Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 00:03:47

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: А прическата? - 2 част  (Прочетена 172170 пъти)

roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #270 -: юни 10, 2008, 12:47:28 »

didda ако си ходиш при тази фризьорка и занеш , че можеш да и имаш доверие , всичко е ОК, даже по-добре , че няма да даваш за пробна прическа. проблемът обаче е друг, аз имах една идея за прическа и като бях миналия път да ми прави кичури моята фризьорка и споделих, и тя за секунди спретна нещо като проба и се оказа, че това което исках, всъщност няма да стои много добре и че няма да си личи , че имам прическа отпред и затова видоизменихме малко варианта.
така че мисляя , че ще е добре наистина да се видиш с прическата, за да прецениш, може пък да не се харесаш. Но ако си сигурна въвъ фризьорката, няма защо да се притесняваш
успех!!!
Активен
Арлина
Сватбен ГУРУ
Публикации: 892

Моят сватбен албум

« Отговор #271 -: юни 10, 2008, 13:38:13 »

didda, обади и се и кажи, че настояваш за пробна прическа. Аз също имам голямо доверие на фризьорката си, ходя при нея от 10 г., прическата ми за бала не мръдна до сутринта и т.н., но все пак ще настоявам да се видя. Даже понеже се колебая между пусната и вдигната коса съм и казала, че ще правим поне две пробни прически.

fiamaa, ти не беше ли писала по-назад, че в салона са правили същата прическа.. Много неприятно, търсиш ли друг фризьор или ще ходиш за друга прическа при същите?
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 885

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #272 -: юни 10, 2008, 14:00:39 »

fiamaa, ти не беше ли писала по-назад, че в салона са правили същата прическа.. Много неприятно, търсиш ли друг фризьор или ще ходиш за друга прическа при същите?

Прическата, която искам са я правили в др салон (където вече имам запазен час), а не в този дето се оказаха некомпетентни  beating
Активен
Капризче
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #273 -: юни 10, 2008, 14:21:09 »

Ама че аткачени фризьори има  crazy Аз, в повечето случаи като отида на фризьор се чувствам задължена да му харесам творението, за да не се обиди, което ми се струва тъпо. А не дай си Боже да разбере че съм ходила да се подстрижа при друг...

Eйй след малко отивам на пробни грим и прическа и направо  tease  Много ми е "приятно нервно" lol После ще покажа снимчици, ако ми даде да се снимам че тя е малко странна....след като направи прическа я разваля  crazy Нали си плащам за тая прическа, за какво и е да ми я разваля. ... Аз мисля че я страх да не я копира някой?! Иначе друго обяснение не намирам
Успех на пробния грим и прическа и да ни пуснеш снимчици  give_rose
Активен
jasmine
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1188

Моят сватбен албум

« Отговор #274 -: юни 11, 2008, 08:40:09 »

А аз мислех да съм на големи едри къдрици и пак с фуркети в косата,но след като се видях на пробната прическа направо ohmyпроличах на овца :funny:и си казах НЕ на къдриците и после ходих на втора пробна прическа и резултатът е на лице но на тези снимки в галерията не се вижда много ефекта на прическата ,но като кача снимки в сватбеният албум може да видите прическата girl_wink
Активен
d_petrovska
Баш Майстор
**
Публикации: 1723

Моят сватбен албум

« Отговор #275 -: юни 11, 2008, 12:42:25 »

Поне от това, което видях в галерията прическата ти е страхотна и много ти отива  good Била си много красива булка  give_rose Чакаме да качиш още снимки  girl_wink
Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Публикации: 749

Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!

Моят сватбен албум

« Отговор #276 -: юни 12, 2008, 13:34:49 »

Леле, че си хубавааа ...  Bravo

* 5579.jpg (27.48 KB, 401x550 - видяно 330 пъти.)
Активен
clovis
Професор
Публикации: 329

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: юни 12, 2008, 16:15:25 »

Аз съм се спряла на тази прическа.На 20.06 съм на пробна прическа, дано да се харесам

* TV18244a.jpg (49.95 KB, 390x515 - видяно 331 пъти.)
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: юни 12, 2008, 16:20:51 »

страхотна е с тези красиви рози, уникално направо много са красиви ще очакваме снимки
Активен
mimiha
Любопитен
*
Публикации: 42

« Отговор #279 -: юни 13, 2008, 18:30:01 »

Здравейте момичета! Аз днес бях на пробна прическа! Сега ще ви я покажа,да ми кажете какво мислите!  blush Фризьорката ми каза че долните кичури ще бъдат по-добре завити и оформени в деня на сватбата! А и се чудя къде да ми е булото,ако остане тази прическа де!  crazy Снимах се в два варианта, ще ги сложа и тях! Дано ми помогнете с мнение! Всичко е в галерията ми!  girl_wink
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #280 -: юни 13, 2008, 18:37:08 »

Прическата е хубава, семла, много ми харесва, но ми се струва, че ако воалът ти е на главата, а не под косата би било по-добре т.е. втората снимка, създава обем а аз съм си определено фен на обемите  danceg danceg danceg
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: юни 13, 2008, 18:47:59 »

аз вече се спрях на прическа ето я

* rden4_big.jpg (67.82 KB, 203x285 - видяно 2770 пъти.)
Активен
johnsons
Ентусиаст
**
Публикации: 83

Колкото повече, толкова повече...

« Отговор #282 -: юни 13, 2008, 18:57:06 »

Марианка, прическата която си избрала и на мен много ми харесва good.Аз също мисля да съм с пусната коса, но като гледам сега колко е топло а е още юни, не ми се мисли юли месец /тогава е моята сватба/ каква жега ще е crazy Вече се замислям за вдигнат вариант на прическата pardon
Твоята коса е дълга и мисля, че наистина такава прическа ще ти стои много секси  girl_wink
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: юни 13, 2008, 18:58:30 »

хехех мерси, аз знам че ще  е ужасна жега, но....трай, бабо, за хубост Wink
Активен
maj4eto
Публикации: 2067

Моят сватбен албум

« Отговор #284 -: юни 13, 2008, 19:09:52 »

вижте това много ми харесва-ако можеше да издържи цяла вечер sad а моята коса е толкова тежка и май ще ми трябва един тон спрей shok

* fr.jpg (47.32 KB, 376x490 - видяно 311 пъти.)
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: