с оттенък някакъв.. ама че го обясних и аз.. crazy
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #329 -: март 24, 2009, 22:35:10 »

Благодаря за информацията. Днес сестра ми ми каза за въпросните лентички. Ами те че са бели моите - бели са, но искам да са перфектно направени и за това ще си направя манекюр като тренирам дълго време. Ако не става както трябва, ще ида на маникюрист. Пък и с безцветен лак съм всеки ден, не искам и на сватбата да е така.  smile

Аз се чудя дали да са дълги или къси. Преди отглеждах едни маникюри по сантиметър дълги, но сега ми пречат и че дразнят и от доста време вече си ги поддължам късички. вие как мислите? Какви ще/бяха вашите нокти и как се чувствахте с дългите? Не пречат ли?
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: