Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 09, 2024, 14:10:22

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 29   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: А прическата? - 2 част  (Прочетена 171829 пъти)

mishlence
Сватбар
Публикации: 165

Госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: март 10, 2008, 19:07:07 »

на мен ми и каза,на самия ден да си водя някого,който да й помагал,тра ла ла,и значи да й платя половината цена ли? pleasantry,скоро пак ще отида,да ми направи друга при4екса и пак ако не се харсеам,директно сменям фризьорката.
Активен
aniiii8
Сватбен ГУРУ
Публикации: 584

« Отговор #46 -: март 12, 2008, 09:31:19 »

Как така да си водиш някой!? Oh my ...
Къде  в София се продават диадеми, тиара и други такива джунджуриики за прическата?
Активен
Ели .
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 4472

имаме си Теди - най-сладкото дребси

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: март 12, 2008, 10:34:44 »

Как така да си водиш някой!? Oh my ...
Къде  в София се продават диадеми, тиара и други такива джунджуриики за прическата?

Моята свеки ми я купи от Илиянци !!!! smile имало голям изобр там и цените им са доста по-ниски !!! smile
Активен
Zahira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2242

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: март 12, 2008, 10:47:03 »

Зависи каква диадема ти трябва, но сватбени такива има много по магазините на ул. Пиротска. Също там има един магазин - "Тренди", който е изцяло за диадеми, декоративна бижутерия, колани, фибички, ластичета и т.н. Ели е права, че и на "Илиянци" има какво да се види на прилични цени.
Активен
aniiii8
Сватбен ГУРУ

« Отговор #49 -: март 12, 2008, 22:53:51 »

Ходих на Илиянци, но нямаше голям избор на диадеми. Друг път съм виждала повече, а сега нищо не харесах. Къде е този магазин "Тренди"?
Активен
kleo_20
Leader
Публикации: 5436

Мама на едно малко диване!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #50 -: март 12, 2008, 22:55:29 »

на самата пиротска!тя нали е магазин до магазин!даже се пада малко на ъгъл с една от отбивките и good
Активен
блясъчко
Професор
Публикации: 415

щастлива звездичка

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: март 22, 2008, 17:14:53 »

малко идеи за прически:
http://www.yourweddingcompany.com/index.php/action/createHairStyles/planId/309/
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: март 23, 2008, 12:32:34 »

zvezdiche много интересни идеи има в този сайт  good
Активен
vesi1983
Сватбар
Публикации: 176

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: март 23, 2008, 14:37:27 »

Аз със сигурност искам косата ми да е пусната, но все още ми е трудно да си избера прическа.Ако намерите някой хубави идейки пращайте-да е къдрава и пусната.Мерси предварително. danceg danceg danceg
Активен
aniiii8
Сватбен ГУРУ

« Отговор #54 -: март 23, 2008, 19:49:35 »

Ето една прическа:
Активен
MMariana
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1094

"До всеки успял мъж стои по една амбициозна жена"

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: март 24, 2008, 14:16:02 »

дам и аз си представям нещо такова, само че на по-дълга коса, стои доста естествено, а аз съм традиционалистка и си падам по естствените неща
Активен
cveteto
Сватбар
Публикации: 169

« Отговор #56 -: март 24, 2008, 14:50:32 »

сайта найстина е пълен с идеи good :bravo:аз още не съм се измислила прическа,иска  ми се примерно горната част да е нещо като кок,а на долу спусната и накъдрена,само че при мен проблема е че не ми е много дълга косата.Проучвам как стои въпроса с коса под наем,ако някой знае нещо по въпроса ще се радвам да пише
Активен
hristi
Сватбен ГУРУ
Публикации: 512

щастлива госпожа

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: март 24, 2008, 15:03:02 »

една позната си беше удължила косата.........с коса под наем-наемът за един ден и беше 50 лв-но това беше преди няколко месеца сега може да е и повече и естествено зависи къде го правиш.......!
Активен
dafni85
Сватбен ГУРУ
Публикации: 501

Моят сватбен албум

« Отговор #58 -: март 26, 2008, 11:21:20 »

Момичета да ви питам искам да си одължа косата с искуствена коса където е на кичурчета и се захващали с нещо като щипки та някои знае ли горе долу колко струват и евентуално къде мога да си купя става въпрос в Пловдив give_rose
Активен
Bybet0
Сватбен ГУРУ
Публикации: 679

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: март 26, 2008, 12:17:29 »

dafni85, аз до колкото имам познния, незнам за коса на кичури със щипки. Знам за треси, което е цели редова, които се поставят със щипка. Аз лично съм с добавена косица, но моята е закачена с капси. Исках да ми я шият, което е доста по-добре според мен, по-естествено, но в салона ми казаха, че косата ми е много тънка и, че ако искам да ги посещавам всяка седмица за поддръжка, ще ми я зашият. Отказах се и си останах на капси. По удобно ми е така, защото не се занимавам всяка сутрин да слагам, вечер да махам, което се прави със щипката. И от друга страна, пак до колкото съм запозната, ако не поставиш тази със щипката правилно, точно и хоризонталано си личи. На моята тънка коса ще личи ама 100%. За мен шиенете и капсите не ти вредят толкова на косата, дори шиенето да не кажа не вреди. Но като цяло косата е по-скъпа. Иначе поддръжката ми е 40 лв на 2 месеца горед долу. Дано съм ти помогнала. Питай ако имаш повече въпроси, но за жалост съм в София и не за всичко ще съм в помощ.  Good luck

Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 29   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: