Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 06:03:41

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Шаферката - втора булка - 2 част  (Прочетена 206324 пъти)

Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #240 -: май 02, 2009, 18:31:41 »

Suei, добре дошла, систър!  yahoo  Момичета, да ви представя сестра си - моята шаферка!  chee

bubetodve ,Моите шаферки ще дават подаръчетата. Преди имаха и задачата да поднесат на гостите плик с картичка /за това съм писала много пъти в други теми/ , но като решихме да имаме кутия с пари и това отпадна. Само подаръчетата останаха и ще хвърлят късметите. Аз съм чувала кумата да ги хвърля и за това ще са шаферките. 
А да, държат букета ти в ритуалната и църквата ако искаш. Също може да сложиш в техните чантички, ако имат такива, разни вещи, които ще ти трябват и така ще са с важна мисия да ти го осигуряват, когато го поискаш. А това си е наистина много важно, предвид кооолко неща трябва да вземе булката.  good

А ако нямат задължения просто придавай особена важност на всяка дреболия, която трябва да направят и така ще се чувстват значими. но мен ако питаш, те ще са толкова радостни от това да са шаферки, че изобщо няма да им пука какво имат да правтя.
« Последна редакция: май 02, 2009, 18:34:44 от Amelia » Активен
deskatap
Сватбар
Публикации: 187

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: май 04, 2009, 21:06:11 »

bubetodve , според мен си предвидила доста от задачите да ги върши кумата ти и в един м омент тя ще започне да се чуди да не би да е забравила нещо, защо не ги разпределиш между нея и шаферите? например букета в ритуалната и църквата може да го дадеш на някое шаферче, все пак кумовете там имат достатъчно други задължения, като подпис в ритуалната, кумата ви трябва да ви закачи с бялото платнище с безопасни игли (за което също може някой да й асистира) и надали ще може в същият този момет да държи и букета ти, който спомена, че няма да е малък. Но все пак си е мое мнение - приеми като предложение  give_rose . Така всички ще бъдат доволни  Wink
Активен
dodo5
Ентусиаст
**
Публикации: 61

« Отговор #242 -: май 11, 2009, 16:13:31 »

искам само да ви питам булката ли задължително трябва да плати роклята на шаферката , че нещо не ми е ясно girl_wink
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #243 -: май 11, 2009, 20:19:13 »

Не, и аз питах по-напрад. Не е задължително изобщо. Ние няма да ги плащаме.

П.С. Защо не си сложиш аватарче? Щях да ти пропусна мнението, добре че видях от кого е последното и го търсих къде се е завряло.
Активен
dodo5
Ентусиаст
**

« Отговор #244 -: май 11, 2009, 21:45:25 »

аз още се чудя дали да са малки сладурани наши роднини или моите приятелки не мога да взема решение crazy
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #245 -: май 11, 2009, 21:46:20 »

Може да имаш и малки, и големи, така е дори още по-готино  danceg
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #246 -: май 12, 2009, 00:22:21 »

Моите ще са 3 / или поне така се предвижда/ - малка, средна и голяма. Но мечтаех да са 4 и то големи...но няма да стане мечтата ми  cray
Активен
cvety_p
Сватбен ГУРУ
Публикации: 510

Няма неизпълнени мечти, Има изоставени желания!

Моят сватбен албум

« Отговор #247 -: май 12, 2009, 09:17:54 »

и моите ще са като на Аmelia малка средна и голяма , голямата е сестра ми - на 22г, тя сама си купи роклята, лилава, средната е на 3 и половина, в събота заедно с мойта рокля с майка и ще взимаме и за нея рокля (незнам каква) от Асеновград, а малката е на 8 месеца с бяла рокличка на малки зелени цветчета която майка и и я купи (тя е сестрата на младоженеца) ох леле как го обясних само  crazy
Активен
monikabiri
Ентусиаст
**
Публикации: 134

Моят сватбен албум

« Отговор #248 -: май 12, 2009, 10:47:33 »

моите са 5 големи, ще бъдат всичките със златисти рокли от един и същ плат, само кройките им малко се различават:)
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #249 -: май 12, 2009, 14:15:51 »

Оооох, как ти завиждааам!

Аз не знам при все, че ние няма да плащаме рокличките, как да им кажа, че държа да са бели / много евентуално жълти, при промяна на цвета на моята рокля/ ??? Може би просто ще им подхвърля, че сестра ми ще е с такава и е добре да са в тон. не знам. Много ми е притеснено изобщо за това. АЗ тогава ще се запозная с тях / колкото и да е странно това/  и това още повече усложнява нещата.  cray
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #250 -: май 12, 2009, 21:12:45 »

Кажи им, че си видяла в едно списание/сайт/снимка, рокли на шаферки, които според роклята булката били така и така (както на теб ти се иска) и колко супер е било, и колко много ти е харесало, вложи целият си ентусиазъм и се надявай да схванат посланието  Wink
Активен
Amelia
Баш Майстор
**

« Отговор #251 -: май 12, 2009, 22:00:57 »

laugh Май така ще направя!
Активен
Lupercola
Гост
« Отговор #252 -: май 12, 2009, 22:06:02 »

Аз така правих за големите. Щото на малките роклите им аз ги купих, но на големите нямах възможност и това беше деликатният начин. Хората обикновено полагат много усилия да зарадват булката, така че имаш всички шансове за успех  good
Активен
dodo5
Ентусиаст
**

« Отговор #253 -: май 12, 2009, 22:12:36 »

това е чудесна идея и аз ще се възползвам give_rose
Активен
Suei
Любопитен
*
Публикации: 42

« Отговор #254 -: май 12, 2009, 22:14:48 »

Подкрепям идеята. май наистина така е най-добре да направим.
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: