Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 17, 2024, 11:32:07

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Цветова гама за сватбата  (Прочетена 168049 пъти)

Zahira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: октомври 10, 2008, 12:30:42 »

Маслинка ето тук има сватби на оранжева тематика и тук също.
В Индия например най-масово използваните цветове са оранжево, червено, жълто и виолетово:

Активен
Diavolitsa
Професор
Публикации: 373

« Отговор #241 -: октомври 10, 2008, 14:40:23 »

Маслинка мила, кога ще се омъжва кръстницата ви? И моята сватба ще е ОРАНЖЕВА  blum. Може да обменяме идейки   blum. Аз ще съм с агенцията, която прави сватбата на KlaraFina тъй че се водя от нейните снимки. Виж ги, ще са ти от полза.
Активен
bubka
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: октомври 10, 2008, 14:49:15 »

Inaxastra, сайта, който си пуснала е чудесен  Bravo , има идеи за доста цветове и всяка булка може да открие своя.
Поздравления и мерси! give_rose
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 765

Моят сватбен албум

« Отговор #243 -: октомври 10, 2008, 15:28:14 »

Ето нашата синьо-оранжева украса

Стойката на тейбъл картичките е това.

Булчинската маса

Стойките с цветя бяха и в църквата
« Последна редакция: октомври 10, 2008, 15:47:16 от snezhito » Активен
krasunkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 646

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: октомври 10, 2008, 15:30:47 »

Уникална красота и уют  yahoo. Обожавам я тая украса  give_rose

П.П. Оранжевото ми е слабост blush
« Последна редакция: октомври 10, 2008, 15:32:36 от krasunkata » Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #245 -: октомври 10, 2008, 15:41:11 »

Да, просто нямам думи !!!  judges judges judges
Достойна е за най-добрите сайтовете за сватбени декорации !!
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #246 -: октомври 10, 2008, 15:52:39 »

И декораторката си я биваше! И фотографа!  danceg danceg danceg

Ели е правила някои от тези снимки, други - Любо. По-светлите са преди да дойдат гостите - това е много важно, защото светлината е друга!

Някои от нещата дори не знаех как ще са. Трябва да ви кажа, че тя просто обърна света, за да ми угоди - много малка част от това включва:

- събиране на мидички по плажа
- бране на шипки от Витоша за букета и транспортирането им до Варна!
- търсене на бели платнени салфетки 1 ден преди сватбата (защото Корал нямат!)
- търсене на оранжеви и сини салфетки - пак 2-3 дни по-рано и транспортирането им до Варна
- сглобяване на тейбъл картички с щипки от магазин за ел. материали (с ел. материалите и Владо се включи, благодаря и на някои от колегите си в работата, които разнасяха неуморно щипки, покани и други важни суровини между нас двете) tease
....
И така, голямо шоу беше! Bravo
« Последна редакция: октомври 10, 2008, 15:58:28 от snezhito » Активен
dreamland
Любопитен
*
Публикации: 49

« Отговор #247 -: октомври 10, 2008, 22:54:32 »

Snezhito, поздравления за украсата - изчистена, стилна и наистина красива! Впечатлена съм  Bravo

Активен
maslinka
Публикации: 3663

Моят сватбен албум

« Отговор #248 -: октомври 11, 2008, 07:11:11 »

Благодаря ви много момичета за страхотните сниммки и идеи give_rose give_rose give_rose
булката много хареса това
но с други цветя,мисля че ще се получи хубаво както са свещниците на snezhito (само незнам какви са жълтите цветенца)
иначе младоженците не искат калъфи за столове но това им хареса
може цветенцето да е оранжев гербер или да си остане роза crazy
довечера ще ви покажа първата тейбълка blum
засега младоженците си мислят че само тяхната маса ще е украсена но аз много харесах украсите на snezhito и KlaraFina и мисля да изненадам малодоженците и като влязат в ресторанта да ахнат Oh my ...(добре че бъдещета булка не чете тук blum)
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: октомври 11, 2008, 15:15:30 »

krasunkata, inaxastra, dreamland   - много ви благодаря за хубавите думи! Много исках хубава украса и съм много щастлива, че се получи нещо, което надмина очакванията ми!

Трябва обаче да кажа, че управителката на р-т Корал, въпреки многократните ми молби, пак си натрупа бутилките и салатите по масите! Изтрих около 20 снимки по тази причина.

Маслинка, цветето на първата снимка е хортензия е трудно намираемо и скъпо - само за информация ти казвам. А герберите са по 2 лв. бройката - много оскъпяват ако са за всички гости. На снимката са изкуствени цветя. Просто споделям, иначе колкото повече цветя - толкова по-добре!
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #250 -: октомври 11, 2008, 22:17:59 »

Да, с тия бутилки и салати са ужасни просто. Нашите маси (слава на Бога) бяха чисти, но салатите бяха сервирани почти светкавично след влизането на гостите - ние още не бяхме влезли, а някои вече имаха салати (и ракия, но още нямаха вода ?!) Това е едно от нещата, за които нямах сила да организирам в идеален на 100% вариант, но и на това съм доволна все пак.
Извинете за  Offtopic
Активен
cvetito
Ентусиаст
**
Публикации: 53

УСМИХВАЙ СЕ :)))

Моят сватбен албум

« Отговор #251 -: октомври 15, 2008, 12:23:35 »

лелеее ама вие сте просто невероятни всички Bravo Bravo :bravo:Страхотни идейки давате всички!! good
Маслинка , прекрасна е тази украса в лилаво, направо ми останаха очите в нея shok
bubka , не бях се сетила да изпиша в гоогле "лилава сватба"-това си е страхотна идейка good.....невероятни нещица, направо си златна @}->--Дааааа 2 нюанса на лилавото...не повече, права си *THUMBS*Това, което си решила за поканите е много оригинално.Мисля,че ще станат страхотни!Аз си мислих нашите да са от лилава хартия(картон) със златна панделка Bravo Ще вляза да ти поразгледам нещицата Wink
Активен
snezhito
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #252 -: октомври 15, 2008, 13:06:16 »

Украсите, за жалост, по сайтовете са много по-красиви отколкото в действителност. Особено в БГ си е истинска борба да постигнеш някакъв задоволителен ефект. Повечето украси, които се предлагат по агенциите, са върха на кича. За липсата на адекватни сайтове на агенциите да не говорим - боже, какви снимки и какъв ужас!
Агенцията във Варна, с която тръгнах да се занимавам в начачалото (добре, че се отказах овреме!), нямаше никакъв сайт, а снимките бяха правени с телефон и то не на фокус - иди разбери какъв цвят е. За цветова гама да не говорим - едно към гьотере - бели и розови балони, сплетени като сърце и ето ти сватба в бяло и розово.
Та на кратко мисълта ми е следната - прекрасните украси от снимките по сайтовете не винаги могат да се постигнат 1:1 и в българските ресторанти почти винаги не стоят така прекрасно както на снимките в чуждите сайтове. И цветовата гама на сватбата, поне за мен, мнооого зависи от цветове, в които е решен ресторанта. Аз, примерно, малко късно се усетих какъв цветови сюрприз ми готви ресторанта, но успяхме да се справим. Wink
Активен
bubka
Публикации: 2079

Загубил всичко, не загубвай себе си ...

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: октомври 15, 2008, 13:49:22 »

Снежи, много си права за това, че цветовата гама зависи силно от ресторанта. Аз лично и за това се притеснявам, че хубаво искам лилава сватба, но ако ресторанта (както вече видях един, който по принцип не е лош) е с червен мокет или там с каквото е покрит пода - как точно ще се върже с моето лилаво не ми е ясно.
Затова преди да си нагласим всички дреболии, покани и т.н. в даден цвят е важно да видим дали обстановката в ресторанта го предполага.
Активен
Selvet
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 855

Моят сватбен албум

« Отговор #254 -: октомври 15, 2008, 13:54:15 »

bubka - ето ти една идея за лилава сватба - това снимки от сватбата на една прекрасна наша съфорумка Ани
http://forum.svatbata.bg/index.php/v/anisp/Nashite+neshtica/?action=gallery
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: