Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 25, 2024, 12:45:02
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
" Булото " - 2 част
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...
31
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: " Булото " - 2 част (Прочетена 179488 пъти)
me4enceto
Сватбар
Отг: Мода ли е булката да не носи було - 2 част
«
Отговор #135 -:
декември 08, 2009, 12:53:58 »
Момичета булото ми пристигна вчера го пробвах много е лекичко и ефирно, незнам само как се глади, че беше прилежно сгънато, отпред е по-късо до средата на бюста отзад ми стига до кръста
Не съм го снимала едава ли щеше да се види ясно какво е за това прилагам оригиналната снимка:
Само воала е тиарката ми е друга
voal4.jpg
(63.53 KB, 480x640 - видяно 380 пъти.)
Активен
me4enceto
Сватбар
«
Отговор #136 -:
декември 08, 2009, 12:55:08 »
Ето още една на която се вижда по-ясно - купих го от е- беу излезе около 30 лв.:
voal.jpg
(53.25 KB, 480x640 - видяно 342 пъти.)
Активен
nadelina88
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #137 -:
декември 27, 2009, 12:26:12 »
Чета и се изненадвам, че много голяма част от вас са имали було и изобщо не са се колебали дали да го имат. Не знам защо, но не искам да нося було, представите ми и идеите ми за прическата никога не стигат до було. Искам да бъда с големи цветя в косата, което смятам, че ще бъде хубав и напълно достатъчен акцент.
А дали е на мода - не знам, но за мен е по-красиво, но това си е лично мнение.
Активен
Rossito
Сватбар
«
Отговор #138 -:
януари 03, 2010, 21:53:21 »
Аз лично, когато тръгнах да си избирам рокля нямах ясна представа дали да имам було или не ...
Но когато се видях в роклята и с воал определено реших, че трябва да имам този аксесоар.
nadelina88
, аз също имам идея да сложа едно голямо цвете в косата си, но това ще го направя в ресторанта, след като сваля воала
Активен
Zori83
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #139 -:
януари 03, 2010, 22:12:30 »
Не знам дали е мода или не да се носи було, но според мен много зависи от роклята и прическата.
Ако цялата коса е прибрана на кок с було стои много красиво. Аз няма да вдигам цялата си коса, а само част от нея и мисля, че без було ще бъде по-добре. Въпреки това ще да си купя за всеки случай, ако ми се прииска в деня на сватбата да имам
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499
«
Отговор #140 -:
януари 08, 2010, 14:51:05 »
Здравейте! Тъй като темата е мода ли е да не се носи було, искам да попитам за вашето мнение за една алтернатива на булото - воалетката. На мен страшно много ми харесва и искам да съм с воалетка, но като търся из Интернет не намирам почти нищо. Не мога да разбера не се предлага ли или .... не знам и аз
Ако някой е виждал някъде, моля да сподели
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #141 -:
януари 08, 2010, 16:15:27 »
ами то наистина почти не съм виждала никъде и проблемът идва от това, че воалетката върви с шапка, доколкото знам, така че трявба в някой магазин за шапки, а то май няма такива, в които правят шапки.
иначе ако е само воалетка, предполагам,че в булческите магазини мигат да направят
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499
«
Отговор #142 -:
януари 08, 2010, 16:43:59 »
Цитат на: roumyana в януари 08, 2010, 16:15:27
ами то наистина почти не съм виждала никъде и проблемът идва от това, че воалетката върви с шапка, доколкото знам, така че трявба в някой магазин за шапки, а то май няма такива, в които правят шапки.
иначе ако е само воалетка, предполагам,че в булческите магазини мигат да направят
Току - що разбрах, че воалетката не е цялото, а само мрежата
Винаги съм си мислила, че воалетка представлява цялото - шапчето заедно с мрежата. Добре е, че вече знам, за да знам къде да търся. Благодаря ти
Активен
roumyana
«
Отговор #143 -:
януари 09, 2010, 17:54:24 »
днес гедлах модерно по БТВ и Есил Дюран се появи само с воалетка с едно цвете отгоре, каза, че в моменат били много модерни воалетки, тоест явно може да е без шапка, със сигурност много ми хареса и си мисля, че в булчинските магзини ще има или , ако си носиш снимка ще могат да ти ушият.
аз като малка много се захласвах по воалетки,слабост са ми
Активен
Рени
Баш Майстор
Аз дочаках своето малко чудо*2!
«
Отговор #144 -:
януари 09, 2010, 23:46:25 »
Цитат на: me4enceto в декември 08, 2009, 12:53:58
Момичета булото ми пристигна вчера го пробвах много е лекичко и ефирно,
незнам само как се глади....
Аз моето було не съм го гладила. Момичето от сватбения салон каза да го напръскам с вода и да го сложа на някоя кукла или кутия все едно е на главата, а то като изсъхвало щяло да се опъне и така и направих. Нямах никакви пробелми всички гънки изчезнаха. Някой мой приятелки го гладиха през кърпа на пара на ютията ама ми се струва рисковано.
Активен
roumyana
«
Отговор #145 -:
януари 11, 2010, 08:32:53 »
на мен ми бяха казали ако се намачка да се сложи за малко приемрно в банята след като се е къпал някой, така ще се навляжни леко и гунките ще изчезнат, но не съм го пробвала, защото нямах такива проблеми
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #146 -:
януари 29, 2010, 06:12:36 »
Аз също бях без було, още в началото реших че не искам,но все пак пробвах и не се харесах и окончателно реших че було не искам. Не се чувствах конфортно с булото, някакси неестествено. Но пък има много булки, на които много добре им стои було, въпрос на лице, на вкус, на усещане.
Активен
meryy
Любопитен
«
Отговор #147 -:
януари 29, 2010, 08:25:50 »
Аз също не бях с було още като си избирах прическа този аксесоар не беше в представите ми как да изглеждам,но забелязвам че присъства доста често и мисля че се е наложил като мода.Наистина е много красиво допълнение, но повечето булки като отидат в ресторанта и го махат.Трябва да призная че изглежда мн добре на снимки и после малко съжалих че не съм го предвидила някак придава още по голяма романтика в цялата приказка.
Активен
van4ii
Професор
«
Отговор #148 -:
януари 29, 2010, 09:39:07 »
Аз пък определено харесвам повече с було и исках такова, като имах намерение в ресторанта вече да го сваля, но така ми беше удобно, че не го махнах през цялата вечер и не съжалявам.
Активен
sunray
Публикации: 2805
Имам всичко.
«
Отговор #149 -:
февруари 10, 2010, 22:35:04 »
Да ви кажа, след като в единия магазин ми сложиха пробно було, за да добия цялостна представа, разбрах какво имат предвид. Просто онемях! Проблемът обаче е че искам цвете в косата, а цвете и було ми звучи натруфено определено. Пък някой да ми закрепя цвете след църквата едва ли е удачно.
В голяма чуденка съм.
Другото, което ме притеснява е как избирате цвета на булото да е същия като на роклята? Защото моята е от М. Тайлър, но там съм убедена, че булата ще са скъпи и не ми се ще. А мислех роклята да остане при тях на съхранение за по-дълго време. Просто не знам без роклята как мога да избера същия цвят було...
Активен
Страници:
1
...
8
9
[
10
]
11
12
...