Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 17, 2024, 15:24:30

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Цветова гама за сватбата  (Прочетена 168208 пъти)

emmmmmy
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4265

Моят сватбен албум

« Отговор #390 -: декември 12, 2011, 12:19:13 »

sunset, не се притеснявай чак за такива дреболийки. Мисля и аз че няма да има никакво значение, значение има само етажът на който сте вие как изглежда. give_rose
Тук видях че има някакво намаление 70 % на украса в най-различни цветове за ресторант, до 18 декември промоция, който го интересува и ще взима украса. аз най-вероятно се ориентирам към ресторант, който предлага определена.  tease
http://www.grancharovisin.com/text.php?id=58
« Последна редакция: декември 12, 2011, 12:29:26 от emmmmmy » Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1083

Моят сватбен албум

« Отговор #391 -: януари 04, 2012, 15:42:31 »

аз най-вероятно се ориентирам към ресторант, който предлага определена

Много правилно си решила - много ресторанти имат собствена цветова гама. Ние когато избирахме ресторант много си бяхме харесали Гранд Хотел София, само че като видях в какво ярко червено е всичко (под, драперии и т.н.) се отказахме, защото не можех да си представя нашата бледо зелена цветова гама и това червено заедно.  girl_impossible

Та това е нещо, което трябва да се вземе предвид - все пак 70% от снимките ви ще са там.
Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #392 -: януари 04, 2012, 15:55:51 »

За съжаление не знам дали моето тъмно лилаво като цвят на сватбата ще си отива с тяхното бордо , но нямам друг избор, не искам да си сменям цвета на сватбата, защото идеята е да е лавандула и като растение, а не само като цвета ѝ. Много я харесвам и дано да не е много просташко и да не се удрят двата цвята sad , но нямам пари да им сменям цвета на тяхната сватбена предвидена украса,която ще е частична и е комплимент към младоженците.
p.s Ариел ти какво ще кажеш за тези примери отдолу, много ли е зле, аз лично сега малко се успокоих като видях че го има това съчетание и по други сватби явно:

« Последна редакция: януари 04, 2012, 16:24:12 от emmmmmy » Активен
Vivid
Професор
Публикации: 396

Моят сватбен албум

« Отговор #393 -: януари 07, 2012, 10:46:53 »

Здравейте, и аз ще споделя идеите си, а вие кажете дали ви звучи добре. Ресторатна, в който ще сме е с преобладаващи цветове бяло и шампанско и златисто. Дотук чудесно, защото точно в тези цветове съм си го представяла: тържествено, празнично, елегантно и официално Обаче напоследък нещо започнах да се замислям, че все пак е пролетна сватба и ми се иска да вкарам нещо свежо в декорацията. Мислех за повече естествена зеленина и може би пастелено жълто. Говоря за цветята и другите декоративни елементи по масите. Какво мислите, няма ли да стане много претруфено с толкова цветове. От друга страна, шампанското, златистото и жълтото може да се каже са в една цветова гама. Не е като да смесиш зелено, червено, кафяво и оранжево да речем. Вие какво мислите?
Активен
sunset
Сватбен ГУРУ
Публикации: 821

Моят сватбен албум

« Отговор #394 -: януари 07, 2012, 11:24:30 »

emmmmmy, аз мисля, че няма от какво да се притесняваш. Комбинацията на бордо с тъмно лилаво изглежда много добре. Вярно е, че стои малко тежко, но това не произтича от самата комбинация, а от факта, че и двата цвята са тъмни. На мен ми допада това съчетание и на твое място не бих се колебала да заложа на него.

Vivid, някъде бях гледала страхотно съчетание на бели рози и момини сълзи. Лалетата и фрезиите също са много свежи. Според мен не се лишавай от зеленина. Тя дава по- завършен вид на украсата. Аз много харесвам гипсофил и аспарагус. Girl_hide Цветовата гама, която си избрала за сватбата си, позволява много и различни комбинации.
« Последна редакция: януари 07, 2012, 11:32:15 от sunset » Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1083

Моят сватбен албум

« Отговор #395 -: януари 07, 2012, 13:23:52 »

p.s Ариел ти какво ще кажеш за тези примери отдолу, много ли е зле, аз лично сега малко се успокоих като видях че го има това съчетание и по други сватби явно:

Според мен нищо не трябва да сменяш - чудесно е!  blum Много даже ми харесва!  girl_in_love Но важното е на теб да ти харесва. Играй с това, което ти е дадено. Виж колко хубаво дълбоко се получава с тези цветове - ако мога така да се изразя - супер богато изглежда. А на мен лавандулата ми е страст от мноооого време - преди да се влюбя в зеленото само на лавандула ми попадаха очите и стаята ми беше изцяло лилава, абе луда работа... Като цвете е мнооого нежна и красива, мисля, че изборът ти е много хубав. Според мен помисли за използването на малко беличко, което да разчупи дълбоките цветове, за да не е прекалено тъмно.

Виж идейка за колата с тази цветова гама - тук бордото е много тъмно, почти черно, но пак става и с по-светло:

Много е хубаво това лилаво:

Букетче в тъмно лилаво и червено:

Vivid, мисля, че си права, че жълтото ще се слее малко със златното - те са много близки като гама. Но златно стои много хубаво и с розово, помисли за това:

« Последна редакция: януари 07, 2012, 13:27:11 от Ariel » Активен
emmmmmy

Моят сватбен албум

« Отговор #396 -: януари 07, 2012, 13:25:36 »

Vividмисля че е яко, даже намерих няколко примери в твоя чест :

Сънсет и Ариел , благодаря за подкрепата !
Активен
veseto_87
Публикации: 2189

Моят сватбен албум

« Отговор #397 -: януари 07, 2012, 16:15:58 »

Вивид, и нашата сватба ще е в жълто и зелено. smile
Активен
Vivid
Професор
Публикации: 396

Моят сватбен албум

« Отговор #398 -: януари 08, 2012, 19:57:47 »

O, Благодаря! Изглеждат страхотно снимките...Ще се замисля определено и за розовото. Като обсъдя нещата с декораторката със сигурност ще имам окончателна идея.
Активен
miauka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 793

"Не е важно какъв си-важното е да си добър човек!"

Моят сватбен албум

« Отговор #399 -: януари 08, 2012, 20:19:40 »

За любителите на червеното girl_wink и калинките blum

И аз мисля, че е добре да се има в предвид цветовата гама в ресторанта!Ние така се спряхме на нашата комбинация smile
« Последна редакция: януари 08, 2012, 20:21:59 от miauka » Активен
aleksandroff
Ентусиаст
**
Публикации: 102

« Отговор #400 -: март 12, 2012, 09:33:51 »

на мен много ми допадат цветове оранжево и циклама като комбинация
но тъй като още не сме се спрели на ресторант ще видим
все пак това е шантава комбинация и трябва да се съобрази с обстановката в ресторанта
Активен
InLove_Girl
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1209

Моят сватбен албум

« Отговор #401 -: март 12, 2012, 10:15:28 »

Здравейте...В тази темичка не съм се записвала..Нашата сватба ще е зимна, ще наблегна на екрю и златно, но искам и един по-наситен цвят, чудя се за шоколадово, но не знам къде да го вмъкна...Иска ми се младоженската маса да е с него, но не знам дали няма да е тъмно..Мога да сложа снимка на ресторанта и на идеята ми за сватбената маса и ако може да дадете идея за по-наситения цвят.. Може да е и нещо коренно различно   pardon
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #402 -: март 12, 2012, 10:27:45 »

Еха, тази тема за калинките е толкова сладка!!! lol
 Ето нещо за veseto_87

[/img]

И нещо за InLove_Girl

Активен
aleksandroff
Ентусиаст
**
Публикации: 102

« Отговор #403 -: март 12, 2012, 19:02:01 »

ето и една тема във винтидж стил

* idea50.jpg (64.5 KB, 390x399 - видяно 3794 пъти.)
Активен
tedi1
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #404 -: април 11, 2012, 08:07:29 »

Здравейте, ето идеи и от мен

* Brown_Gold_Decoration.jpg (68.83 KB, 300x225 - видяно 3690 пъти.)
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: