Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 10, 2024, 04:12:49

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Асеновград - 2 част  (Прочетена 177358 пъти)

tonibonboni
Сватбар
Публикации: 173

Моят сватбен албум

« Отговор #360 -: февруари 12, 2009, 08:49:21 »

valka, страхотна е! Права си, всеки има различен вкус, но по-важното е всяка от нас да се чувства прекрасна в своята рокля. smile Моята рокля ще е от този тип, но без панделката и в бяло. Имам снимки от пробите, но се притеснявам, че моето момченце знае за този форум и е възможно да надникне.
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #361 -: февруари 12, 2009, 09:35:42 »

Фактът, че ви харесва ме прави истински щастлива danceg  danceg  danceg .Магазина-на лични.Честно казано тръгнах с големи надежди за рекламираните в сп.Сватба Асеновградски булчински салони като Манийка, Сиана и т.н., но в крайна сметка намерих моята рокля в безизвестен салон.Това, което ми направи най-добро впечатлине е, че посочвайки модела, който искам да пробвам момичетат веднага извадиха няколко варианта на съответния модел, но с различни дантели.Казвам го, защото навсякъде имаха само мостри и ти обясняват как ще ти ушият роклята по поръчка с каквито материи искаш.Да, ама аз не исках пак да се връщам, ами ако не ми хареса това, което са измайсторили.Исках да облека роклята да се харесам и да я взимам!И така за 2 часа дизайнерката (една невзрачна лелка дето много ме съмняваше) ми я скъси, стесни,сложи презрамки и  промени деколтето(беше абсолютно равно, а аз много си харесвам бюста и исках да го подчертая Wink)
Цитат
Имам снимки от пробите, но се притеснявам, че моето момченце знае за този форум и е възможно да надникне.
Това с криенето на роклята за мен е... nea, обаче всички около мен казаха " не, как ще те вижда с роклята, не може". Аз казвам "добре де поне на снимка да я покажа?", не и не... сега си стои в гардероба, младоженеца ако реши може да я види(увила съм я в наелон и съм я обърнала наопаки) обаче аз му имам доверие, пък и го гледам, хич не го интересува с каква рокля ще съм , цитирам "и по чаршав да ми се появиш пак ще те взема и пак ще те обичам"  heart
Платът е сатен-екрю, мисля да пропусна булото.
« Последна редакция: февруари 12, 2009, 09:39:05 от valka27 » Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 703

« Отговор #362 -: февруари 12, 2009, 09:45:00 »

valka27 поздравления за красивата рокля, пожелавам ти да грееш в нея в сватбения ден  good
Относно това дали момичетата искат да покажат или не роклите на бъдещите младоженци, аз не вярвам много на тази привнесена от Америка традиция младоженецът да не вижда роклята преди сватбата, дори си избирах роклята с моя съпруг.  И не само това, а и той ме обличаше поне 3 пъти като исках да се покажа на майка, на леля и на кумата. Все пак на сватбата с прическа и грим, ще ви видят в целия блясък. Така че не робувайте на предразсъдъци.
Активен
katya_79
Професор
Публикации: 423

www.album.bg/kate_to

Моят сватбен албум

« Отговор #363 -: февруари 12, 2009, 10:07:10 »

Аз също не съм показвала роклята на мъжа ми. Въпреки , че той беше почти през цялото време с мен докато си избирах рокля и после докато ходих на пробите.Стоше миличкият в колата.Нека всеки да направи това което мисли за правилно или редно.Аз смятам че има традиции които трябва да бъдат спазвани и една от тях е младоженеца да не вижда роклята на булката. Така, че tonibonboni
след като се притесняваш, че твоето момче може да надникне във форума недей да я качваш.  good Ще почакаме до сватбата ви и тогава ще те видим в цялата ти прелест. give_rose
Активен
natashka82
Ентусиаст
**
Публикации: 55

обичам Влади като мед

Моят сватбен албум

« Отговор #364 -: февруари 12, 2009, 17:30:42 »

Моята рокля също е от Асеновград от Нели Праматарова - след второто ходене- и нямах против младоженецът да я види, но свеки като се запъна да не я видел, дори костюма му криха от мен....едвам уточнихме и съобразихме цветовете tuktuk представяте ли си...но наистина пък изненадата на сватбата си я биваше  любов заедно
Активен
Вили
Сватбен ГУРУ
Публикации: 598

Моят сватбен албум

« Отговор #365 -: февруари 12, 2009, 21:59:02 »

vilence много ти е хубава роклята, от какъв плат ти я правиха изглежда скъп, колко ти излезе
за модела, който си харесах аз ми направиха предложение от там 500 лв та се чудех добре ли е

Роклята ми струваше 900 лв., а плата е тафта и дантела и отдолу има още някакъв, който не се вижда, ама забравих какъв. На живо изглежда доста по-добре, защото на снимките дантелата не се вижда много добре, а и беше доста слънчево на сватбата и просто на снимките не се вижда дантелата, която е нашита цялата с разни  мъниста и други такива джунджурийки. Аз като си избирах дантела, ме заведоха на място, където ги шият и ми изкараха няколко топа, от които си избрах.
Активен
sevinckata
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #366 -: февруари 12, 2009, 23:39:18 »

Здравейте момичета много се радвам,че има такъв сайт, в който бъдещите булки си споделят мненията.   Скоро дълго очакваният от мен ден пристига-вуйчо ми се жени.Аз съм единствената шаферка и от страната на булката и съм на 15 години.Поради нашата общност-турска ние имаме и вечерни сватби.Ние с булката решихме да посетим Асеновград за роклите си.Моля ви кажете ми дали си струва да се отиде до там crazy
Активен
sevinckata
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #367 -: февруари 12, 2009, 23:42:16 »

Здравейте момичета много се радвам,че има такъв сайт, в който бъдещите булки си споделят мненията.   Скоро дълго очакваният от мен ден пристига-вуйчо ми се жени.Аз съм единствената шаферка и от страната на булката и съм на 15 години.Поради нашата общност-турска ние имаме и вечерни сватби.Ние с булката решихме да посетим Асеновград за роклите си.Моля ви кажете ми дали си струва да се отиде до там crazy
Активен
echy_
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1009

Моят сватбен албум

« Отговор #368 -: февруари 13, 2009, 08:46:01 »

sevinckata , в Асеновград разнообразитето е голямо, има и евтини и скъпи рокли. ателиетата ти правят корекциите веднага. според мен и за мен си заслужаваше. но всеки сам си преценява.
Активен
natashka82
Ентусиаст
**

обичам Влади като мед

Моят сватбен албум

« Отговор #369 -: февруари 13, 2009, 16:16:44 »

Да и аз мисля, че има смисъл, разнообразието е голямо, а и могат бързо да ти ушият- в рамките на деня понякога или за седмица.
А накой знае ли, тъй като ще съм кума и с булката ще ходим в Асеновград, дали има ателиета с официални облекла, но по-семпли от абитуриентските или всичките са от този тип. Иска ми се нещо изчистено и елегантно.
Активен
valka27
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1103

http://www.panoramio.com/user/3830585

Моят сватбен албум

« Отговор #370 -: февруари 13, 2009, 16:25:36 »

Цитат
дали има ателиета с официални облекла, но по-семпли от абитуриентските или всичките са от този тип. Иска ми се нещо изчистено и елегантно.
Има good  good  good
Активен
natashka82
Ентусиаст
**

обичам Влади като мед

Моят сватбен албум

« Отговор #371 -: февруари 13, 2009, 17:32:48 »

оки, ще се оглеждам Girl_sing
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #372 -: февруари 13, 2009, 18:25:25 »

Валка, честито и от мен за роклята... Мноооооооого хубава!!! good good good
Активен
ERan
Сватбен ГУРУ
Публикации: 648

Моят сватбен албум

« Отговор #373 -: февруари 17, 2009, 10:22:51 »

Момичета, някой да има отзиви за ателие Александра в Асеновград? И другото ми питане е за Манийка?
Благодаря предварително!!!
give_rose
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 703

« Отговор #374 -: февруари 17, 2009, 11:21:34 »

Мое мнение- в Манийка има качествени рокли, малко по-скъпи, но хубави.
В Александра не ми харесаха кой знае колко. Но всеки си има различен вкус, една моя приятелка точно от там си взе роклята.
Активен
Страници: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: