Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 07, 2024, 06:44:59

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: А прическата? - 2 част  (Прочетена 171701 пъти)

gostenka_82
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2663

Моят сватбен албум

« Отговор #375 -: юни 30, 2008, 09:39:48 »

ми аз направи се шашнах,

все пак нищо не беше в краен вариант и много се притеснявам

къдрава съм - изправят ме, навиват там кока в разни форми и ми казват, ама то тогава ще е ди как синали, няма да е точно така, ще е по-стегнато, самите формичкина кичурите накрая ще са еди как си

и аз нищо не разбрах как ще е

и сега съм малко притеснена

но поне младоженецът и с недовършената прическаси ме хареса

как ме гледаше само .... пък аз даже се зачудих защо така ме оглежда, понеже след пробната бях на маникюр и педикюр и то минаха още 2 часа и аз забравих, че съм с прическа
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**
Публикации: 1723

Моят сватбен албум

« Отговор #376 -: юни 30, 2008, 09:48:23 »

Аз трябваше да съм в събота на пробна, но деня беше ужасен. Първо колата не запали и щях да закъснея за часа  girl_impossible, добре че вуйчо ми се притече на помощ и ме закара. После на слизане от колата явно съм изпуснала диадемата, която си купих и той е минал през нея.. тя вече за нищо не става  cray cray И като за капак на всичко при фризъорката нямаше ток и нямаше как да ме навие... Стоях там и чаках около 2 часа и най-накрая се отказах. Ако имам нерви мога да направя втори опит другата събота   sad
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892

Моят сватбен албум

« Отговор #377 -: юни 30, 2008, 10:02:02 »

gostenka, аз още не съм питала моята фризьорка за цени, но специално за истинската прическа очаквам доста повече от 50 лв., така че според мен като цени са добре. А за пробната - като съм ходила наистина не ти правят 1:1 с тази в денят на сватбата. Това в крайна сметка би означавало да отделиш същото време и пари. Примерно на мен за бала ми навиваха косата на едни много ситни ролчици, а тя беше до под кръста. В денят на бала 2 фризьорки прекараха повече от час в тази дейнсот. На пробната прическа ми я навиха на много по-наедро, но да се получат същият тип кадрици. Все пак нямах 4 часа за нея, а и пробната тогава ми беше 15 лв., а истинската 80.

d_petrovska, много неприятно, но има и такива дни. Все пак имаш достатъчно време да отидеш преди сватбата! Не се натъжавай много.
Активен
gostenka_82

Моят сватбен албум

« Отговор #378 -: юни 30, 2008, 10:08:47 »

петровска,

наистина е доста неприятно

арлинче,

честно казано, ако и в деня на сватбата ме накарат да чакам 1 час ..... направо ще полудея
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #379 -: юни 30, 2008, 10:12:51 »

Мен не са ме карали да чакам. Посто нямаше как по-бързо косата ми да се окаже навита на тези ролки, а това беше прическата, която си бях избрала. Бях предупредена, че трябва да отделя 3,5-4 часа за нея и, че ако не ме устройва трябва да изберем друга.
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #380 -: юни 30, 2008, 10:14:32 »

петровска много е кофти, но няма ли някакъв резервен вариант, в смисъл никой не е застрахован, ако в деня на сватбата се случи нещо подобно...На моята пробна нямаше вода...Не всъщност не на пробната, ами онзи ден като ходих да ми сложи няколко кичура за дължина, че нали искам такава опашка на една страна и...косата ми е доста дълга, но като я прехрърля през рамото и дължината се губи, както и да е , тогава ме боядисва и нямаше вода и си поливахме с кофи  Bravo Ама важното е че намерихме някакъв компромисен вариант, все пак тя не е виновна жената че няма вода, но ми харесва че така гъвкаво отреагра на ситуацията  good
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #381 -: юни 30, 2008, 10:29:15 »

Ами с нея се разбрахме да си оставя косата за удължаване (тя е на щипки) още предния ден да я навие. По този начин в самия ден ще работи само по моята и ще спестим време. Ако пак се случи някоя издънка я взизаме заедно с всичките й маши, гребени, лакове, щипки и т.н. и я водим в домашни условия.. някъде където има ток  pardon
Активен
gostenka_82

Моят сватбен албум

« Отговор #382 -: юни 30, 2008, 11:13:00 »

аз чаках да ме вземат, защото предната клиентка вместо боя, решила в последния момент, че иска да я изсветлят

затова, прическа още в 9 сутринта и така няма да имам проблеми, надявам се
Активен
Капризче
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #383 -: юни 30, 2008, 13:25:25 »

Леле, какви проблеми. Дано в деня на сватбата да нямате такива главоболия на главите. Моя фризьор каза че за деня на сватбата не приема никакви други клиенти-само мен, кумата и мама, което мен много ме радва. Поне ще знам че има достатъчно време да ме направи добре. И да се надяваме че няма да има проблеми с тока или водата например  blum
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #384 -: юни 30, 2008, 15:56:38 »

Тя и нашата ще се занимава само с мен, мама, сестра ми, кумата и свекъравата. резервирали сме я за целия ден  girl_wink
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #385 -: юни 30, 2008, 16:06:05 »

Моята дори ще дойде до нас, така че е сигурно, че няма никой пред мен... всъщност вероятно мама, защото ще иска да е готова по от , но всички с мен ще се съобразят;)
Активен
gostenka_82

Моят сватбен албум

« Отговор #386 -: юни 30, 2008, 19:52:47 »

момичета,

сложих снимка на прическата в галерията ми

бих искала да кажете как ви се струва моята недовършена пробна прическа - всъщност снимката е от 4 ч. сутринта, а самата прическа е правена към 19ч. вечерта, като косата не е опъната и пристегната, а съвсем леко хваната с фиби, чернички

ама и бая галене по косата издържа таз прическа

очаквам мнения и моля да не ми спестите, ако не ми е добре

благодаряви предварително
Активен
mariqna
Любопитен
*
Публикации: 42

Моят сватбен албум

« Отговор #387 -: юни 30, 2008, 19:57:11 »

Много е хубава прическата ти  Bravo стой ти много добре  smile
Активен
gostenka_82

Моят сватбен албум

« Отговор #388 -: юни 30, 2008, 19:59:28 »

мерси, мила, аз все имам чувството, че нещо й липсва, ама забравям, че тя всъщност не е завършена изобщо

Активен
Wienerin
Професор
Публикации: 491

Живеем истински, тогава когато умираме от любов!

Моят сватбен албум

« Отговор #389 -: юни 30, 2008, 20:03:56 »

gostenka_82 харесва ми като скеле  pardon, но би ли казала с какво мислиш  да я украсиш? мисля че ще носи на дребни цветчета, перлички бучнати тук там..на какво си се спряла?
Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: