Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 17, 2024, 09:47:14

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Цветова гама за сватбата  (Прочетена 167980 пъти)

bibilqna
Сватбар
Публикации: 200

« Отговор #345 -: януари 30, 2010, 16:37:40 »

Благодаря Ви Nina Style и Eva_87 за бързите отговори.  give_rose

Nina Style аз точно в тази насока съм тръгнала, даже подаръчетата, които съм харесала са точно тия поставки за свещи, които си показала.  yahoo

Eva_87 - определено искам всичко свързано с декорацията да е с мидички, рапанчета, перлички  danceg

Събрала съм си материали от този тип, и като цяло съм в тази насока, но както казах се притесних от това как всички реагират. Макар да смятам, че имам някакъв вкус към естетиката доста се замислих. Мерси, че ме подкрепихте. Няма да им се дам!  beating

* guestbook_small.jpg (27.09 KB, 450x362 - видяно 333 пъти.)
Активен
Rossito
Сватбар
Публикации: 212

Моят сватбен албум

« Отговор #346 -: януари 30, 2010, 17:00:51 »

bibilqna , виж украсата на mucito, нейната тема също е морска и е в оранжево. Лично според мен нейната украса е страхотна и ще ти затвърди мнението за оранжевата морска тема  girl_wink
Активен
bibilqna
Сватбар

« Отговор #347 -: януари 30, 2010, 17:44:49 »

Мерси Rossito  give_rose  Изгледах албума на mucito на един дъх. Страхотна сватба и декор, и просто всичко е толкова добре подбрано и съчетано  yahoo yahoo yahoo   Bravo на mucito. Определено всичко ми се затвърди, даже по хубаво изглежда така, отколкото във фантазиите ми, предполагам на живо ще е още по-хубаво.
Активен
Violet
Професор
Публикации: 302

ръчно изработени сватбени покани www.violet-bg.com

« Отговор #348 -: януари 31, 2010, 23:22:10 »

bibilqna , давай смело напред с оранжевото, никъде не е написано като закон какъв цвят трябва да е морската тема! За твое успокоение (и за да затвориш устите на тези, които те разколебават) ще ти кажа, че оранжевото е един от цветовете за сватбен сезон 2010, хем ще си "по световната мода"  Wink, хем ще имаш една топла, цветна сватба и най-вече на теб ще ти харесва!
« Последна редакция: февруари 01, 2010, 10:48:10 от Violet » Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #349 -: февруари 01, 2010, 00:00:14 »

bibilqna , давай смело напред с оранжевото, никъде не е написано като закон какъв цвят трябва да е морката тема! За твое успокоение (и за да затвориш устите на тези, които те разколебават) ще ти кажа, че оранжевото е един от цветовете за сватбен сезон 2010, хем ще си "по световната мода"  Wink, хем ще имаш една топла, цветна сватба и най-вече на теб ще ти харесва!
Подкрепям това мнение !  good Да не говорим ,че в другите държави вече и комбинацията от бяло и черно е на мода като цветове п *THUMBS*о сватбите ,а тук сигурно след още 10 год. ще се приложи масово .
Активен
bibilqna
Сватбар

« Отговор #350 -: февруари 01, 2010, 18:21:46 »

Мерси много момичета  give_rose give_rose give_rose

Violet
точно това ми направи впечатление тука в Лондон, всичките списания тази година (и даже от ноември/декември) преобладава оранжевото и колкото повече гледам, толкова повече искам да е този цвят, напук на всички ... и затова попитах и за съвет.
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
Публикации: 542

Моят сватбен албум

« Отговор #351 -: февруари 01, 2010, 19:15:34 »

И моята сватба ще е оранжево и екрю. Цветовете съм ги съобразила изцяло с ресторанта, но явно съвпаднат с модните тенденции danceg
Активен
Violet
Професор

« Отговор #352 -: февруари 01, 2010, 23:54:05 »

Violet[/color] точно това ми направи впечатление тука в Лондон, всичките списания тази година (и даже от ноември/декември) преобладава оранжевото и колкото повече гледам, толкова повече искам да е този цвят, напук на всички ... и затова попитах и за съвет.

В световната палитрата за сватбения сезон 2010 естествено има и други цветове, някои от тях по-популярни в България, други не чак толкова, но факт е, че оранжевото е сред модерните   good Подкрепата от нас я имаш с пълна сила, вече можеш и да се аргументираш пред "противниците" с факти и доказателства  Wink
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #353 -: февруари 02, 2010, 00:54:12 »

Ето и най уникалната покана точно по темата - морско оранжево !  good yahoo Flower postman

* п-6.jpg (26.32 KB, 375x500 - видяно 304 пъти.)
Активен
bibilqna
Сватбар

« Отговор #354 -: февруари 02, 2010, 01:06:08 »

Определено е уникална NINA STYLE, ммда даже мисля че mucito имаше същите, много са хубавиии  yahoo
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #355 -: февруари 02, 2010, 09:06:44 »

Ето аз какво открих за модерните през 2010 сватбени цветове:

По-известните цветове: Mango {light orange}, Pink, Light Blue, Gray, Silver.
И по-специфичните със снимков материал:
Fuchsia:
Light Buttercup Yellow:
Lilac:
Magenta:
Mauve:
Coral:
Turquoise:
Navy:
Cobalt Blue:
are HOT colors in our studio!"

Дано са полезни на някой  girl_wink
Активен
Didkata1984
Сватбар
Публикации: 237

« Отговор #356 -: февруари 02, 2010, 09:52:17 »

Bubka, цветовете са разкошни! Поздравления са усилията, само не знам доколко са приложими. Но защо пък не, с малко повече усилия и желание може да се постигне желания ефект.  Bravo
Активен
Violet
Професор

« Отговор #357 -: февруари 02, 2010, 11:08:02 »

Дааа, аз като непопулярни цветове за България визирах кораловото, виждала съм ( на снимки) много екзотична комбинация коралово и тюркоаз за тема "Тропическа сватба", ще поровя малко, че сега не намирам, за да покажа.
Другото, което може да ви е от полза четох, че сивото е новия "натурален" цвят, макар че не знам как би стояло приложено в ресторант.
Класика си остават бяло, червено и черно.
Активен
Abii
Професор
Публикации: 451

http://svatba-biju.com/

« Отговор #358 -: февруари 02, 2010, 11:11:20 »

И аз да си споделя как искам да ми дойде някоя по смела булчица че да ми се довери и ако и подхожда заведенито да и направя украсата в цикламено и оранжаво !Много искам ! smile
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #359 -: февруари 02, 2010, 11:18:18 »

Аби, напълно те разбирам!
И аз съм съгласна, че трябва всички малдоженци (в частност булки) да бъдат по-смели и да не се притесняват да пробват с по-нестандартни цветове.
Спомням си, че когато избрах лилавото за наш цвят, хем вече беше актуално поне от предната година и не е чак токлова странен цвят, в началото всички ме гледаха много скептично - ама какви цветя ще намеря, то е много задължаващо и т.н.
Накрая обаче се чувствах много добре, защото с помощта на агентката съчетахме с малко резидаво и всички похвалиха труда ни и казваха, че се е получила много красива сватба  Girl_hide
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: