Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 17, 2024, 11:23:58
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
Цветова гама за сватбата
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Цветова гама за сватбата (Прочетена 168033 пъти)
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Отг: Цветова гама за сватбата
«
Отговор #270 -:
октомври 20, 2008, 17:46:06 »
Да, и аз поради финансови причини заложих на хризантемки. На едро 1 стрък хризантемки е 1 лв., а от един стрък има поне 4-5 цветчета разцъфнали. Затова са по-добър вариант.
Тогава, маслинка, направи и ти така, обиколи из цветарските магазини и складове, сигурна съм, че ще намериш от тези естествено оранжевите, прецени, дали те устройва този вид оранжево, ако не - питай за такъв спрей, с който ги боядисват и можеш да вземеш бели и да ги напръскате с него, ако ти хареса цветът!
Успех!!!
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #271 -:
октомври 20, 2008, 20:42:34 »
Цитат на: maslinka в октомври 20, 2008, 17:03:29
а има ли оранжеви хризантеми?
Разбира се, че има. Виж моите стойки в църквата и украсата на колата. Оцветените стоят много неестествено, според мен.
Лилавите, за които говорех също са естествени.
Активен
Kiksi
«
Отговор #272 -:
октомври 20, 2008, 21:20:23 »
Снежи, извинявай, ама не подвеждай!
В украсата на колата
няма
оранжеви хризантемки! Има бели хризантемки, рози и оранжеви минигербери, пък може и да не са мини, не мога да преценя размера! Да не би герберите да бъркаш с хризантемки?
Вече за стойките в църквата съм съгласна - там средния ред от венчето е от оранжевите естествени хризантемки, за които и аз говорех, че ги има. Но на мен също повече ми харесват като вариант от боядисаните бели.
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #273 -:
октомври 20, 2008, 22:22:35 »
Ок, няма оранжеви хризантеми в украсата на колата, забравила съм!
Има на стойките. Не бъркам хризантеми с гербери. Герберите не са мини, нормални са.
БТВ, мини герберите са много сладки наистина, но аз търсех височина на букета, а те са с малко по-кекави дръжки.
Активен
Kiksi
«
Отговор #274 -:
октомври 21, 2008, 08:02:32 »
Да, така е за съжаление по отношение на минигерберите, аз можех да си го позволя заради модела на роклята.
Иначе комбинацията от оранжеви и бели хризантемки на стойките много ми хареса
Активен
Kiksi
«
Отговор #275 -:
октомври 21, 2008, 08:31:28 »
expert
, отговарям ти тук за жълтото, за да не става голям
в другите теми.
Естествено, че няма да ти се разсърдя, ако ми "откраднеш" идеята за жълтия цвят, даже напротив - радвам се, че има още някой като мен, който да има такова мнение за жълтото. На мен това ми е любимият цвят, смятам го за много позитивен, създаващ настроение, "слънчев" и както ти казваш - цветята в жълто стоят много нестандартно и са запомнящи се!
Аз харесвам рози принципно, но определено не мога да кажа, че са ми голяма слабост, но виж ако става въпрос за жълти рози - направо ги обожавам, така че мисля, че би могло да се получи много добре това с жълтите рози!
Ще следя с нетърпение какви идейки ще ти хрумнат.
Мисля, че ако искаш да вкараш още един цвят, може добре да се съчетае с бледооранжево или екрю. Или пък розово/червено. Но с бяло може би ще се слее и няма да е много удачно, а може и изцяло да заложиш на жълтото...
Да не забравиш да споделиш какво си решила!
Активен
expert
Ентусиаст
Публикации: 88
«
Отговор #276 -:
октомври 22, 2008, 12:03:42 »
Благодаря ти Kiksi! Моята рокля е в цвят шампанско, та може жълтите рози да ги съчетая с малки розички, които са на клонче, но те да са или в розово или в шампанско. Сигурно ще се получи добре.
Ще видим.
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Just a Wife
«
Отговор #277 -:
октомври 22, 2008, 23:17:55 »
Мацкиии, моя цвят е праскова..обаче сега ми хрумва идеята да съчетая 2 цвята-праскова и ризида...какво ще кажете?
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #278 -:
октомври 22, 2008, 23:51:43 »
kristinka, ако искаш да правиш комбинация от 2 цвята с прасковата, според мен трябва да подбереш цветови, които са от близки гами, а не противоположни. Може би праскова с кафяво, розово, червено, вишнево, дори оранжево би била по-добра комбинация, отколкото резида. Ако държиш да го съчетаеш със студен цвят, може би по-скоро синьо би било по-добре.
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Just a Wife
«
Отговор #279 -:
октомври 23, 2008, 00:11:16 »
Ели, да може би си права, но аз искам да го видя предварително..всъщност аз не съм убедена на 100% че искам резидата де..утре мисля да отида до индииския пазар и да купя няколко различни цветове плат и да сучетавам тук..и без това тая седмица съм си в нас..ще го мисля имам време поне..хаха..милото сега като му казах и отговори че съм свършила курса..
Активен
expert
Ентусиаст
Публикации: 88
«
Отговор #280 -:
октомври 23, 2008, 00:42:16 »
Kristinka, на мен ми харесва праскова и резида. Можеш да сложиш като лек акцент златисто или сребристо. Това могат да са перлички, от тези, които се нанизват на тревистата украса. Много свежо ще бъде. Или пък на места да се напръска с такъв спрей (златист или сребрист).
Активен
Kristinka
Сватбен ГУРУ
Just a Wife
«
Отговор #281 -:
октомври 23, 2008, 01:52:32 »
Expert, и на мен ми се върти в главата нещо такова..досега тук наслагвах едни дрехи в тая цветова гама и ми хареса..
..а твоята идея с перличките много ми допадна..но все пак утре ще отида да си купя 1 метър резида и някакъв др цвят..защото така или иначе прасковата остава..ще го мъдря утре на свежа глава..хаиде лека нощ от мен
Активен
Kiksi
«
Отговор #282 -:
октомври 23, 2008, 09:31:20 »
expert
, този вариант с минирозичките на клонче е много добър
, май шпрей-рози им викаха или нещо подобно. Имат много приятни, нежни цветове, които могат добре да се съчетаят с жълтото.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
«
Отговор #283 -:
октомври 23, 2008, 19:58:50 »
Ами и аз да се запиша ! Прасковата е супер но и резидата е уникален цвят ! Но си мисля че прасковата ще се върже повече със едно не много ярко жълто примерно и когато всичко е във тон нещата ще се получат ! Поне така си мисля , но това е вече въпрос на вкус рацбира се ! Но като се има предвит че сватбата ще е във Ачбасадор там мокета е зелен а стените резида
Активен
магито
Global Moderator
яхнала метлата
«
Отговор #284 -:
октомври 24, 2008, 08:54:14 »
Аз бих казала, че много зависи от силата на цветовете.Прасковата е резидата са нежни не натрапващи се цветове и комбинацията между тях може да бъда както хубава така и лоша.Нашата сватба беше решена в зелено, но ресторанта беше оранжев, тези два цвята не са от една гама, но се получи добра комбинация, все пак зеленото е основата, а оранжевото стана като акцент, като едно цвете, дръжката е зелена, а цвета е оранжев
Ако ти е добра аранжорката всичко може да стане.
Активен
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...