Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 23:46:42

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Бижута и други финтифлюшки - 2 част  (Прочетена 183015 пъти)

elichka
Любопитен
*
Публикации: 38

« Отговор #345 -: юни 18, 2009, 15:26:04 »

Момичета,докато разглеждах албуми с цел да си харесам бижу за роклята открих точно това което си представях!То е на кумата от албума,а не мога да намеря булката за да я питам!Знаете ли от къде мога дда си взема такова бижу(става въпрос за софия)!

Здравейте момичета, чета форума от няколко месеца и накрая реших и аз да се "появя официално" blush

Рубин, бижута, подобни на това което търсиш има в базара на НДК. Там има щанд с такива бижута в различни цветове и с различна големина на "перличките". Успех!
Активен
*trinity*
Професор
Публикации: 450

Моят сватбен албум

« Отговор #346 -: юни 18, 2009, 22:10:48 »

Записвам се да следя темичката  danceg

Иринка   много ти е хубава перличката ,страшно ми хареса.И аз май към перлите се ориентирам ама като си направя рокля тогава ще реша blum
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #347 -: юни 18, 2009, 22:30:39 »

Това с богинята Венера доста ме успокои, защото го бях прочела суеверието за сълзите и мъката, които носели перлите. Опитвах се да не му обръщам внимание и да не се занимавам с глупости, но си ме човъркаше. Сега ми е по-спокойно.

Все още не съм се насочила към бижу и не знам дали ще имам изобщо освен това в косата, но ако имам искам да е от цирконий, защото много ми харесва как стои. Не искам злата и чудесии, а нещо напълно изчистено и по възможност само камъка, подобни на тези, които са показани тук.  blum
Активен
irinkata
Новак
*
Публикации: 16

Моят сватбен албум

« Отговор #348 -: юни 19, 2009, 08:51:11 »

trinity_vn аз като го видях за пръв път ми се разхлопа сърцето lol))))просто се влюбих lol))
Amelia радвам се че съм помогнала .... не се шашкай давай смело с перлите lol)) за мен те са най-нежното бижу за една булка lol) а аз мойте си ги харесах преди да ми е готова роклята но и по нея ще има перлички lol))
Активен
*Bibi*
Ентусиаст
**
Публикации: 107

Моят сватбен албум

« Отговор #349 -: юни 23, 2009, 22:31:42 »

И аз ще нося перли на едната сватба, мисля че са много нежни   yahoo

Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 571

Моят сватбен албум

« Отговор #350 -: юни 25, 2009, 09:10:55 »

Момичета помагайте, не мога да се спра на бижута, дали според вас трябва да е съобразено с цвета на роклята? Гледах като тези на mucito, но прекалено ми кафенеят, дали няма да стане много тъмна самата ми визия. Аз си мисля за нещо бяло или по-скоро кремаво, прасковено или розово, но какво точно? Вече ще се побъркам  tease
Активен
*trinity*
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #351 -: юни 25, 2009, 10:15:46 »

Момичета помагайте, не мога да се спра на бижута, дали според вас трябва да е съобразено с цвета на роклята? Гледах като тези на mucito, но прекалено ми кафенеят, дали няма да стане много тъмна самата ми визия. Аз си мисля за нещо бяло или по-скоро кремаво, прасковено или розово, но какво точно? Вече ще се побъркам  tease
А сандалките ти златисти ли са че от снимката не виждам много добре.Може да си избереш нещо златно,но и тези цветове които си мислиш също си подхождат с роклята ти smile.Аз лично като имам рокля ще обиколя магазините и каквото ми грабне окото и то ще бъде  give_rose .Успех с търсенето good
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #352 -: юни 25, 2009, 10:20:58 »

Сандалките са златни да, обаче аз не обичам злато, халките ни ще са от бяло злато. И аз така си мислех, но ето роклята ми е готова , аз само обикалям ли обикалям.
Успех на теб trinity_vn girl_wink
Активен
Поли
Професор
Публикации: 464

Моят сватбен албум

« Отговор #353 -: юни 25, 2009, 10:38:15 »

Хайде и аз де се похваля с моите обеци-май май само това ще имам smile за сега са тези, но до сватбата може и още нещо да измисля

* oxette-new-09.jpg (56.63 KB, 820x550 - видяно 286 пъти.)
Активен
sildicheva
Любопитен
*
Публикации: 24

« Отговор #354 -: юни 25, 2009, 11:09:29 »

След дългото лутане по магазините за бижута, разреших проблема по следния начин: нали булката трябва да има нещо ново, нещо старо, нещо синьо и нещо занаем... Таз реших: ще си сложа обеци Сваровски, които милото ми подари за 5-та ни годишнина (откакто сме заедно), скоро имах рожден ден и той ме изненада с колие, отново на Сваровски. Е, това ще е нещото старо на мен  Bravo А за гривна не съм мислила още. ще направя снимка и ще ви ги покажа.
Активен
*trinity*
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #355 -: юни 25, 2009, 11:22:01 »

Сандалките са златни да, обаче аз не обичам злато, халките ни ще са от бяло злато. И аз така си мислех, но ето роклята ми е готова , аз само обикалям ли обикалям
Ами щом сте в бяло злато си потърси такива обици.с моята приятелка като търсихме за нейната сватба чак в последният момент си избра обици които пък ни харесаха още щом ги видяхме.Като ги пробва направо каза тези ще са и ги купихме smile.Затова моят съвет е да се поразходиш по бижутерийните магазини и да пробваш и това с което се хареса най-много направо си го отнасяй  Wink
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #356 -: юни 25, 2009, 12:58:12 »

Момичета аз си купих бижута,мислих,че ще е голям проблем докато харесам,а то взех че харесах още в първия магазин.Ето ги...

* DSC09419 [800x600].JPG (65.85 KB, 800x600 - видяно 305 пъти.)
Активен
ani_4ka_p
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #357 -: юни 25, 2009, 13:01:25 »

Лейди, много са ти хубави бижутата. Наистина. Аз нещо такова си представям за обички.
Уф дано открия скоро моите ...
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #358 -: юни 26, 2009, 08:43:23 »

Lady_in_love,отдавна не съм влизала в галерията ти,а ти си направила много хубави покупки,аз следя твоята сватба с интерес,защото и тя е в лилаво като моята.
Бижутата са много хубави,но аз защо съм останала с впечатление,че искаше лилави или греша?
Иначе аз днес ще ходя за бижута,дано имам късмета да си харесам нещо.
Активен
LOSHKA
Сватбар
Публикации: 164

Моят сватбен албум

« Отговор #359 -: юни 26, 2009, 10:50:35 »

Хайде и аз де се похваля с моите обеци-май май само това ще имам smile за сега са тези, но до сватбата може и още нещо да измисля
много са нестандартни. :)Къде в София има магазин и някакъв каталог?
Активен
Страници: 1 ... 22 23 [24] 25 26 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: