Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 18:26:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Шаферката - втора булка - 2 част  (Прочетена 206172 пъти)

Vanche_
Ентусиаст
**
Публикации: 72

Моят сватбен албум

« Отговор #300 -: август 11, 2009, 07:02:25 »

Syanchis,  аз твоите рокли за шаферките ги видях, още когато публикува снимките. Куклички са! Bravo
Относно големите шаферки, реших да не задължавам приятелките ми да си търсят еднакви тоалети, но ще ангажирам всяка от тях с по нещо, както си му е реда... а те като си накупили едни хубави роклиииии /различни, и всяка по себе си хубава/.. нямям думи!
« Последна редакция: август 11, 2009, 07:06:11 от Vanche_ » Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #301 -: август 11, 2009, 13:21:43 »

Ами да,все пак те са доста разнокалибрени-м/у 155 и 175 и са мнооооого различни и не мога да им кажа-Това ще облечеш.Да не говорим,че не можем да си позволим да им купим 4 официални рокли!Искаше ми се,но разходите скачат много с наближаването и.... crazy
А за задачките,аз например съм направила така;двете малките са за красота и ще хвърлят само розови листенца;за големите-едната ще посреща на вратата със списък гостите в ресторанта и ще ги насочва,втората ще ги разпределя вътре и ще се грижи за детската маса,а другите две ще закичват гостите с бутониерки.А след това вече ги оставям да беснеят и купонясват,все пак са на сватба,не в казарма Party time banana goody bouncinggirl
Активен
Vanche_
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #302 -: август 13, 2009, 11:20:24 »

А за задачките,аз например съм направила така;двете малките са за красота и ще хвърлят само розови листенца;
Sianchis, случайно да имаш информация къде в Бургас се продават изкусвени листенца от рози? Имам чувството, че естествените ще се скапят бързо, а и вероятно ще излязат и по-скъпички...
Активен
emili85
Професор
Публикации: 452

Моят сватбен албум

« Отговор #303 -: август 13, 2009, 12:20:01 »

На нашата сватба ползвахме естествени листа от роза, като ги бяхме откъснали още от предната вечер и ги държахме в хладилника и на сватбата не бяха мръднали. Ние не ги купихме, а до нашия блок има една площ само с рози и милото вечерта отиде и си открадна 1 плик листенца  blush
Активен
0000
Професор
Публикации: 469

Моят сватбен албум

« Отговор #304 -: август 13, 2009, 17:04:39 »

Ами в сайта на онлайн магазин Маркиза http://marquise-group.com/shop/index.php?cPath=2_30 ако те уствойва като вариант.Аз смятам да импровизираме с няколко от букетите ,които ще ни подарят. pardon Насипваме ги в украсените кошнички на малките кукли и всички са щастливи и доволни!
Активен
Kiksi
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #305 -: август 13, 2009, 18:17:51 »

За Бургас - На пазара на "Младост" почти винаги има някакви по-обикновени рози, тип градински (не от онези префърцунените с дългите дръжки), които са по 50 ст. парчето. Аз често взимам оттам да декорирам масата за някоя специална романтична вечеря.   Wink

За сватбата също си взех оттам вечерта към 17-18 ч за хвърлянето от шаферката и за менчето.
Тези за малката шаферка, които щеше да хвърля, бяха връчени на майка й на другия ден със задачата непосредствено преди хвърлянето на розови листенца да ги изрони в кошничката на детето, за да не увяхват по-рано. И жената така и направи и така за 4-5 лв. го реших проблема идеално.
Тези за менчето - също бяха връчени на някой да отговаря за тях.
Преди това ги бях увила дръжките в мокър памук да издържат по-бързо и издържаха.

Дано съм ви дала някоя добра идея.
Понякога евтини рози има и на павилиончетата на Окръжна болница, ама рядко, а на "Младост" - винаги.
Активен
Vanche_
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: август 14, 2009, 11:45:42 »

Sianchis, точно това имах впредвид! Благодаря ти!  smile
 Emili и Kiksi, по-практични съвети от вашите, едва ли могат да съществуват! girl_wink

Kiksi, дръж се, не остана! Надявам се, да се чувсваш добре!  Wink
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #307 -: август 18, 2009, 18:01:37 »

Аз съм готова с роклята за малката ми шаферка, а големите ми се похвалиха, че и те са готови. Роклята на малката шаферка слагам в галерията.
Активен
leni_beni_
Публикации: 2061

Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: август 19, 2009, 20:42:11 »

bergeria , много е  сладка рокличката Bravo
и моята едната малка шаферка има вече рокля  smile ще сложа снимка в галерията
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #309 -: август 20, 2009, 09:03:08 »

leni_beni_   Bravo за роклята на малката принцеска. Така като гледам  и тя е с руса къдрава косичка като моята  yahoo
Активен
roumyana
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #310 -: август 31, 2009, 15:28:24 »

Моята флористка ми даде безплатно една кошница с розови листа, каза че винаги оставали и нямаше проблем, питайте и вие при вашите , все пка доста пари се дават за цветя
Активен
me4enceto
Сватбар
Публикации: 215

Моят сватбен албум

« Отговор #311 -: януари 25, 2010, 11:54:09 »

Момичета в петък успяхме да купим 4 еднакви ризи за шаферите - оранжаво-прасковени с тъмно кафяви вратовръзки и оранжав кант и в съседният магазин купихме плата за роклите на шаферките - прасковено - много нежен цвят, и още един тъмно кафяв за коланче smile В събота ги заведах при шивачката за мерки, а идната събота сме на първа проба. Не можах да повярвам, че за 1 час купихме ризите и връзките (да намериш 4 ризи ХХЛ в един и същи магазин абсолютно еднакви си е живо чудо + 4 еднакви връзки), платовете за шаферките и тюла за късмети - невероятно беше!  yahoo
Ще бъдат 4 на 4 като само едните са двойка smile
Активен
me4enceto
Сватбар
Публикации: 215

Моят сватбен албум

« Отговор #312 -: януари 25, 2010, 11:55:24 »

Забравих да ви кажа - всички са големи хора - няма деца. Ще бъде забавно. За роклите им казах, която какъвто модел иска - аз нямам претенции.
Активен
sevity
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #313 -: януари 26, 2010, 00:57:49 »

Здравейте момичета аз също ще съм шаферка през май.Но ние ще имаме две сватби едната ще е вечерта а на другия ден ще е истинската сватба.За вечерта си избрах ето тази но без коланчето.[img] как е?Проблемът е при избирането на рокля  за дневната сватба .Моля ви дайте ми някоя идея.Ще чакам sad
Активен
sevity
Новак
*
Публикации: 8

« Отговор #314 -: януари 26, 2010, 01:00:35 »

ето я и вечерната ми рокля:file:///C:/Documents%20and%20Settings/Lili/Desktop/%D0%B2%D0%B0%D0%B6%D0%BD%D0%B8%20%D0%A1%D0%B5%D0%B2%D0%B8/%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B8/showobject1.jpg
Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: