Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 10, 2024, 06:55:50

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Асеновград - 2 част  (Прочетена 177433 пъти)

mmagi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 703

« Отговор #285 -: юли 21, 2008, 10:10:20 »

valery27 и моята рокля е от Версай, много съм доволна от резултата. Стискам палци да ти ушият най-красивата рокля. Въпреки, че моята не е моделът, който си бях поръчала при друга дизайнерка, тази също много ми харесва и както бях писала преди най-вече платовете, с които работи Версай, са качествени и правят роклите още по-хубави!!!
Активен
bobby
Любопитен
*
Публикации: 40

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: юли 21, 2008, 15:52:16 »

момичета днес си взех роклята от Асеновград и съм много щастливааааааа danceg danceg!!!!!!!!!!!!!!Просто е уникална-нямам никакви забележки!Искам да похваля булчински салон "ЕТ Нели - Димитър Георгиев" .Толкова са любезни и са направили всичко точно както го исках!Нямам думи просто! yahoo yahoo yahoo
« Последна редакция: юли 21, 2008, 16:28:35 от bobby » Активен
Daninka
Ентусиаст
**
Публикации: 57

« Отговор #287 -: юли 22, 2008, 08:59:02 »

Здравейте момичета,
вчера една колежка ми препоръча Диди Демерджиева. Някоя от Вас да е ползвала услугите й? pardon
Оля, още не съм стигнала до Асеновград - този петък ще ходим.
Да се похваля - годежът мина в събота  danceg и всичко беше прерасно.
Поздрави!
Активен
diavalo
Сватбар
Публикации: 283

Моят сватбен албум

« Отговор #288 -: юли 28, 2008, 13:39:12 »

Здравейте и от мен! Аз си взех роклята в сряда от Асеновград yahoo yahoo yahoo
Много съм доволна защото тръгнах с мисълта, че няма да си харесам.И вече почти се бях отчаяла,но влязох с магазин Сияна.Още от вратата си харесах една в цвят шампанско( а аз държа да в в бяло) и малко се разочаровах,но дойде продавачката и ми каза, че я имат в бяло.В момента, в който я сложих тя направо си беше ушита за мен  yahoo yahoo yahoo yahoo
Стесниха ми я с по два сантиметра от двете страни и малко я скъсиха и след 1 час горе долу си имах рокля.И то Роклята, която искам.Още не мога да повярвам, че всичко мина и си купих толкова лесно рокля.
Активен
mmagi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 703

« Отговор #289 -: юли 28, 2008, 14:42:43 »

diavalo честито!  give_rose
Пожелавам ти да грееш като слънце в Твоята рокля и да бъдеш най-красивата булка!
ако може снимка  Girl_hide
Активен
diavalo
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #290 -: юли 28, 2008, 14:53:24 »

Много искам да ви я покажа,но мъжлето знае ,че пиша тук и може да я види какъвто ми е любопитко.Пък понякога му пускам и линкове от страници тук. girl_wink
Активен
diavalo
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #291 -: юли 28, 2008, 15:34:37 »

Момичета все пак не се сдържах и пуснах снимки в другата тема за булченските рокли.Сега знам че милото няма да ги види.Но скоро ще ги махна ( надявам се да може)
Активен
kikolina
Професор
Публикации: 381

сем.Матеви

Моят сватбен албум

« Отговор #292 -: август 01, 2008, 16:12:29 »

И аз си имам вече рокля   danceg chee много много яка.От "Сияна"-много ми изкараха нервите докато ми я направят  randma,ноооо си заслужаваше чакането,изцяло по мой модел излезе ми 930 лева.
Като цяло един съвет- обиколете магазините добре и след това се върнете там където сте си харесали рокля,на няколко места забелязахме един и същи модел с разлика в цената до 250 лева  look
Заслужава си ходенето-има рокли и рокли,разликите в цените идват от това с какви материали е изработена но не само......понякога и в това от къде сте smile не правете грешката да им казвате че сте от далеко цената СКАЧА!!!!
Активен
nina_nikole
Сватбен ГУРУ
Публикации: 517

Моят сватбен албум

« Отговор #293 -: август 01, 2008, 20:19:16 »

Мацки, Kikolina е права, не казвайте, че сте от далече и винаги казвайте, че сте си приготвили по-малко пари. Аз съм много доволна от резултата - шиха ми я в Милена, но май можеше цената да е със 100-200 лв надолу  pardon Резултата е много добър, утре ще я  взема и ще показвам
Активен
Su_to
Сватбен ГУРУ
Публикации: 723

Съселчето на Магаренцето.

« Отговор #294 -: август 06, 2008, 08:58:57 »

Хъм, а с автобус или влак може ли да се отиде до Асеновград, защото ние с магаренцето още нямаме кола?  scratch one-s head
Активен
radinka
Сватбар
Публикации: 221

Няма невъзможни неща,има пропуснати възможности

Моят сватбен албум

« Отговор #295 -: август 06, 2008, 11:36:41 »

момичета и аз подкрепям Kikolina.в понеделник бяхме на Асеновград,веднага разбраха че не сме от тами се започна,роклята ми е 580лв.торбичката 30лв искаха да ми набутат един букет от 60лв-целия букет имаше 5-6 рази ама мн грозни.направи ми впечатление че в магазина няма никакви цени.раклята наистина си заслужава парите,ама аксесоарите бяха отвратителни в тоя магазин.според мен ако си купувате рокля от там,не си купуваите аксесоарите от сащия магазин.успех на всички.наистина си заслужава да се пазарува от там,но трябва да гледаме добре какво зимаме и цената наи вече.
Активен
Pisetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 675

Моят сватбен албум

« Отговор #296 -: август 06, 2008, 18:12:17 »

Хъм, а с автобус или влак може ли да се отиде до Асеновград, защото ние с магаренцето още нямаме кола?  scratch one-s head
Мила,от къде си ти?Преполагам,че от където и да си-трябва да стигнете до Пловдив и от там да хванете нещо за Асеновград...Но наистина си заслужв да отидете д отам!Успех! smile
Активен
krasunkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 646

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: август 06, 2008, 23:47:57 »

Я и аз да се запиша тука с похвали на степен 100 за Нели Праматарова- роклята  ми стана толкова нежна и феерична колкото исках, а за вниманието и обслужването няма да говоря. Изтърпяха ми и каприза 3 дни след като я взех да ми коригират бюстието, което аз си втълпих че не ми седи добре  pardon  blush.
Сега в галерията ми има снимки само на старото бюстие , ама след нялколко дни ще кача и на новото...
Активен
shaska
Сватбар
Публикации: 238

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: август 07, 2008, 07:44:51 »

еееееее момичета дойде и моето време..в събота отивам до Асеновград за моята рокля...първо ще се отбия през дизайнерката Жана Джинева,харесала съм си една рокля,изпратих и снимки и тя я оцени на 800 лв...(чудя се дали не е скъпо) та въпроса ми е тъй като няма да имаме много време да ми кажете имената на по-добрите ателиета и магазини в Асеновград,както и как варират цените на рокли там..предварително благодаря
Активен
nina_nikole
Сватбен ГУРУ
Публикации: 517

Моят сватбен албум

« Отговор #299 -: август 07, 2008, 08:20:26 »

Здрасти, ами ако искаш и маршрут да ти начертая, само да кажеш с кола ли пристигате или?
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: