Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 29, 2024, 00:14:13

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: " Булото " - 2 част  (Прочетена 179787 пъти)

Anne
Ентусиаст
**
Публикации: 73

Вече Боянови!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: август 02, 2009, 07:50:30 »

и аз  мислех, че без було ще ми е по-удобно....ама като се замислих, че е един път в живота и после със сигурност ще съжалявам...та реших дяа има було поне за церемонията, а после като влезнем в ресторанта ще направим този ритуал с кумата...където ме разбулва и го дава на свекървата да прибере,  булото...да не съм го виждала вече.... cap Така хем има було, ама не за дълго..... Girl_hide
Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #106 -: август 03, 2009, 16:01:53 »

Напълно подкрепям идеята ти Anne , моето було беше закрепено под косата, която беше пусната, носих го само в гражданското и църквата. И аз се колебаех, защото прическата беше много хубава и булото само щеше да я скрива, но в крайна сметка мисля, че щях да съжалявам после ако не го бях сложила на този ден. Това естествено всяка булка го решава сама за себе си. Преди да влезам в рестората го свалихме и даже се получи много смешно, защото всички Жени ги беше страх да го махнат за да не развалят прическата, да не ме оскубят и т.н. и накрая дойде един от мъжете с много сръчни ръчички и за две 10 сек. го свали ROFL
« Последна редакция: август 03, 2009, 16:03:40 от petrova83 » Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: август 03, 2009, 23:04:42 »

Подкрепям с две ръчички последните две мнения  good И аз съм го намислила както теб petrova83 Було за църквата и гражданския, а после някой да ми го махне и така да си карам цяла нощ.  smile
Активен
lady_in_love
Сватбен ГУРУ
Публикации: 837

Blinded by love

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: август 04, 2009, 20:10:47 »

Точно така момичета,това е най-добрия вариант да бъдем максимално доволни от всичко,и аз смятам да направя така ще бъда с булото до последния ритуал,тоест гражданския брак и после го махам,слагам едно хубаво цвете в прическата и съм  yahoo цяла вечер.
Активен
milata84
Ентусиаст
**
Публикации: 70

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: август 05, 2009, 10:13:27 »

И аз съм "ЗА" булото. Аз също бях с воал, и така се бях унесла в танците и емоциите в ресторанта,че го свалих на края на вечерта NO
Активен
me4enceto
Сватбар
Публикации: 215

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: август 05, 2009, 12:21:29 »

Ох за този воал и аз се чудя!
Аз по-скоро го искам, заради ритуала, символиката и нежността, но приятеля ми се цупи и казва общо взето за какво ми е това перде, само да ме загрозявало, мисля, че говори така, защото не си представя колко красиво седи  sad ! Разглеждайки сега се чудя какъв да е - май искам да имам малка коронка, да е още по-принцеско, но и не искам да е прекалено. Ох, гледах и тея воалетки, невероятни са! Аз ще съм с пусната коса, на леки големи къдрици (принципно ми е тотално права sad ) и мисля че ако взема коронка, диадемка и тн, по-лесно ще се закрепи. Мисля да е отпред до бюста а отзад една идея повече. Май искам с камъчета. Сега разглеждам в е-бей, ако намеря попадение ще споделя  Wink
Активен
DaBulka
Професор
Публикации: 304

« Отговор #111 -: август 05, 2009, 13:41:26 »

Момичета, дали ще можете да ме посъветвате? Искам да имам голямо бяло цвете в косата от едната страна. Според мен много ще отива на цялата идея на роклята, пък и косата ми е права със средна дължина. Но ми се иска да имам и едно було, дълго, поне за някои по-тържествени снимки. Според вас как могат да се съчетаят двете? Може би трябва да ги редувам едно по едно? Като сваля булото, да сложа цветето, или нещо подобно. И другият ми въпрос е, какви са начините за закрепване на тези неща по главата? Аз няма да правя прическа, в смисъл някакви вдигнати неща, както си ми е пусната косата, така трябва да закрепя всичките неща, а идея нямам как да стане. Ще съм ви благодарна, ако споделите опит!
Активен
stasi8510
Регистриран

Публикации: 1

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: август 11, 2009, 13:02:29 »

И аз първоначално исках да съм без воал, а с цвете, в последствие пък реших, че искам воал,абе сложна работа. Дали не може да се редуват двете?
Активен
Боги
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2282

I can't live in a world, where you don't exist...

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: август 11, 2009, 13:44:24 »

И аз първоначално исках да съм без воал, а с цвете, в последствие пък реших, че искам воал,абе сложна работа. Дали не може да се редуват двете?
Мисля, че ще е трудно да ги редуваш, първо едното, после да сложиш другото, отнема време, а и някой все ще е ангажиран и ще внимава да не ти развали прическата. Според мен е добре да си и с двете (цвете и воал), поне в началото за церемонии, фотосесия и т.н. след като си решила да си и с двете, и после в ресторанта да махнеш воала,  по удобно е smile
Ineto, фризьора ги закрепва с фиби и фуркети. Поне в моя случай беше така Wink
« Последна редакция: август 11, 2009, 13:46:19 от petrova83 » Активен
rsstankova
Сватбар
Публикации: 185

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: август 11, 2009, 15:29:52 »

А защо трябва да се редуват сложи и цвете и воал , но в по ниската част на главата и всичко е ОК.
Активен
sunlady
Регистриран

Публикации: 5

« Отговор #115 -: август 13, 2009, 10:54:12 »

Здравейте, аз искам да попитам как може кумата да закрепи сама булото под разни заврантулки в косата (буклички), т.е. косата ще е пусната и навита с маша, но в горната част отзад ще е по-вдигната като своебразен кок от малки букли, и под него искам да пада булото, ако ме разбирате  blush
Четох за разни фиби и фрукети, гребенче? но моето було накрая има само една телчица увита в нещо като хартия и двата края на тази телчица старчат малко повече и са завити като ушички в двата края, но като се сложи фиба в тези ушички, фибата се клатушка и не ми изглежда много сигурно sad
Дайде малко повече инфо или снимка за това как да стане, или как изглежда това гребенче (на снимка) и от къде се купува..  blush
Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: август 24, 2009, 11:38:07 »

sunlady  този въпрос трябва да го зададеш на фризьорката,за да съобразите прическата и освен това тя може да ти каже какво да си купиш за воала.
Ако е много сложна прическата и ако фризьорката ще идва у вас,може кумата като донесе воала и ти го преметне символично,а фризьорката да го закрепи! girl_wink
Аз ще съм и с цвете и с испански воал.Воала ще го сваля след като влезем в ресторанта.После си оставам с цветето и по-късно като вилнея по дискотеките  funnytooth DANCE laugh sarcastic няма да ми се мята було отзад! girl_wink
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: септември 09, 2009, 12:19:15 »

Сватбата ни мина и вече мога да ви кажа как беше и с цветя и с було. Нямах никакви проблеми. Фризьорката ми направи кок, сложи вътре три орхидеи и закрепи булото над тях. Булото беше много дълго и голямо, носих го на фотосесията, на църковния и гражданския брак и на посрещането и първите няколко ритуала в ресторанта. После извиках една приятелка да го махне, прическата не мръдна, а аз си останах по орхидеите  danceg
Чакаме снимки ще ви пусна да видите като дойдат  girl_wink
Да добавя само, че аз съм от булките, които смятаха да нямат було и се колебах до последно, но като го сложихме визията изцяло се промени и съм много доволна въобще не съжалявам, че имах  good
Активен
iliana_mode
Регистриран

Публикации: 6

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: септември 09, 2009, 19:18:25 »

и аз  мислех, че без було ще ми е по-удобно....ама като се замислих, че е един път в живота и после със сигурност ще съжалявам...та реших дяа има було поне за церемонията, а после като влезнем в ресторанта ще направим този ритуал с кумата...където ме разбулва и го дава на свекървата да прибере,  булото...да не съм го виждала вече.... cap Така хем има було, ама не за дълго..... Girl_hide
,супер идея!
Активен
liva82
Сватбен ГУРУ
Публикации: 972

Обичам те повече от всичко!!

Моят сватбен албум

« Отговор #119 -: септември 09, 2009, 21:20:47 »

моето було беше дълго..и събрано като роза от зад на косата с леки фрукети , но отвсякъде..кумата ме забули като защипа в близост до гърдите ми булото ..ефекта беше като принцеса..защото по края завършва с голяма дантела която го изправи и се получи много красив ефект.всички гости мислиха че булото е зашито за роклята и за костата ми...аз аз го махнах за по малко от минута Girl_hide
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: