Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 17, 2024, 23:31:51

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Цветова гама за сватбата  (Прочетена 168399 пъти)

Anichka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 984

Моят сватбен албум

« Отговор #90 -: август 30, 2007, 18:39:32 »

Според мен избирай по-свежи цветове, а това че младоженеца е с кафяв костюм това няма никакво значение... ТИ и ТОЙ не сте част от украсата!
Дани,
аз изцяло подкрепям мнението на Rou, че цветовете на сватбата не зависят от цвета на костюма на младоженеца. По скоро бих казала се вземат акцентите като фишу, вратовръзка, коланче от роклята на булката. Но и това пак може да не се взема впредвид - погледни сватбата на Стефка Костадинова...Тя е първоначално със златиста рокля, той - златиста вратовръзка, а цялата украса е в червено и лилаво...За едни естетика, за други кич...
Както и да е...Аз видях в галерята ти какво си имала впредвид и твоето "кафяво" е по-точно може би карамелено, златисто, капучино...И се поразрових за подобни аранжировки, за да видиш още повече идеи

Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #91 -: август 30, 2007, 18:40:37 »

още снимки...
Активен
Anichka
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #92 -: август 30, 2007, 18:43:01 »

и малко цветя...
цветята според мен зависят от сезона....
ти може да съчетаеш както рози, кремове, хризантеми, слънчогледи...въпрос на фантазия, предпочитание и финансова възможност...
Активен
daniela83
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #93 -: август 30, 2007, 18:53:44 »

Благодаря за мненията на всички   give_rose  .Много сте ми полезни.anichka много интересни идеи си ми показала  give_rose
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #94 -: август 30, 2007, 19:53:26 »

тези рози на последната снимка са невероятни и точно такъв цвят ми трябва за букета колата и украсата на ресторанта и бутониерите и гривната на колата много нежен цвят обожавам го направо и роклята ми е подобна(дантелата)и подаръетата и поканите абе всичко ми се върти около него yahoo а някои снимки ми се стори че украсата е повече моя цвят отколкото кафяво???и мила костюма няма никакво значение нито мъжа ти нито ти сте част от украсата на ресторатна хубаво е само ризата или връзката му да имат сходство с твоята рокля от там нататък не се притеснявай за нищо и направи цветовата гама каквато на теб ти харесва good
Активен
daniela83
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #95 -: септември 10, 2007, 15:22:59 »

Тук: http://forums.onewed.com/forumdisplay.php?f=11  има много интересни неща.Надявам се да ви хареса   give_rose
« Последна редакция: септември 10, 2007, 15:35:42 от maria_lakova » Активен
nqma me
Сватбен ГУРУ
Публикации: 654

« Отговор #96 -: септември 10, 2007, 16:27:58 »

Даниелка ,страхотно е това форумче ,което си пуснала...идеите са невероятни.Бравос!! :bravo:Докато разглеждах  Oh my ...
Активен
Jungle
Сватбар
Публикации: 205

What goes around, comes around...

Моят сватбен албум

« Отговор #97 -: септември 11, 2007, 23:26:36 »

Това горе-долу ще са цветовете на моята сватба- злато и зелено...Е, няма да стане толкова красиво  tease
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #98 -: септември 12, 2007, 10:10:23 »

а защо не какво толкова има което не можеш да си набавиш мила pardon спокойно може да стане и още по-красиво салфетките са лесна работа покривките също все ще ги намериш подобен цвят тези стръкове трева също можеш да питаш за тях в цветарсия магазин в който ще ти се прави букета DANCE трева :laugh:ма не ми идва на ум как да го нарека и за това
Активен
judith
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #99 -: октомври 17, 2007, 22:44:52 »

http://www.prye.com/view/wedding_colors.html

тук открих комбинации на сватбени цветове. дано са полезни. според мен комбинациите биха варирали и според вътрешното усещане  Wink
Активен
Aneli
Новак
*
Публикации: 15

Щастлива съпруга и майка

Моят сватбен албум

« Отговор #100 -: октомври 19, 2007, 14:47:11 »

Аз много харесвам всички цветове,но съм на настроения,като се омъжвах сватбата ми беше със сребърен акцент,като ставах кума първият път бях облечена в строго черно,съпруга ми беше в строго черен костюм..,вторият път кумство в червено,съпругът ми беше с червена риза,а сега на последната сватба бяхме в зелено...., tease ,но винаги сме в тон с милото и много правим впечатление като се появим заедно  smile
Активен
hristi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 512

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #101 -: януари 20, 2008, 12:06:30 »

темата на нашата сватба ще е розово и бяло!
Активен
divna
Сватбар
Публикации: 219

« Отговор #102 -: януари 20, 2008, 20:57:18 »

Искаше ми се да е в лила! Даже бях започнала да правя някои от дреболийките!Но сега изведнъж ни се промениха малко плановете,капарирахме друг ресторант и сега съм на нулата!Ресторанта е с един ужасно шарен червено-син килим и  столовете са облечени с калъфи екрю(по-скоро слонова кост)! Както и да го мисля лилавото не ми се връзва изобщо!  Mad girl
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #103 -: януари 20, 2008, 21:48:43 »

Нашите цветове са златисто и шампанско. Ресторанта, който ангажирахме е в шампанско и прасковено и си мисля че избора ни е подходящ. Искаше ми се да е в светло лилаво и перлено бяло, но за съжаление цветовете на ресторанта не го позволяват.
Активен
ina_lemon
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #104 -: януари 20, 2008, 22:47:24 »

Ипри мене беше така. Цялата украса на сватбата беше от плата от който беше ушита панделката на роклята ми, украсата по масите, панделките на калъфите на столовете, балоните бяха същия цвят и така като те слушам, ще е нещо такова.Дано да се закачат сега снимките, че аз съм малко като индианец в прикачването  tease tease tease
« Последна редакция: януари 20, 2008, 23:10:33 от ina_lemon » Активен
Страници: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: