Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 02, 2024, 11:35:42

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Бижута и други финтифлюшки - 2 част  (Прочетена 184559 пъти)

gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #120 -: юни 18, 2008, 20:19:07 »

марианче, честито,

страхотни са

аз още не съм мислила за бижутата,

халката е изцяло жълто злато

но роклята бяла с няккави камъчета по нея, пак бели, обувките сасребристи с бели камъчета по тях

сигурно или бяло злато, или сребро

мислех сваровски, но ми се възпалиха ушите от едни обици, на сваровски са, идеални са за роклята, имам и колиенце към тях, комплектче са

но просто явно не са сребърни и .... не ми понасят

имат едно бяло, пластмасово, не знам как да го махна, иначе бих го отстранила, защото може и от него да е

и освен това събира боклуци

Активен
Zahira
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #121 -: юни 19, 2008, 09:30:53 »

Да знаете откъде в София мога да си купя камъчета за пришиване към плат? В едно списание гледам, че има обява за такива камъчета на Swarowski , но като ги знам какви са кожудери хич не ми се ходи да ги проверявам.
Активен
krasunkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 646

Моят сватбен албум

« Отговор #122 -: юни 19, 2008, 10:02:33 »

Аз да ти кажа тук открих един магазин в който влизаш и се губиш сред рафтове на които са наредени буркани с мъниста- има всякакви форми, цветове- та дори се продават и камъни на сваровски -точно такива дето могат да се пришият към дрехата, ама ако не се лъжа цената за брой излиза към 40 стотинки до лев обърнато в БГ валута. Мисля си че само с няколко камъка няма да се постигне желания ефект, а за повече наистина ще ти излезе солено, така че моя съвет е пробвай да потърсиш магазини за мъниста или кинкалерии (май така се наричат ония магазинчета с ципове и копчета и всякакви джиджавки ). Ако не ме лъже паметта по Пиротска има доста такива. В такива магазини съм виждала и мъниста. Успех...
Активен
branny
Любопитен
*
Публикации: 31

Най-доброто ми слънчице!

Моят сватбен албум

« Отговор #123 -: юни 19, 2008, 12:35:35 »

Zahira, има и една кинкалерия като тръгнеш от площад Македония надолу по бул. Хр. Ботев в посока бул. Стамболийски, точно преди светофара на Стамболийски има пресечка в дясно, на ъгъла сега има някаква арт галерия, малко по-нагоре е кинкалерията. Аз вчера бях там за първи път. Има много неща, всякякви джиджавки и мънистенца. Станах разногледа направо. И са евтинки нещата
Активен
branny
Любопитен
*
Публикации: 31

Най-доброто ми слънчице!

Моят сватбен албум

« Отговор #124 -: юни 19, 2008, 12:45:56 »

Ако може някой пък на мен да помогне, че вече съм в луднала. Търся си колие за мойта рокля ама никъде не намирам такова. ... или поне да знам ако някъде могат да ми го направят. Искам такова като от снимката.

* Neckless.jpg (10.13 KB, 173x176 - видяно 2940 пъти.)
Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Публикации: 749

Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!

Моят сватбен албум

« Отговор #125 -: юни 23, 2008, 09:17:05 »

Най-накрая, след месеци обикаляне и аз вече си имам бижутата  yahoo.
Не мога да им се нарадвам  yahoo

* my set.jpg (65.97 KB, 380x416 - видяно 2822 пъти.)
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**
Публикации: 1723

Моят сватбен албум

« Отговор #126 -: юни 23, 2008, 09:34:12 »

Аз вече си купих диадемка. много си я харесах. Ето я и нея

* tiara.jpg (40.34 KB, 1332x642 - видяно 293 пъти.)
Активен
gostenka_82

Моят сватбен албум

« Отговор #127 -: юни 23, 2008, 21:20:02 »

ДИДА,

ПЕТРОВСКА,

страхотни са

аз за бижутата не знам, но се влюбих в едни камъчета за коса, на спиралка, определено могат дасе сложат и не само за сватба и ... май ще си ги купя,

ама много хубавко стоят, като ги гупя, първо прическата да уточня, та да  знам колко бр. и коя големина точно, ще ги снимам и ще ви ги покажа

много ми харесаха, ох ....
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892

Моят сватбен албум

« Отговор #128 -: юни 24, 2008, 07:51:27 »

gostenka_82, и аз ги харесвам тези.От къде и за какви парички ще си купуваш? Аз да ви кажа си мислех, че тези дребни нещица и разните там фибички с камъчета и цветенца струват стотинки в магазинитие за имитационна бижутерия и ще си накупя различни, за да може на пробната прическа да експериментираме. Да, ама не. Скоро гледах едни най-обикновени фиби с малко камъче отгоре за по 4,50 бр.! crazy Явно пак, защото е за сватба. Та първо ще ходя на пробна прическа и после ще решавам какво да купя.
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**
Публикации: 1723

Моят сватбен албум

« Отговор #129 -: юни 24, 2008, 08:48:03 »

В сватбените магазини наистина вървят по толкова, но съм виждала в по-малки магазинчета и на прилична цена. Въпроса е да не ги търсиш в сватбени магазини явно  pardon
Активен
gostenka_82

Моят сватбен албум

« Отговор #130 -: юни 24, 2008, 16:16:18 »

Арлина,

мила,

аз ще си ги взема от магазина на проновиас, от там си взех роклята, ползвам отстъпка от 10%,

мисля, че се продават в комплект, който е някъде ...ммм не съм много сигурна за цената, май 70 лв. и са 5-6 бр.

ама не съм сигурна, ще проверя като ходя и ще пусна инфо

а, продават ги и на брой

Активен
kopche
Сватбен ГУРУ
Публикации: 555

« Отговор #131 -: юни 24, 2008, 20:24:14 »

http://prikachi.com/files/210543e.jpg  и  http://prikachi.com/files/210553Y.jpg Не са много на фокус, ама калпаво подръчно апаратче  pardon Надявам се се виждат достатъчно, мноооого са нежни наживо  yahoo Жълто злато с по една малка бяла перличка. Точно такива исках и ето ... от свеки  danceg
Активен
niki_5553
Ентусиаст
**
Публикации: 54

Моят сватбен албум

« Отговор #132 -: юни 24, 2008, 20:29:59 »

Момичета дайте идея от къде да си купя хубава тиара-искам да е с камъни!? huhhuh.gif
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
**
Публикации: 1738

мрън-мрън, мяу-мяу

Моят сватбен албум

« Отговор #133 -: юни 24, 2008, 20:35:51 »

kopche, наистина не се вижда много добре, но сигурно са много красиви, пък и нали са семейни бижута, сигурно си много горда, че са дадени на тебе.  Bravo
Активен
kopche
Сватбен ГУРУ
Публикации: 555

« Отговор #134 -: юни 24, 2008, 21:00:58 »

Ели, на снимките от сватбата ще се видят по-ясно smile Аз не разбрах само дали ми ги дава подарък или само за сватбата  blush Понеже и тя не уточни много, но поне на сватбата ще ги нося, а после ще видим. Доста са си официални, не ми се струват подходящи за ежедневно облекло, а и аз не съм по бижутата въобще  huhhuh.gif 
Активен
Страници: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: