Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 18:47:04

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: А прическата? - 2 част  (Прочетена 172161 пъти)

MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #255 -: юни 07, 2008, 19:24:44 »

Момичета, пускам ви снимка от моят бал, за да ми видите прическата, ,може пък на някой да му харесва и да взаимства за сватбата blum

* 00826.jpg (59.08 KB, 243x350 - видяно 3187 пъти.)
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #256 -: юни 07, 2008, 19:25:47 »

ето я отново

* P1000888.jpg (57.05 KB, 300x340 - видяно 3084 пъти.)
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #257 -: юни 07, 2008, 22:06:12 »

Марианка както винаги си прекрасна, какво да кажа , нямам думи smile, и косата ти е много хубава и гъста, абе изобщо,каквото и да направиш с нея на сватбата, ще си прекрасна ,сигурна съм smile
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #258 -: юни 08, 2008, 13:34:07 »

хехех благодаря аз също си я харесвам и смятам прическата за сватбата ми да е нещо подобно, но да не е толкова вдигната с форкети
Активен
beb4o_bu
Любопитен
*
Публикации: 33

Моят сватбен албум

« Отговор #259 -: юни 08, 2008, 14:55:42 »

Здравейте,момичета!
Искам да Ви попитам някоя от Вас дали знае от каде мога да си купя подобна на тази диадема?

* image25.jpg (3.53 KB, 70x83 - видяно 2931 пъти.)
Активен
beb4o_bu
Любопитен
*
Публикации: 33

Моят сватбен албум

« Отговор #260 -: юни 08, 2008, 14:56:51 »

Или на тази.

* image37.jpg (3.5 KB, 70x83 - видяно 2976 пъти.)
Активен
KlaraFina
Баш Майстор
**
Публикации: 1620

« Отговор #261 -: юни 08, 2008, 21:13:06 »

Здравейте,момичета!
Искам да Ви попитам някоя от Вас дали знае от каде мога да си купя подобна на тази диадема?

В булченските магазини, може би след упорито обикаляне... Аз май само там съм виждала.

Аз имам един въприс, който не знам в коя тема да задам, за това ще питам тук: Правили ли сте си пробни снимки с пробния грим и прическа и мислите ли, че има смисъл от тях. Аз съм се притеснила, че съм толкова нефотогенична, че никакъв грим и прическа няма да ми помогнат да изглеждам добре на снимките. Но ако тренирам предварително усмивки, така нагласена, може й да сведа до минимум грешките по време на фотосесията. Ох, не знам това за коя тема е.
Активен
Капризче
Публикации: 3244

Baby Time

Моят сватбен албум

« Отговор #262 -: юни 08, 2008, 21:44:50 »

В булченските магазини, може би след упорито обикаляне... Аз май само там съм виждала.

Аз имам един въприс, който не знам в коя тема да задам, за това ще питам тук: Правили ли сте си пробни снимки с пробния грим и прическа и мислите ли, че има смисъл от тях. Аз съм се притеснила, че съм толкова нефотогенична, че никакъв грим и прическа няма да ми помогнат да изглеждам добре на снимките. Но ако тренирам предварително усмивки, така нагласена, може й да сведа до минимум грешките по време на фотосесията. Ох, не знам това за коя тема е.

И аз не знам за коя тема ти е въпроса, но знам че ще ядеш бой.  beating В този ден ще си толкова красива и щастлива, че няма да имаш и една лоша снимка. Ще си прекрасна на всичките до една, повярвай ми  give_rose give_rose give_rose Колкото до снимките за пробния грим и прическа, направи ги, за да можеш да ги покажеш във форума и ние да те оклюкарим каква си ни хубава  tease
Активен
dorina79
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1476

Моят сватбен албум

« Отговор #263 -: юни 08, 2008, 22:45:22 »

KlaraFina що се отнася до снимките на пробните прическа и грим и според мен трябва да ги направиш. А за тренировките по-добре недей. Най-красиви са естествените неща, а и вярвам че фотограф и модел ще сътворят най-прекрасните снимки от този ден!
Активен
Regina94
Професор
Публикации: 476

« Отговор #264 -: юни 08, 2008, 23:10:48 »

KlaraFina не съм си правила пробни снимки и не съм особено фотогенична, но накрая се получи добре. МисКаприз е права -снимай се да те видим и не се тревожи за снимките.
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #265 -: юни 09, 2008, 15:26:33 »

KlaraFina просто е задължително да си направиш снимки, с пробната прическа и грим и то за твое добро, фризьорът и гримьорът ще ги искат в деня на сватбата да ги носиш, защото те няма да могат да си спомнят с голяма сигурност как точно е била прическата или гримът ,който си харесала.
на мен фризьорката ми каза да си нося апарат на пробата и после , снимките, за да е сигутрна , че пак ще стане същото. те просто правят по много прически на ден, много гримове, и дори да си спомнят, как точно е било, много по-лесно е ще  е да си носуиш smile
Активен
Gergancheto
Публикации: 2366

Моят сватбен албум

« Отговор #266 -: юни 10, 2008, 10:38:27 »

Eйй след малко отивам на пробни грим и прическа и направо  tease  Много ми е "приятно нервно" lol После ще покажа снимчици, ако ми даде да се снимам че тя е малко странна....след като направи прическа я разваля  crazy Нали си плащам за тая прическа, за какво и е да ми я разваля. ... Аз мисля че я страх да не я копира някой?! Иначе друго обяснение не намирам
Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Публикации: 749

Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!

Моят сватбен албум

« Отговор #267 -: юни 10, 2008, 11:20:00 »

А аз вчера имах час за пробна прическа и бях толкова ентусиазирана. И като отидох и показах на моята фризъорка какво искам и тя ми каза: "Ааа, ами ти нямаш значи нужда от пробна, това става лесно еди си как и еди си как, така че направо за сватбата! А ако междувременно си харесаш нещо друго, пак ела, тогава ще видим!"
И на мен ми стана едно такова смотано и тъжно и си заминах  cray huhhuh.gif
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 885

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #268 -: юни 10, 2008, 12:13:53 »

А аз вчера имах час за пробна прическа и бях толкова ентусиазирана. И като отидох и показах на моята фризъорка какво искам и тя ми каза: "Ааа, ами ти нямаш значи нужда от пробна, това става лесно еди си как и еди си как, така че направо за сватбата! А ако междувременно си харесаш нещо друго, пак ела, тогава ще видим!"
И на мен ми стана едно такова смотано и тъжно и си заминах  cray huhhuh.gif

Милатааа  shok, а тя ли е твоята лична фризьорка, защо не пробваш на др място?

А аз да се оплача - бях записала час за пробна прическа, бях му оставила на момчето хиляди снимки на прическите, които предпочитам  blush Отивам в уговорения ден, сядам на стола и нашия почва да се съветва с една стилистка - кое как трябва да се направи  pleasantry. Момичета направихаме на нищо подобно в главата  diablo Все едно ми беше изцвъкано  pleasantry едно говно (с извинение и без извинение  diablo diablo diablo) Направо полудях  nea И не стига, че не ми направиха това, което искам, ами на всичкото отгоре ми взеха повече пари от уговорените  (видиш ли тази патица май се обидила, че не ми хареса това, което ми бяха измайсторили  shok )cray
Активен
didda
Сватбен ГУРУ
Публикации: 749

Щастлива мама на бебе Макс - сладурана!

Моят сватбен албум

« Отговор #269 -: юни 10, 2008, 12:43:47 »

Милатааа  shok, а тя ли е твоята лична фризьорка, защо не пробваш на др място?

А аз да се оплача - бях записала час за пробна прическа, бях му оставила на момчето хиляди снимки на прическите, които предпочитам  blush Отивам в уговорения ден, сядам на стола и нашия почва да се съветва с една стилистка - кое как трябва да се направи  pleasantry. Момичета направихаме на нищо подобно в главата  diablo Все едно ми беше изцвъкано  pleasantry едно говно (с извинение и без извинение  diablo diablo diablo) Направо полудях  nea И не стига, че не ми направиха това, което искам, ами на всичкото отгоре ми взеха повече пари от уговорените  (видиш ли тази патица май се обидила, че не ми хареса това, което ми бяха измайсторили  shok )cray

ужас, ама какво е това своенравие ....  diablo
И аз сега се чудя какво да правя ... да, тя ми е моята фризъорка, при която ходя и друг път! Но все пак сега си е екстра-случай, не е просто подстригване и изсушаване ... И какво сега, отивам аз на датата да ми прави прическата, и ако не се харесам, какво правим?! nea
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: