Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 10:52:15

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Булото " - 2 част  (Прочетена 179364 пъти)

divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: юли 27, 2010, 17:33:39 »

FreeBreeze, браво на сестра ти за смелото решение  Bravo Определено тази шапка е нещо оригинално и по - различно от стандартното було. Браво и на теб, че се замисляш за подобен вариант. Аз на моята сватба бях с мъничка шапчица и воалетка. Имаше доста други неща, които си представях по един начин, но направих компромис и станаха по друг начин, но за воалетката бях категорична. Просто винаги от малка още съм си представяла, че един ден като се омъжвам ще съм с воалетка. Хората ме гледаха малко странно в началото като казвах, че няма да съм с було, а с воалетка, но на сватбата всички ми казваха, че съм много красива  blum Така че давай смело, а който трябва, ще го оцени  Wink
Активен
FreeBreeze
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #226 -: юли 28, 2010, 14:48:45 »

Ох, благодаря Ви, момичета! Аз вчера бях в Къщата на шапките и си поръчах моята украса за глава, че времето напредва. Излезе 168 лв и мисля, че е добре като цена.

Показаха ми материалите от които ще я правят, сравнихме с цвета на роклята, даже ще добави по нейна инициатива нещо като камъни сваровски, аме не съвсем, не знам как се казват, които ще блещукат и се вързват с роклята, която има нещо като сребърни пайети. Доста време се повъртях, но бяха многолюбезни. Ще е готова след 3 седмици. Нямам търпение  yahoo

Прикасно е там, такива шапки има... замайва ти се главата  angry
Активен
Ariel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1083

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: юли 28, 2010, 15:02:26 »

Ей, браво FreeBreeze, задължително да се похвалиш със снимка когато е готова!  blum

Мога ли да те попитам дали имаш идея за цените на ежедневните шапки там, ако ти е направило впечатление, не на официалните, как вървят?  Offtopic
Активен
FreeBreeze
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #228 -: август 18, 2010, 16:15:35 »

Ами някъде около 50 лв бяха цените на ежедневните шапки горе-долу такъв модел http://www.shapkibg.com/SubCategoryView.php?id=59#_self
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #229 -: януари 31, 2011, 21:48:36 »

Попаднаха ми някои алтернативи на воала и негово различно представяне, които се надявам да допаднат на булките, които искат да разчупят традицията  Wink Мисля, че са напълно изпълними и в България, стига да има желание за това  blum

Активен
Hekseskud
Професор
Публикации: 357

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: февруари 04, 2011, 09:39:06 »

Много красиви предложения! Аз няма да нося було, защото ми е много непрактично smile и не понасям да ми се пречка в очите. Купих си едно голяяяямо цвете, а кумата ми взе и малка шапчица. Много харесвам воалетките, но в БГ са неразбираемо скъпи - дори понякога по-скъпи и от нормално було...Или аз просто не съм попаднала на магазин...
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: февруари 08, 2011, 12:51:40 »

Hekseskud, моята воалетка заедно с шапчицата към нея излезе 120 лв., а ми я правиха по поръчка точно така, както исках  smile Правиха ми я във Варна, така че ако те интересува, пиши на лични да ти дам телефона на девойката  Wink
Активен
Mariaid
Сватбен ГУРУ
Публикации: 883

« Отговор #232 -: февруари 08, 2011, 19:47:15 »

И аз смятам да съм без було...мисля за цвете в косата  smile
Активен
kala
Сватбар
Публикации: 297

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: февруари 21, 2011, 09:04:23 »

Здравейте,
Аз клоня към групичката, които ще сме с було в първата част на сватбата т.е. до ресторанта. Имам обаче един проблем - булото ми се е наелектризирало много и като го пробвам полепва за мен и стои ужасно crazy
Имате ли идеи какво да го правя, за да не се случи и на сватбения ден?
Активен
fashion
Професор
Публикации: 399

« Отговор #234 -: февруари 21, 2011, 10:49:49 »

Diddka - напръскай го с антистатичен спрей  smile
Относно булото, и на мен ми се щеше да съм с було,но пък исках и да съм с пусната коса, ама 2-те някакси не ми се връзваха. Затова бях без було с цвете в косите. smile
Активен
kala
Сватбар
Публикации: 297

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: февруари 21, 2011, 16:41:01 »

Diddka - напръскай го с антистатичен спрей  smile
Относно булото, и на мен ми се щеше да съм с було,но пък исках и да съм с пусната коса, ама 2-те някакси не ми се връзваха. Затова бях без було с цвете в косите. smile
Този спрей дали оставя петна? евентуално и за роклята да го ползвам, чиято долна част също е тюл.
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
Публикации: 518

Моят сватбен албум

« Отговор #236 -: май 01, 2011, 15:45:02 »

Аз няма да нося було,защото самата ми рокля има едни воали отстрани ,които падат свободно и съм сигурна ,че няма да стои добре ,ако сложа и було. smile
Иначе ,вече си взех цвете за косата в златно,защото всичко на нашата сватба ще е в тази гама  yahoo
Активен
love.net
Сватбар
Публикации: 168

« Отговор #237 -: май 01, 2011, 16:26:02 »

Аз си залагам на традицията и ще съм с було ,и с пусната коса също  Bravo,замислила съм много хубава идейка ,ама да видим дали ще стане smile
Активен
dany_87
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: май 02, 2011, 21:20:34 »

И аз реших да съм с испанско було,чакам да го видя с нетърпение,защото ще ми го направят с дантелата на роклята ...... smile
Активен
Sandri
Сватбар
Публикации: 230

« Отговор #239 -: май 12, 2011, 22:41:15 »

Моето було пристигна. Същото е като на снимката и ми стои повече от прекрасно. Иде ми да не го свалям по цял ден  danceg

Супер! И моето днес пристигна но май не се харесвам... Оставих го у мама заедно с роклята и сега седя от часове в нас и не мога да спра да мисля за това пусто було и дали да го връщам или не... Ще го пробвам утре пак и ще реша...  girl_impossible
Я пусни снимка на твоя модел моля! Аз търсих из темата но не успях да намеря, а галерия не ми показва да имаш...  blush
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: