Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 13, 2024, 00:03:59

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: А прическата? - 2 част  (Прочетена 171942 пъти)

milenium80
Сватбар
Публикации: 293

Buongiorno Principessa!

« Отговор #150 -: април 20, 2008, 12:36:44 »

Милениум, аз също съм с гъста коса и се притеснявах от страничния обем-но няма нищо по-лесно от това да се премахне обемът! Така че не се притеснявай! А моята я навиваха с маша..абе всичко бше много простичко, но се получи страхотно /поне за мен,де  blum/. Така че пробвай!
fenix благодаря ти. И аз мисля, че с маша ще стане по-добре. целта ми е една простичка прическа, непретенциозна, абе като твоята. give_rose Дано да се получи добър резултат
Активен
atlian
Любопитен
*
Публикации: 28

Моят сватбен албум

« Отговор #151 -: април 20, 2008, 23:49:10 »

Ами аз прическа още не съм си избрала girl_impossible ,но пък днес милото ми поръча тази тиара уж пише ,че ще я доставят до 23 април,дано не лъжат sad
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 501

Моят сватбен албум

« Отговор #152 -: април 21, 2008, 09:29:48 »

Здравейте мацки искам и аз да споделя за моята прическа  Girl_hide в събота се срещнах с фризиора уговорихмесе  ще ми поръча треса ще ми я боядиса и ще я оформи yahoo *YAHOO*толкова съм щаслива защото ще съм с мечтната от мен прическа yahoo *YAHOO*ето я и нея

Само се чудя дали да слагам тиара или с едно естествено цвете отстрани,но ще видим girl_wink
Активен
fiamaa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 885

www.pukamuka.com

Моят сватбен албум

« Отговор #153 -: април 22, 2008, 15:47:03 »

Сладурки ето нещо и от мен http://www.tonyelmendelek.com/weddings/. Има много идеи и красиви прически  yahoo
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ
Публикации: 611

Моят сватбен албум

« Отговор #154 -: април 22, 2008, 15:56:02 »

Здравейте, момичета,
аз съм решила да сгъстя и удължа косата си и да съм с пусната коса, за й се вижда красотата.Без излишни финтифлюшки и помпозност, най-много едно-две цветчета или някаква тиара (още не знам).
Вярно, че услугата не е евтина, но така или иначе косата ще си е моя и след това мога да я слагам, когато искам.Вече съм проверила цените и съм избрала студио, но има още време и е рано.
Вие как мислите?
Активен
kopche
Сватбен ГУРУ
Публикации: 555

« Отговор #155 -: април 22, 2008, 15:57:16 »

дафни, много красива прическа наистина  Bravo Аз бих пробвала с тиара, и с цвете, и бих избрала това, с което се харесвам повече smile Цветето е по-естествено, тиарата е по-изискана Wink Аз ще съм с тиара ... само се чудя воалът как се закрепва на косата?  huhhuh.gif Виждала съм воали с малко гребенче, но моят няма ...
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #156 -: април 22, 2008, 16:05:14 »

дафни, много красива прическа наистина  Bravo Аз бих пробвала с тиара, и с цвете, и бих избрала това, с което се харесвам повече smile Цветето е по-естествено, тиарата е по-изискана Wink Аз ще съм с тиара ... само се чудя воалът как се закрепва на косата?  huhhuh.gif Виждала съм воали с малко гребенче, но моят няма ...

аз бях с такава прическа и воала ми беше закрепен за самата тиара, която завършване заоблена в краищата като "ушички", на тях беше закачен воала и нямаше проблеми цяла вечер не го свалих smile smile
Активен
Gerka
Професор
Публикации: 382

Моят сватбен албум

« Отговор #157 -: април 22, 2008, 16:12:09 »

Здравейте, момичета,
аз съм решила да сгъстя и удължа косата си и да съм с пусната коса, за й се вижда красотата.Без излишни финтифлюшки и помпозност, най-много едно-две цветчета или някаква тиара (още не знам).
Вярно, че услугата не е евтина, но така или иначе косата ще си е моя и след това мога да я слагам, когато искам.Вече съм проверила цените и съм избрала студио, но има още време и е рано.
Вие как мислите?

Agent T, аз също се замислям за допълнително коса .....не, че си нямам, ама пуста суета blush

На какъв вариант си се спряла и колко горе - долу ще ти излезе .... аз още не съм проучвала  pardon
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #158 -: април 22, 2008, 16:37:31 »

На мен не ми харесва присадената коса!!Личи си!И на снимки а да не говорим за на живо!!При всички положения не я правят гъста като нашите си коси!!!Аз лично не харесвам и то именно защото много личи! @}->--Но вече всеки си преценява ако попаднете на добър салон...но ще е и бая парички
Активен
marchela
Сватбар
Публикации: 215

very happpyyyyyyyyyy

Моят сватбен албум

« Отговор #159 -: април 22, 2008, 18:10:56 »

fiamaa, страницата която си дала е страхотна  thank you
има доста идеи за спусната коса и с цветя в косата, някои много ми харесаха  good Bravo
Активен
Agent T
Сватбен ГУРУ
Публикации: 611

Моят сватбен албум

« Отговор #160 -: април 22, 2008, 18:34:22 »

Kleo, не съм съгласна с теб. Не бих казала, че си личи или че е грозно, а да не говорим за гъстотата, която се получава. Повечето от приятелките ми имат такава коса и са разкошни.
За да изглежда добре косата трябва да е много качествена и естествено от естествен косъм, както и човекът, който ти я слага.
Gerka,  цената  зависи от това къде ще си я правиш. Аз не знам дали трябва да кажа тук къде аз съм избрала, за да не стане реклама (но ако искаш може на личния да ти пиша). Цената е  350-400 евро.
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #161 -: април 22, 2008, 19:29:04 »

ясно да ти говориш за съвсем различно нещо!Това което аз съм виждала е от порядъка на 300лв *crazy*а това което ти си избрала е двойно и тройно като цена!!Ето и къде е разликата!Мои познати просто слагат ей така да има!!!И то определено става грозно даже  :\Но пък и 400 евро не са малко пари за коса!!Със сигурност ще е по качествено
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #162 -: април 22, 2008, 20:40:55 »

Виждам, че сте се разприказвали за коси ето и моята която си сложих съвсем на скоро ето тук съм намачкана с пяна а на другата съм с права косичка

* скайп.jpg (60.72 KB, 315x400 - видяно 3636 пъти.)
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #163 -: април 22, 2008, 20:42:26 »

Ето я и другата

* IMG_1670.jpg (56.65 KB, 550x366 - видяно 344 пъти.)
Активен
Gery79
Сватбен ГУРУ
Публикации: 974

На най-важните житейски пътища няма пътни знаци

Моят сватбен албум

« Отговор #164 -: април 22, 2008, 21:26:10 »

Днес разгледах един шведски сайт и искам да сложа няколко снимки, защото ми се струва че все едни и същи снимки си показваме.

* 754 (399 x 600).jpg (42.25 KB, 399x600 - видяно 340 пъти.)
Активен
Страници: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: