Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 29, 2024, 00:37:30

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Анкета
Въпрос: какъв маникюр си направихте за сватбения ден
никакьв - 3 (1.5%)
интересен - 152 (76.8%)
обикновен - 43 (21.7%)
Общ брой гласове: 196

Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: А какъв да е лакът за ноктите?  (Прочетена 173872 пъти)

d_petrovska
Баш Майстор
**
Публикации: 1723

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: февруари 18, 2008, 09:53:19 »

Ето и за булките в златно  give_rose

* 32769.jpg (28.63 KB, 300x336 - видяно 3625 пъти.)
Активен
Бебче
Сватбен ГУРУ
Публикации: 914

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: февруари 20, 2008, 11:22:03 »

Така изглеждаха моите нокти. Много си ги харесвах girl_in_love Единствено тези крайчета на панделката на нокъта на безименния пръст на лявата ръка ми пречеха малко, но по едно време ги скъсих и нямаше проблеми blush blum

Активен
gadamer4e
Сватбар
Публикации: 214

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: февруари 22, 2008, 10:30:53 »

Абе хубави са тия маникюри, ама много дълги нокти бееее, няма ли някъде и за по-къси? Така са ми малко като на граблива птица или фолкпевица, не ми харесва много много. Моите нокти са по-къси, не че са съвсем изрязани , но са наполовина на тези по снимките.
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: февруари 22, 2008, 14:13:14 »

ето и за слънчогледовите сватби !!!!!!! smile

* IMG_05011.jpg (41.07 KB, 640x480 - видяно 443 пъти.)
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: февруари 22, 2008, 17:59:06 »

gadamer4e и моите нокти са късички (като ученичка свирех на пиано и после така и не се научих да си пазя ноктите). Мисля за нещо като френски маникюр с малко сребристо и да някоя и друга рисунка, но не на всеки нокът. Може би, защото не съм свикнала да имам дълги нокти, тези снимки които пускат момичетата не ми допадат много (моля никой да не се обижда, имам предвид, че не си ги представям а себе си).
Активен
gadamer4e
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: февруари 24, 2008, 22:04:23 »

Ха-ха-ха Arlina - поредното нещо, по което вкусовете ни си приличат. Нека момичета с с такива нокти не се обиждат, но и на мен не ми допадат толкова дълги нокти. Иначе оценявам рисунките по тях. Аз си мисля за едноцветен маникюр в цвета на френски маникюр, ако ме разбираш. И евентуално на някой от пръстите да има някакъв елемент...или добрия стар френски маникюр (да заложа на класиката)....
Активен
Капризче
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: февруари 24, 2008, 22:26:29 »

И аз съм ЗА френския маникюр. Много го харесвам и е много универсален, става и за ден в офиса, а с някой добавен елемент-лентичка, цветенце или нещо подобно става и за парти и за сватба  Makeup
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: февруари 25, 2008, 08:57:21 »

А някоя от вас може ли да ми препоръча маникюристка в Младост/Дървеница? Сама обичам да се лакирам, но искам да пробвам някоя преди сватбата, а не да отида без да знам какво ще ми направи с ръцете.
Активен
swet
Новак
*
Публикации: 9

Моят сватбен албум

« Отговор #248 -: февруари 25, 2008, 14:24:39 »

аз бях с френски маникюр и бяли цветя ,този лак подхожда на всичко good
Активен
gadamer4e
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: февруари 25, 2008, 15:27:40 »

Еее Arlina сега да не се окаже и че живеем в един квартал? И аз бих пробвала маникюристка в този район, защото живея на Окръжна болница.
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: февруари 25, 2008, 18:17:50 »

gadamer4e, аз работя в Дървеница и факултета ми е близо до Плиска, а фрзьорката ми е в Младост, където съм живяла. Затова м е удобно маникюристката да е в този район, да я пробвам преди сватбата, а и денят преди сватбата, когато мисля да отида ще се мотам в този район (ще подписваме в ритуална зала Студентска, и ресторанта е зад ТУ). Ще чакам да дадеш отзиви за някоя, защото сватбата ти е преди моята blum
Активен
divna
Сватбар
Публикации: 219

« Отговор #251 -: февруари 26, 2008, 00:35:23 »

А някоя от вас може ли да ми препоръча маникюристка в Младост/Дървеница? Сама обичам да се лакирам, но искам да пробвам някоя преди сватбата, а не да отида без да знам какво ще ми направи с ръцете.
Еее Arlina сега да не се окаже и че живеем в един квартал? И аз бих пробвала маникюристка в този район, защото живея на Окръжна болница.
blum Мацки и на двете мога да ви предложа  много добри маникюристки и в Младост и в студентски град! И двете са много добри с четката и правят невероятни неща! А и вие двете имате доста време до сватбите ви,така че може да ги пробвате и да прецените дали ви допада как работят! Ако се интересувате,ще пращам кординати на лични!
Между другото и двете са добри и в гримирането!
а Тук пускам сайт с много интересни и полезни нещица
http://nokti.free.bg/cgi-php/phpbb2/index.php

Активен
vanillyz
Ентусиаст
**
Публикации: 94

« Отговор #252 -: февруари 26, 2008, 17:06:15 »

Нека и аз дам моето ЗА за Френски маникюр, с бледо розово и някакви рисунчици на някои от ноктите. И за такъв педикюр съм, защото има идея да съм със сандали, така че няма начин...
Активен
Капризче
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: февруари 26, 2008, 23:01:57 »

Нека и аз дам моето ЗА за Френски маникюр, с бледо розово и някакви рисунчици на някои от ноктите. И за такъв педикюр съм, защото има идея да съм със сандали, така че няма начин...

Аз мисля че ако си с френски маникюр на ръцете не е задължително да си с такъв и на краката. И аз мисля да съм със сандали, но ноктите на краката ми да са едноцветни-в бледо розово или бяло.
Активен
aniiii8
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

« Отговор #254 -: февруари 27, 2008, 11:45:50 »

Намерих една интересна статия за ноктопластиката:Видове ноктопластика
Предимства и недостатъци на ноктопластиката
Списание Пудриера,
Автор: bibinceto
Ноктопластика с фибро стъкло
НЕДОСТАТЪЦИ - Отнема влагата в нокътната плочка, чрез лепилото. Употребата на Активатир е спорна. Не е възможно постигането на естесвената извивка на нокътя. Структората на фибро стъклото се показва при по-тежка работа. Често пожълтява.
ПРЕДИМСТВА – Ниска цена в сравенение с другите ноктопластики. Изработват се много тънки нокти. Добър за поправяне на спукани или счупени нокти.
Ноктопластика с Акрилен прах
НЕДОСТАТЪЦИ - Използва се киселина. Съдържат се амини. Пожълтява. Реагира на ацетон и разтворители.
ПРЕДИМСТВА – Твърди нокти, което не винаги е предимство. Ниска цена.
Ноктопластика с Full size техника (цял удължител)
НЕДОСТАТЪЦИ - Ограничена устойчивост, така се уврежда естествения нокът. Неестествен външен вид. Отнемане на лагата от естесвения нокът в следствие на лепенето. Опасност от гъбички поради въздушни мехурчета между нокътя и удължителя, които не могат да се избегнат.
ПРЕДИМСТВА – Най-просто приложение. Най-евтин вариант.
Ноктопластика с безкиселинен гел или удължител с безкиселинен гел поставен в начлото на естествения нокът 
НЕДОСТАТЪЦИ - По-висока цена. По-труден за работа.
ПРЕДИМСТВА - Не се използва киселина. Прозрачен и естествен външен вид. Няма неприятни миризми. Не пожълтява. Остойчив на разтворители. Не уврежда естесвените нокти!
Ноктопластика с гел или удължител с гел поставен в начлото на естествения нокът 
НЕДОСТАТЪЦИ - По-висока цена. По-труден за работа.
ПРЕДИМСТВА - Не се използва киселина. Прозрачен и естествен външен вид. Няма неприятни миризми. Не пожълтява. Остойчив на разтворители. Не уврежда естесвените нокти!!!
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: