Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 29, 2024, 07:41:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Асеновград - 2 част  (Прочетена 178471 пъти)

atlian
Любопитен
*
Публикации: 28

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: март 17, 2008, 21:47:04 »

Момичета помагайте  Wink вече си избрах рокля ,но не знам къде да се насоча да ми я ушият.В Пловдив питах на две места и сега ми търсят плат,но ми се иска и до Асеновград да отскоча преди това.....та някой ,ако е виждал нещо подобно нека да каже моля give_rosehttp://www.album.bg/atlian/images/2685047/
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: март 18, 2008, 11:10:40 »

Роклята е прекрасна, много са нежни тези цветни мотиви, не бях виждала такава..поздравления за избора good
Активен
atlian
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: март 18, 2008, 14:00:59 »

Мерси ,и аз много си я харесвам.Аз понеже много обичам цветя и точно такова нещо си представях,само дано си намеря плат.
Активен
milenium80
Сватбар
Публикации: 293

Buongiorno Principessa!

« Отговор #48 -: март 18, 2008, 15:19:32 »

Мила роклята е страхотна, но чесно да ти кажа трудно ще си намериш точно този плат. По-добре попитай в по-големите магазини в асеновград-сияна, милена, нели праматарова, те ще ти кажат.
Активен
atlian
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: март 18, 2008, 16:28:37 »

Ооооо аз и не се надявам да намеря същия плат ,просто искам нещо такова- изчистенко с нежни цветя и в по-светли тонове. give_rose
Активен
Wienerin
Професор
Публикации: 491

Живеем истински, тогава когато умираме от любов!

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: март 18, 2008, 17:45:34 »

някоя от вас като е скитала из асеновград да е срещнала нещо подобно на това
http://www.eddyk.com/adk/77784close.html

предполагам това е дантела, но дали ще има същата такава?
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**
Публикации: 1723

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: март 19, 2008, 09:38:26 »

Точно същия модел не ми се вярва да намериш.. Но по снимка могат да ти я ушият  good
Активен
Toncheto
Регистриран

Публикации: 6

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: март 19, 2008, 10:36:07 »

Здравейте и от мен!
Чета отзивите за Асеновград и вече нямам търпение да отида  smile. Много се надявам да намеря Моята рокля. Но ме притеснява че сватбата ми е юни месец и няма как да избегна абитуриентската еуфория  crazy. Ще ходиме в началото на април и то в събота, но все пак се надявам да не е голяма лудница и да има достатъчно внимание за всеки  pardon
Успех на всички!
Активен
vesi1983
Сватбар
Публикации: 176

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: март 19, 2008, 12:26:11 »

Горещо ви препоръчвам да не ходите в Асеновград в събота, ако имате време отидете през седмицата-доста по-спокойно е, в събота е пълна лудница и като се има предвид че вече по манекените  има повече абитуриентски, а булчинските са ги сложили по закачалки-Аз ходих все в събота и почти нямаха време да ми обърнат внимание, но един ден се грабнах в четвъртък с една приятелка и цял ден обикаляхме и хората бяха много любезни. Bravo good
Активен
milenium80
Сватбар

Buongiorno Principessa!

« Отговор #54 -: март 19, 2008, 19:33:06 »

Абсолютно съм съгласна с Vesi, страхотна лудница е през почивните дни!!!
Wienerin помое наблюдение от разходките до Асеновград твоята рокля е доста актуална, говоря за долната част. Поне в 3-4 магазина съм виждала нещо подобно/пак уточнявам, че става въпрос за долната част, а горната с една хубава дантела ще я докарат/. Единият е като влизаш в асеновград, идвайки от Пловдив, от дясната страна се пада. другия е Сияна, мисля че и в Маниак съм виждала нещо подобно. Успех good
Активен
Wienerin
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: март 19, 2008, 20:29:04 »

Абсолютно съм съгласна с Vesi, страхотна лудница е през почивните дни!!!
Wienerin помое наблюдение от разходките до Асеновград твоята рокля е доста актуална, говоря за долната част. Поне в 3-4 магазина съм виждала нещо подобно/пак уточнявам, че става въпрос за долната част, а горната с една хубава дантела ще я докарат/. Единият е като влизаш в асеновград, идвайки от Пловдив, от дясната страна се пада. другия е Сияна, мисля че и в Маниак съм виждала нещо подобно. Успех good

Bravo благодаря, на мен горната част ми харесва, мисля полата да не е такава, но ти малко ме обнадежди, че имам някакъв шанс
Активен
milenium80
Сватбар

Buongiorno Principessa!

« Отговор #56 -: март 19, 2008, 20:52:07 »

Ти каква искаш да ти е долната част? Бюстието наистина е много кпасиво, на тези цветове ли си се спряла? Защото като нюанси мисля че само в Соня стил съм виждала това съчетание
Активен
Wienerin
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: март 19, 2008, 20:56:31 »

blush ами на снимката мн. ми харесват цветовете, само дето не мога да ги оприлича на никакви цветове  blush полата не ми харесва, че е на тези "вълнички", мисля че ще ме разшири оптически

значи да пиша в бележника Соня стил като задължителна спирка, ти като ходи питала ли си колко бързо шият по модел от снимка? имаш ли такава информация?
Активен
milenium80
Сватбар

Buongiorno Principessa!

« Отговор #58 -: март 19, 2008, 21:26:36 »

Не съм питала там как стои въпросът с ушиването, принципно търсех готови модели, които да ми харесат и имаше една рокля, която ми прилича цветово на тази, която си харесала.
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: март 20, 2008, 05:24:12 »

Здравейте момичета, имам голям проблем.Сватбата ни ще бъде на 29.06.2008, и понеже живеем в канада, ще си пристигнем в България най рано на 21.06.2008. Това означава че ми остават само 4 дена за да си намеря и да ми оправят роклята защото с мойте размери със сигурност ще се наложи да се поправя, а може и нова да се шие. Та въпроса ми е възможно ли е роклята ми да бъде ушита за 3-4 дена? Знам че срока е супер малък но просто нямаме възможност да си дойдем по-рано в България. Много се притеснявам за това  sad Ще съм ви много благодарна, ако някоя от вас ходи  до Асеновград и ако може да попита дали е възможно това в спешен случай като моя.Мерси много
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: