Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 12, 2024, 23:54:56

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: А прическата? - 2 част  (Прочетена 171931 пъти)

new_bride
Любопитен
*
Публикации: 36

« Отговор #135 -: април 13, 2008, 18:46:26 »

Fenix, обемът в корените на косата, който фризьорът ти е направил е страхотен! Само с топиране и лакове ли се получи или имаше други хитрости?  girl_wink
Моята ще е навита на ролки от предната вечер, но не до корен, а някъде до около ушите, където ще се закрепят с фиби...  pullpigtails
Активен
Fenix
Професор
Публикации: 424

Идеееее пролет! :))))

Моят сватбен албум

« Отговор #136 -: април 13, 2008, 23:08:05 »

Fenix, обемът в корените на косата, който фризьорът ти е направил е страхотен! Само с топиране и лакове ли се получи или имаше други хитрости?  girl_wink
Моята ще е навита на ролки от предната вечер, но не до корен, а някъде до около ушите, където ще се закрепят с фиби...  pullpigtails
Да, само тупиране и лак! good И не мръдна. Но когато прическата е ..малко по-небрежна, мисля, че не е беда дори да се поотпусне,още повече, ако смятате да танцувате лудо-аз като си гледам на някои снимки как хвърчи косата ми около мен...  Girl_hide
Мисля, че косата ти ще издържи така навита-но зависи от самата коса-някои коси не търпят каквито и да било стилизанти и си възвръщат обичайното състояние много бързо. pardon
Активен
Diavolinkata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

В очакване на празниците :)

« Отговор #137 -: април 15, 2008, 20:47:13 »

Момичета,имам един въпрос към вас.Много ми хареса на една сватба прическата на булката-кок,леко небрежен,с падащи къдрички,около кока венец и воала беше закрепен с венеца
(всъщност май венецът си беше част от воала,ама не успях да видя).Виждали ли сте някъде в интернет подобна прическа?Мерси smile
Активен
milenium80
Сватбар
Публикации: 293

Buongiorno Principessa!

« Отговор #138 -: април 17, 2008, 14:39:19 »

fenix страхотна прическа!!! Bravo Bravo :bravo:Аз също искам нещо подобно, само че съм с много гъста коса и ме е страх да не създам обем настрани.Твоята с ролки ли е навита или с маша? give_rose
Активен
Fenix
Професор
Публикации: 424

Идеееее пролет! :))))

Моят сватбен албум

« Отговор #139 -: април 17, 2008, 20:41:35 »

Милениум, аз също съм с гъста коса и се притеснявах от страничния обем-но няма нищо по-лесно от това да се премахне обемът! Така че не се притеснявай! А моята я навиваха с маша..абе всичко бше много простичко, но се получи страхотно /поне за мен,де  blum/. Така че пробвай!
Активен
Bybet0
Сватбен ГУРУ
Публикации: 679

Моят сватбен албум

« Отговор #140 -: април 18, 2008, 12:26:57 »

Момичета, какво ще кажете за тези прически. Аз искам нещо подобно с почти пусната коса.

Или да е от този тип отзад:

Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1208

Моят сватбен албум

« Отговор #141 -: април 18, 2008, 14:14:34 »

Bybet0 много са семпли и изчистени-добри са, но за хора с големи чела, дълги коси и евентуално за булки с воал, защото така ще се завърши прическата! Аз бях с нещо подобно, пак накъдрена, леко повдигната отстрани, с диадемка-просто исках възможно по-изчистена прическа, без никакви висулки, джунджурийки и пр. Успех! good give_rose
Активен
marchela
Сватбар
Публикации: 215

very happpyyyyyyyyyy

Моят сватбен албум

« Отговор #142 -: април 18, 2008, 14:28:43 »

sabina, разгледах ти албума и прическата ти е много хубава, точно такава искам и аз, нещо изчистено с пусната коса...и диадемата ти е страхотна и стои перфектно с воала,  give_rose  никъде не съм виждала такива, спомняш ли си случайно от къде ти е  ако намеря да ти ползвам идеята  smile pardon
Активен
Bybet0
Сватбен ГУРУ
Публикации: 679

Моят сватбен албум

« Отговор #143 -: април 18, 2008, 14:33:56 »

Сабина, мерси за съвета good Аз мисля по принцип да си добавя коса, имам си, но в момента съм я свалила да отпочива, така че за това няма проблем. Само дето моята е малко рядка горката и затова определно ще си сложа пак допълнителната косица. Харесва ми много твоята прическа, но аз не искам да ми се виждат ушичките, че едното малко повече стърчи от другото blush blush blush и никак не стои добре....
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #144 -: април 18, 2008, 14:40:15 »

ами прическите ги събирах доста време-все гледах нещо със спусната коса, защото направих една пробна с вдигната и изглеждах с 10 години по-възрастна!  :!После направих и няколко със спусната коса и много се харесах-по-свободно ми стоеше, по-добре се чувствах, по-младежки ако щеш! Общо взето импровизирахме от няколко прически според моя тип коса, защото не се поддаваше лесно на манипулация! Отгоре ми беше направила нещо като плетеница от кичурите, захвана диадемата и накрая воала просто легна без проблеми и така цяла нощ-без да мръдне дори и лекичко /с повечко лак/! Иначе диадемата си я поръчах от една приятелка от Белгия и тя ми я донесе-много исках някаква хубава диадема, а не с форнети и разни стърчащи, падащи, и пр. неща на главата ми и съвсем случайно гледах в интернет и попаднах на нея  yahoo-най-вече търсех нещо с перли, защото и колието ми беше и букетът с перли! Ох мнго дълго стана! Ако искаш още инфо пиши ми ни лични-ще помагам с каквото мога!  good give_rose ето я и нея-с наддаване ми се върза някъде около 30лв.
http://cgi.ebay.de/D81-Braut-Diadem-Tiara-Hochzeit-Gold-Strass-Perlen-Reif_W0QQitemZ200214934400QQihZ010QQcategoryZ55364QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #145 -: април 18, 2008, 14:46:43 »

Сабина, мерси за съвета good Аз мисля по принцип да си добавя коса, имам си, но в момента съм я свалила да отпочива, така че за това няма проблем. Само дето моята е малко рядка горката и затова определно ще си сложа пак допълнителната косица. Харесва ми много твоята прическа, но аз не искам да ми се виждат ушичките, че едното малко повече стърчи от другото blush blush blush и никак не стои добре....

Еми не виждам проблем щом си имаш допълнително коса  *THUMBS*даже ще стане с повечко обем, а в нета има доста хубави прически с повечко обем! Всичко според мен зависи от фризьора-да види дали ще ти отива, как да я направи за да прикрие евентуално някакви дефекти-поне аз лично отидох при една жена, казах й, показах й, и поне на 80% знаех предварително какво искам. Почна да ме прави и така стигнахме с доста опити до тази, така че всичко е в пробите! Пробвайте, защото това е вашия ден и искайте точно това, за което сте мечтали и така, че да не съжалявате и да не казвате после ама защо аз й казах така, а пък тя еди как си! Гонете това което искате до дупка!  good good good
Активен
ina_lemon
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2310

Моят сватбен албум

« Отговор #146 -: април 18, 2008, 14:54:10 »

Момичета, какво ще кажете за тези прически. Аз искам нещо подобно с почти пусната коса.

Моята прическа беше подобна, само че тази фиба ми не беше толкова изтеглена назад като тази на снимката. Много е удобно така защото си мяташ главата както ти се ще и няма опасност да се отлепи някой косъм.
Активен
marchela
Сватбар
Публикации: 215

very happpyyyyyyyyyy

Моят сватбен албум

« Отговор #147 -: април 18, 2008, 15:25:36 »

Сабина, и на мен  колието ми  и букетът ще са  с перли, затова много ми се видя подходяща диадемата ти...много блатодаря за линка, вече погледнах и има доста видове с перли...супер!!! good danceg сега остава само да я спечеля  yahoo
аууу, страхотна си, мисля че направо ми реши въпроса с прическата, ще е като твойта  girl_wink thank you
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #148 -: април 18, 2008, 15:57:06 »

Сабина, и на мен  колието ми  и букетът ще са  с перли, затова много ми се видя подходяща диадемата ти...много блатодаря за линка, вече погледнах и има доста видове с перли...супер!!! good danceg сега остава само да я спечеля  yahoo
аууу, страхотна си, мисля че направо ми реши въпроса с прическата, ще е като твойта  girl_wink thank you

наистина се радвам и се надявам да спечелиш  yahoo danceg-смятай, че имаш и доставка /мисля че беше 6 евро/, а и има доза спекула в тези сайтове-на мен позната ми я взе и затова не знам какво да те посъветвам! good
Активен
kopche
Сватбен ГУРУ
Публикации: 555

« Отговор #149 -: април 18, 2008, 16:59:59 »

Много красиви прически, особено тази с маргаритките отзад, която Бубето е показала. Моята коса е малко по-късичка и трябва да си измисля прическа за нея.  huhhuh.gif
Активен
Страници: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: