Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 10, 2024, 03:56:40

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Асеновград - 2 част  (Прочетена 177347 пъти)

ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #390 -: март 05, 2009, 11:17:18 »

момичета, поръчах рокля (доколкото можах да обясня какво искам и след показване на няколко снимки).
Ще ми я шият във Версай. Честно да ви кажа, толкоз съм скарана с обяснения на модели, материи, че не мога да ви опиша как ще изглежда. Ще е бяла, от сатен и шифон и ще има дантелени ръкави...Дантела ще има и още на едно място на роклята, някак си под бюста...
Да видим какво ще излезе, остава и да не се харесам  crazy crazy crazy
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 703

« Отговор #391 -: март 05, 2009, 11:41:35 »

elean, стискам палци роклята да стане точно такава, каквато си мечтаеш. Вера шие доста професионално, кога ще ти е готова? Да пуснеш снимки после good
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #392 -: март 05, 2009, 16:33:37 »

Благодаря, mmagi,
На проба съм на 10 април
Ще трябва да си я взема готова на 30 април
Дано се харесам... good
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #393 -: март 05, 2009, 17:49:20 »

Момичета аз май твърдо вече съм решила да си търся рокля под наем за която да дам повече пари, но да е наистина красива и после няма да се чудя какво да я правя, а и така или иначе ще се ползва 1 ден в живота. Обвзема ме паника, че няма да си харесам нищо.
Активен
mariana_popova
Ентусиаст
**
Публикации: 77

« Отговор #394 -: март 05, 2009, 21:40:54 »

mmagi абсолютно те подкрепям  good. Роклята, която съм си харесала в оригинал е 3500 в София, също там ми предлага да ми я ушият за 860 лв, докато в Асеновград ми казват 500 лв. и то в Милена, за които чувам само добри отзиви, така че моля останалите да не ни обвиняват в "булченски туризъм". Имам си достатъчно работа, за да се разхождам до Асеновград само за да бия път на вятъра.

добре момичета, убедихте ме... не се съмнявам, че сте си намерили най-хубавите рокли
Активен
jiveto81
Ентусиаст
**
Публикации: 81

Моят сватбен албум

« Отговор #395 -: март 05, 2009, 23:39:14 »

Момичета и аз си поръчах роклята.От две части е.Сложила съм снимка в галерията.Фирмата се казва Орхидея.Само полата ми беше дълга,но тъй като имам време реших,че е по-добре да ми я шият,отколкото да ми я преправят.Кажете какво ви е мнението.
Активен
siyana
Ентусиаст
**
Публикации: 72

« Отговор #396 -: март 06, 2009, 02:19:04 »

Да... ходенето до Асеновград е оправдано, когато булката не може да си позволи скъпа маркова рокля... тук няма какво да се каже...В София  роклите от Асеновград  са с голяма надценка. Може би в Асеновград правят най-добрите рокли за хора с по-ограничени възможности - което е добър вариант. Но аз също не разбирам сватбения туризъм за булки, които имат финансови възможности. Все пак само оригиналните и качествени платове струват три и четири пъти повече от една рокля в повечето ателиета на Асеновград... Но все пак важното е всяка жена да се усети красива и да си открие нейната рокля...  good
Активен
monikabiri
Ентусиаст
**
Публикации: 134

Моят сватбен албум

« Отговор #397 -: март 06, 2009, 07:23:43 »

Сияна, аз не мисля, че не си заслужава една булка с големи финансови възможности да ходи да си търси рокля в Асеновград - всичко е въпрос на разбиране, може цялата сватба да е 20-30 000, а за рокля тя да даде не повече от 300 лв., защото повече й се струва неоправдано. Освен това за съжаление в София на твърде много места платовете не се различават особено от използванти в Асеновград, но пък цените са доста по-високи. Не говоря от личен опит - моята рокля не е от Асеновград, а ще я шият в софийско ателие, но като се замисля надали нещо ще може да оправдае високата цена, която ми искаха.
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #398 -: март 06, 2009, 09:32:01 »

Момичета аз май твърдо вече съм решила да си търся рокля под наем за която да дам повече пари, но да е наистина красива и после няма да се чудя какво да я правя, а и така или иначе ще се ползва 1 ден в живота. Обвзема ме паника, че няма да си харесам нищо.
valia, и аз бях така решила но като споделих с моя младоженец и на него му стана супер кофти - каза ми, че иска да си купя нова рокля, каквато аз искам и независимо колко пари струва ... все пак доста булки после продават роклите си... 
Активен
svetli
Баш Майстор
**
Публикации: 1959

Моят сватбен албум

« Отговор #399 -: март 06, 2009, 10:09:00 »

Момичета и аз си поръчах роклята.От две части е.Сложила съм снимка в галерията.Фирмата се казва Орхидея.Само полата ми беше дълга,но тъй като имам време реших,че е по-добре да ми я шият,отколкото да ми я преправят.Кажете какво ви е мнението.

Роклята ти е много хубава и ти стои прекрасно!  Bravo  Bravo  Bravo
Активен
siyana
Ентусиаст
**
Публикации: 72

« Отговор #400 -: март 06, 2009, 11:32:43 »

valia, и аз бях така решила но като споделих с моя младоженец и на него му стана супер кофти - каза ми, че иска да си купя нова рокля, каквато аз искам и независимо колко пари струва ... все пак доста булки после продават роклите си... 
cvety, мисля че твоят човек е напълно прав  good Това означава, че има специално отношение към сватбения ви ден  smile  А по принцип мъжете са много по-практични от нас по отношение на сватбата. Можеш само да се радваш! Аз се разписах вчера в темата за рокли под наем тук във форума и там си казах искрено какво мисля по въпроса - можеш да видиш ако решиш. И имай предвид, че една хубава рокля под наем е почти толкова скъпа, колкото една нова хубава рокля - е, казвам почти  smile .
Активен
магито
Global Moderator
Заслужил майстор на спорта
*
Публикации: 4922

яхнала метлата

Моят сватбен албум

« Отговор #401 -: март 06, 2009, 11:36:51 »

Роклята е много хубава, а бюстието е много интересно  Bravo
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #402 -: март 06, 2009, 11:40:42 »

да siyana съгласна съм... и за това съм си поръчала роклята да ми я ушият, нямам търпение вече да стане и да я покажа smile все пак това е най-специалния ден в живота ми, всичко трябва да такова каквото го искаме smile
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #403 -: март 06, 2009, 11:49:58 »

Цвети, със сигурност ще си прекрасна! give_rose
Активен
katya_79
Професор
Публикации: 423

www.album.bg/kate_to

Моят сватбен албум

« Отговор #404 -: март 06, 2009, 12:44:56 »

Хайде момечета не бъдете лоши и пуснете моделче да видим моделите на роклите ви.Ох много съм любопитна май. blum
Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: