Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 17, 2024, 19:38:58

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Цветова гама за сватбата  (Прочетена 168338 пъти)

krasunkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 646

Моят сватбен албум

« Отговор #150 -: февруари 14, 2008, 12:01:13 »

Пускам една примерна снимка, където контрастиращия цвят е зелено, ама ти се опитай да си го представиш в жълто или оранжево или въпросната охра.

Дано да съм помогнала  smile

* ukrasa_restorant5.jpg (52.38 KB, 440x308 - видяно 3625 пъти.)
Активен
Rou
Сватбар
Публикации: 273

« Отговор #151 -: февруари 14, 2008, 12:09:38 »

krasunkata килима в нашия ресторант също беше подобен и така също избрахме слънчогледи. Пускам наколко снимки, а ти ако искаш разгледай и останалите ни снимки, слънчогледите са цветя които отиват на тези килими, може би защото са обемни и привличат вниманието далеч от килима  smile

Активен
krasunkata
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: февруари 14, 2008, 12:32:08 »

write  Rou страхотно снимки  chee  Всеки детайл ми хареса и ми помогна да си представя по- добре цветовете. Мисля че имаме един и същи вкус за 90% от нещата  girl_wink След като разгледах снимките ви вече не мога да си представя други цветя освен слънчогледите за нашата сватба, наистина те грабват и някак си като че ли и те се веселят в този страхотен ден  Sunshine
Активен
Rou
Сватбар

« Отговор #153 -: февруари 14, 2008, 12:44:04 »

Да ние трябваше да се съобразим с много неща, като например завесите, покривките... Накрая украсата се получи много добре някак си задържаше слънцето в залата... а между другото на мен ми беше доста трудно да си представя как ще изгеждат цветята и особено в какви вази ще са. Но агентката ни се справи много добре  give_rose

Подобно и също много красиво става с гербери, бях гледала една украса с много ниски букети, по-скоро наредени в правоъгълник оранжеви и жълти гербери много добре седеше. На главната маса имахме ниска украса със слънчогледи и също стана много добре, само че е много по-скъпа и за повече маси щеше да излезе скъпо.
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: февруари 14, 2008, 15:20:38 »

Подобно и също много красиво става с гербери, бях гледала една украса с много ниски букети, по-скоро наредени в правоъгълник оранжеви и жълти гербери много добре седеше. На главната маса имахме ниска украса със слънчогледи и също стана много добре, само че е много по-скъпа и за повече маси щеше да излезе скъпо.

Ами на нашата младоженска маса, централната аранжировка от цветя беше точно гербери (жълти, червени и оранжеви). Ето как изглеждаше

Активен
Rou
Сватбар

« Отговор #155 -: февруари 14, 2008, 15:29:28 »

Аз намерих това което имах предвид:

Активен
pretty
Любопитен
*
Публикации: 49

« Отговор #156 -: февруари 14, 2008, 16:21:48 »

Цветът на нашата сватба ще е лилав
Активен
Kittcat
Ентусиаст
**
Публикации: 80

« Отговор #157 -: февруари 14, 2008, 16:24:00 »

И нашия акцент на сватбата ще са слънчогледите  Bravo Само те се връзват с ресторанта. Ужасно много ми харесва украсата на Ру, но ми трябват сини вазички. Ру имаш ли представа откъде са купени твоите вазички?
Активен
Rou
Сватбар

« Отговор #158 -: февруари 14, 2008, 16:30:02 »

Kittcat благодаря! Нашите вази са съвсем обикновенни прозрачни вази, имат оцветител - червен, в цветарския магазин го измислиха, иначе вазите сватбената агентка ни ги даде назаем (дори парички не ни е взимала за тях!). Може да питаш дали имат син оцветител smile
Активен
divna
Сватбар
Публикации: 219

« Отговор #159 -: февруари 17, 2008, 00:06:43 »

Та да си дойдем на думата: мисля че цветове като оранжево или жълто ще стоят добре, само да не се пракалява с тях, че наистина ще стане много шарено. Според мен от килима най- много се забелязва червеното и охрата(или както там се казва цветът, че ми е трудно да го определя  tease), и аз като теб не харесвам червеното и се спрях на другия цвят. Понеже калъфите са екрю, мисля да преобладава екрюто като основен цвят и оранжево или жълто (може и въпросната охра от килима) като втори цвят който да си контрастира на екрюто. Може би ще сложим на всяка маса по един красив букет от слънчогледи(висок, за да не го скриват бутилките), по една лента на всяка маса от въпросната охра или жълто, оранжево (иска ми се първо да видя на живо килима и тогава ще реша), и си мислех да има и балони в екрю и пак другия цвят(ама да са по- малко тия от другия цвят, да са като акцент )
krasunkata ,добре си го измислила! Аз обожавам слънчогледи! Всъщност обожавам всякакви жълти цветя,нищо че казват че може да се изтълкува зле подаряването им! Все пак аз размишлявам върху синьото! Синьо и циклама са ми любимите цветове,милото също харесва всички нюанси на синьото, в случая изключваме цикламата  pardon !Попитах управителя и той каза ,че имат тъмно сини покривки и салфетки! Единствено ме притеснява сега,ако избера синьо,с какви цветя да кобинирам! Дайте идеи за сини цветя(естествени,не багрени!)
Аз също имам идея за подобна украса, с цветна лента,преминаваща по дължината на масата! Докато се мотках из залата и разглеждах знаете ли какво обаче ме смути.........  blush повечето покривки имаха дупки..... и те ги бяха покрили с тези,контрастните.....! Дали и на сватбата ще са такива.....???????  shok
« Последна редакция: февруари 17, 2008, 00:08:22 от divna » Активен
krasunkata
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: февруари 17, 2008, 02:01:12 »

Брей дано да няма дупки по тия покривки, че каквато и декорация да се сложи, ще стои смешно.

А ето тук има доста интересни идеи в синьо, не само за декорация, но и за покани, торти и други:

http://www.projectwedding.com/photo/browse?tag=blue&thumbs_page=1

А този сайт е само за цветя(нямах време да го разгледам, но все трябва да има поне няколко сини цветя  pardon):

http://www.zadoma.com/index.php?APP_ACTION=FLOWERS_IMG&offset=0

Иначе на първо четене се сещам за хортензия, зюмбюл и синчец girl_wink
Активен
krasunkata
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: февруари 17, 2008, 14:54:06 »

Вижте какво намерих:

http://www.napravisam.bg/test/

Това би било в помощ на хора като мен на които им е трудна да си представят различни цветове в комбинация без да са ги видели на живо. Има доста функции, ама все още не съм разбрала как работят 
Активен
Diavolitsa
Професор
Публикации: 373

« Отговор #162 -: февруари 23, 2008, 11:47:29 »

Момичета помагайте! Роклята която съм харесала (по точно съм се влюбила в нея) е в светло бежовата гама, а мечтая за зелена сватба. Кажете по какъв начин мога да вържа нещата. Сватбата ще е април 2009 (има много време) но взех да се чуда. Да поясня само, че няма как да включа зелено в роклята, а и милото едва ли ще облече нещо в зелено (въпреки че е любимият му цвят).
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: февруари 23, 2008, 13:39:59 »

Diavolitsa, защо пък да не облече зелена риза например или пък може да има зелени елементи във вратовръзката. В облеклото на мъжете винаги е по-лесно да се вмъкне някакъв цвят. Плюс това може украсата в ресторанта да ви е в бежово и зелено, тези два цвята смятам че си отиват. Разбира се, много зависи от зеленото, но например може да имаш зелено в букета. Има хиляди начини, само отвори въображението си. Разгледай назад в темата, няколко момичета, които имаха зелен акцент в сватбите си са споделили идеи и предложения, които могат да ти бъдат полезни
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: февруари 23, 2008, 22:09:54 »

Diavolitsa, не е нужно да добавяш зелено към твоя тоалет, или към този на младоженеца.
1. (то вече се изтърка тая фраза, ама е вярна) Вие не сте част от декорацията
2. Бежово и зелено си отиват (при това доста)
3. Ако държиш да имаш зелено в облеклата, винаги можеш да добавиш акценти в букета (по-лесно от това няма)
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: