Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 10, 2024, 03:55:44

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Асеновград - 2 част  (Прочетена 177345 пъти)

vesi1983
Сватбар
Публикации: 176

Моят сватбен албум

« Отговор #60 -: март 20, 2008, 11:51:33 »

Мила anita81 ще те посъветвам ако  можеш да се обадиш в Сиана или Нели Праматарова-те имат страхотни рокли и да попиташ, но пък по може и като си дойдеш и разгледаш по магазините да си харесаш нещо готово-а за корекциите не мисля,че ще е проблем за 2-3 дена да ти я направят-например аз си харесах готова рокля, но ми беше малко голяма и казаха, че могат и за 1-2 часа да я коригират, но за шита по твой модел незнам дали ще се справят за толкова малък срок. crazy
Активен
Wienerin
Професор
Публикации: 491

Живеем истински, тогава когато умираме от любов!

Моят сватбен албум

« Отговор #61 -: март 20, 2008, 15:46:03 »

anita81, не се притеснявай,и аз ще имам една седмица да си намеря рокля, но ще съм по-рано от теб и ще ти пиша къде какво съм намерила и как са се отнесли! на мен ми мина притеснението за роклята, каквато и да е все ще се пооправи за 3-4 дни, но важното е още на следващия ден като пристигна да тръгна да я търся  good в темата за Асеновград има няколко момичета, чиито рокли са шити в асеновград за един ден и то по техни модели   yahoo
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #62 -: март 20, 2008, 21:56:24 »

Благодаря ви много момичета, успокоихте ме наистина  smile  Не искам рокля по мой модел, надявам се да си харесам готова, и да успеят да ми я направят че иначе съм загазила smile  Веси 1983, мисля че ти беше от Пловдив, ние също сме от Пловдив и там ще бъде сватбата ни smile
Активен
kalnamalina
Новак
*
Публикации: 13

Моят сватбен албум

« Отговор #63 -: март 22, 2008, 23:43:08 »

Здравейте момичета днес ходих до асеновград и съм много доволна купихме рокля и костюм за мъжа.
Не мога да ви опиша колко много съм влюбена в роклята си!!!
Ако някой иска да кажа къде съм ходила нека ми пише лс!
Активен
tsvetis
Регистриран

Публикации: 1

Обичам и съм обичана!!!

« Отговор #64 -: април 01, 2008, 13:34:24 »

Привет момичета.
Нашата сватба е на 18 май  wedding и няма как да избегна абитуриентската лудница crazy.
Ходих до Асеновград, но всичко е мит и доста преувеличено.
Роклите ми се сториха еднообразни, ушити от некачествени платове. Относно аксесоарите в София са по - добри. Поне според мен. Всичко е въпрос на вкус. Единствената по различна като отношение, изработка и платове е Нели Праматорова.
В крайна сметка моята рокля ще си я шия поръчка в София.
Активен
Pavlinka
Сватбар
Публикации: 165

Щастлива мама!

Моят сватбен албум

« Отговор #65 -: април 09, 2008, 11:24:24 »

Здравейте на всички.Някои има ли отзиви за сватбен салон "Финес"?
Активен
Toncheto
Регистриран

Публикации: 6

Моят сватбен албум

« Отговор #66 -: април 09, 2008, 11:53:24 »

Здравейте и от мен
тази събота и неделя бяхме в Асеновград и в началото бях потресена от отношението на продавачките и от реплики от сорта: "Айде не ми губете времето"  Oh my ... или "Айде че имам и друга работа". Това е ако не решиш веднага да пробваш рокля, изобщо не те оставят да разгледаш. Но после разбрахме че така е само в по-малките магазинчета, в по-големите не е така и отношението е коренно различно. Ние обикаляхме много, но най-накрая я намерих моята рокля  smile, от Александра, направиха поправките за 1-2 часа и си я взехме.  yahoo
А в сватбен салон Финес не се сещам да сме гледали.
Успех на всички!
Активен
vanillyz
Ентусиаст
**
Публикации: 94

« Отговор #67 -: април 09, 2008, 12:25:58 »

Роклята ти е много хубава! Мисля, че много добре ти стои! А каква е цената! Как вървят цените в Асеовград, защото и аз ще ходя през Юни, но съм си харесала и в София рокля!
Активен
Toncheto
Регистриран

Публикации: 6

Моят сватбен албум

« Отговор #68 -: април 09, 2008, 12:38:58 »

Благодаря   smile
моята рокля е 380лв без воал, ръкавици и чантичка, а с тях, колие и диадема ми излезна 515лв. имаше и по-евтини, както и по-скъпи, но горе-долу така вървят. Другата която много харесах беше 420лв.
През юни тъкмо ще избегнеш абитуриентите и ще е по-спокойно.
Успех  give_rose
Активен
pifcho
Любопитен
*
Публикации: 24

Моят сватбен албум

« Отговор #69 -: април 09, 2008, 23:27:37 »

Здравейте!
Аз вече ходих в Асеновград. Има много рокли, но повечето не са кои знае колко качествени. Струва си да отидете до Нели Праматарова, Сияна и Милена. За Нели Праматарова мога да кажа, че ако нищо не ви хареса от това което е показано с нея може да уточните модел на роклята и платове. Най-добре да се шие рокля в някое ателие с традции.
Активен
new_bride
Любопитен
*
Публикации: 36

« Отговор #70 -: април 11, 2008, 19:23:05 »

Момичета, неведнъж съм изказвала мнението си за ателиетата в Асеновград... общо взето смятам, че ако знаете какво търсите и как да си го поискате никакви обидни реплики и отношения няма да могат да ви спрат да се сдобиете с Роклята!  diablo  diablo  diablo
Аз онзи ден си взех моята от Сияна. Прелестна е!! Прекрасна...  yahoo yahoo yahoo Снимките са от мобилен телефон и са много некачествени, затова няма да ги кача.
vanilly, цената зависи от това дали има и какво е количеството на дантелата по роклята. Също и видът и - има по-евтини, семпли, и такива, които са бродирани с пайети, но по-скъпи. Моята рокля е от две части, цялата в дантела с дискретни пайети, с изключение на двайсетина сантиметра по долния ръб на полата. Това плюс едно изящно болеро от сатен ми струваше 750 лв. Мисля, че изобщо не е много за рокля от такъв стандарт и по нищо не отстъпва на тези от вносните марки.  tease Освен това е шита сантиметър по сантиметър върху моята фигура.  good
Активен
Pavlinka
Сватбар
Публикации: 165

Щастлива мама!

Моят сватбен албум

« Отговор #71 -: април 16, 2008, 13:49:48 »

Момичета в петък ходих до Асеновград.Купих си роклята от Сватбен салон "финес". yahoo :danceg:Страшно ми харесва.
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #72 -: април 19, 2008, 15:12:09 »

Чудя се, дали си струва от Бургас да ходя до Асеновград, то само за гориво като се сетя колко ще дадем + хотела, защото едва ли ще успеем за един ден ...милото взе да ме навива нещо, че и него можело да облечем от там и ако наистина е по-евтино, ще сме на сметка и доволни, ако намерим каквото търсим.

Аз повече от 400 лв. за рокля не искам да давам, ама и в Бургас съм си заплюла 2 магазина, в които ще ми ушият нещо по-нестандартно като за мене на тази цена горе-долу. Ама аз понеже нямам снимка на това, което искам, нито мога да рисувам и само обяснявам представата ми за булчинска рокля.

Та си мислех, дали си струва да ходя до там, едва ли ще са по-евтини роклите (от свестни платове) от 400 лв. или шева, ама пък щото все се надявам да си намеря готова и си викам, може в Асеновград да я открия моята нестандартна рокля.

Ама много е далече... crazy
Активен
plamik
Баш Майстор
**
Публикации: 1835

Моят сватбен албум

« Отговор #73 -: април 19, 2008, 15:19:20 »

Kiksi, лично моето мнение е, че си струва да отидете до Асеновград, заради роклята най-вече. Там имаш повече избор като магазини, като атлиета. Дребните неща излизат по-евтино (цветчета, свещи, дори чашите, жартиер и още каквото се сетиш). Относно костюма на половинката ти също могат да се намерят добри неща на добра цена. А и погледни нещата от друг ъгъл - малко разходка на чист въздух, сменяш обстановка и се забавляваш. Колкото и странно да изглежда избирането на рокля си е забавно.  tease
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ
Публикации: 974

На най-важните житейски пътища няма пътни знаци

Моят сватбен албум

« Отговор #74 -: април 19, 2008, 15:20:03 »

Малко се съмнявам да намериш нестандартна рокля в асеновград.Още повече че дори ако решиш да шиеш там ще ти се наложи още веднъж поне да отидеш - за да я вземеш или на проба.Според ми си стой в Асеновград и я уший в  едно от тия две места които си си харесала.Така ще имаш и възможност да отидеш на повечко проби и да промениш нещо ако не ти харесва.
Активен
Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: