Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 23:55:28
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
А прическата? - 2 част
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...
29
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: А прическата? - 2 част (Прочетена 171932 пъти)
dafni85
Сватбен ГУРУ
Отг: А прическата? - 2 част
«
Отговор #60 -:
март 26, 2008, 13:43:51 »
Цитат на: Bybet0 в март 26, 2008, 12:17:29
dafni85, аз до колкото имам познния, незнам за коса на кичури със щипки. Знам за треси, което е цели редова, които се поставят със щипка. Аз лично съм с добавена косица, но моята е закачена с капси. Исках да ми я шият, което е доста по-добре според мен, по-естествено, но в салона ми казаха, че косата ми е много тънка и, че ако искам да ги посещавам всяка седмица за поддръжка, ще ми я зашият. Отказах се и си останах на капси. По удобно ми е така, защото не се занимавам всяка сутрин да слагам, вечер да махам, което се прави със щипката. И от друга страна, пак до колкото съм запозната, ако не поставиш тази със щипката правилно, точно и хоризонталано си личи. На моята тънка коса ще личи ама 100%. За мен шиенете и капсите не ти вредят толкова на косата, дори шиенето да не кажа не вреди. Но като цяло косата е по-скъпа. Иначе поддръжката ми е 40 лв на 2 месеца горед долу. Дано съм ти помогнала. Питай ако имаш повече въпроси, но за жалост съм в София и не за всичко ще съм в помощ.
Мила много ти благодаря за инфото и да става въпрос точно за треси извинявам се ама не съм много в час с тези процедури
значи аз искам да си направя само за сватбата за дължина защото сега косата ми е до раменете
и косата ми е гъста и мисля че няма да ми се виждат щипките,отново ти благодаря мила за инфото
Активен
Bybet0
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #61 -:
март 26, 2008, 14:31:21 »
Моля, за нищо
Мен, ако питаш, най-добре пробвай! От това глава не боли. Щом ти е гъста няма да имаш проблем според мен, а и ще ти я сложи фризьор. Малко е по-неудобна за правене на прически, но ако си с някаква форма на пусната косичка, ще е ок. Стискам палци и ще видим после крайния резултат
Активен
ellie_bellie
Баш Майстор
мрън-мрън, мяу-мяу
«
Отговор #62 -:
март 26, 2008, 21:13:21 »
dafni85, моля те, дай малко повече инфо, като разбереш. И аз се интересувам, специално за Пловдив. Може на лични. Благодаря ти!
Активен
aniiii8
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #63 -:
март 26, 2008, 21:50:14 »
Незнам в Пловдив как е , но в София в Дима стил, когато ходих да си сложа пробно изкуствени мигли ми казаха,че наемът на коса е 50лв. на ден , като предварително заплащаш цялата стойност на косата. Когато отидеш да я върнеш те си приспадат наемаи ти връщат остатъка. Тръбва обаче 1 месец предварително да се отиде за да се види типът и цвета на косата и ако нямат подходяща те си поръчват. Не съм питала как я поставят, но най вероятно е треси.
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
Мечтите се сбъдват!
«
Отговор #64 -:
март 27, 2008, 13:29:15 »
ето как се получи моята прическа когато кумувах...
Активен
mirindadimi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #65 -:
март 27, 2008, 13:33:51 »
Прическата е стахотна *THUMBS*А и на теб ти стой превъзходно.Моята прическа за сватбата беше с подобна идея, но тъй като косата ми беше по-къса се получи различен ефект.
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #66 -:
март 27, 2008, 13:44:18 »
Много готина прическа bera наистина много ти отива
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
Мечтите се сбъдват!
«
Отговор #67 -:
март 27, 2008, 13:45:41 »
Цитат на: mirindadimi в март 27, 2008, 13:33:51
Прическата е стахотна *THUMBS*А и на теб ти стой превъзходно.Моята прическа за сватбата беше с подобна идея, но тъй като косата ми беше по-къса се получи различен ефект.
твоята също се е получила страхотно...аз също исках самата прическа да е по вдигната за да не издадена само отзад но нещо не се получи...
но...няма значение...
Активен
mirindadimi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #68 -:
март 27, 2008, 13:48:31 »
Да. Прическата е доста трудна
Аз смених три фризьорки докато се получи що годе добра прическа, но определено момичето, което ми прави сватбената е голям професионалист.
Активен
elenceto
Ентусиаст
«
Отговор #69 -:
март 27, 2008, 13:50:38 »
Страхотна прическа на страхотна жена
!Мисля и моята да е нещо такова за сватбата, но може би ще е по - къдрава ....не знам още!
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
Щастието на човека е в малките събития!
«
Отговор #70 -:
март 27, 2008, 14:48:48 »
Прическата е страхотна, но какви са тия перлички в косата? Или са фиби? Ефекта е повече ат положителен!
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
Мечтите се сбъдват!
«
Отговор #71 -:
март 27, 2008, 14:56:36 »
Цитат на: eli_m в март 27, 2008, 14:48:48
Прическата е страхотна, но какви са тия перлички в косата? Или са фиби? Ефекта е повече ат положителен!
фибички с камъни...или както там ил викат форкети или нещо от сорта...имаше и с цветчета ама камъните ми изфлеждаха по подходящи за кума...
Активен
eli_m
Сватбен ШАМАН
Щастието на човека е в малките събития!
«
Отговор #72 -:
март 27, 2008, 14:59:15 »
Цитат на: BeRa в март 27, 2008, 14:56:36
фибички с камъни...или както там ил викат форкети или нещо от сорта...имаше и с цветчета ама камъните ми изфлеждаха по подходящи за кума...
Аз мисля че и за булка ще станат!
Защото ми се иска да е съвсем семпло! Без було, без коронка и всякакви там неща. Само перлички!
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
Мечтите се сбъдват!
«
Отговор #73 -:
март 27, 2008, 15:05:12 »
Цитат на: eli_m в март 27, 2008, 14:59:15
Аз мисля че и за булка ще станат!
Защото ми се иска да е съвсем семпло! Без було, без коронка и всякакви там неща. Само перлички!
определено ще станат и за булка...наистина са много нежни...отпред са по малки а отзад тия са по големи...в първия булчински магазин в който влязох и казах че искам камъни за коса ми ги показаха...всъщност да...водят се камъни...а булката беше с перлички...
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436
Мама на едно малко диване!!!
«
Отговор #74 -:
март 27, 2008, 19:32:08 »
буба много си сладка
аз бях на моята сватба с такива фрукети с перли накрая-фризьорката ми ги сложи от едната стра на главата където беше вдигнала косата @}->--идеята беше да се сложи цвете но не намерихме подходящо и за това тя експериментира и се получи много красиво като топка перли *YAHOO*а надолу по някои кичури коса сложи от тези които са на корда стана супер @}->--с тези неща според мен не трябва да се прекалява и трябва да има лимит на материала *db*много ефектно и нежно стоят аз бях доволна от резултата
Активен
Страници:
1
...
3
4
[
5
]
6
7
...