Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 03:27:26

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 31   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Шаферката - втора булка - 2 част  (Прочетена 206267 пъти)

krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #255 -: май 12, 2009, 23:04:06 »

Аз пък с моите шаферки нямах никакъв проблем,направо им заявих,че държа роклите им да са от един плат и цвят,а останалото е от тях и те нямаха нищо против,даже се радват,че ще бъдат по-специални.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #256 -: май 13, 2009, 00:54:19 »

Да, Криси, и аз така бих направила, но за мен те ще са напълно непознати и изведнъж така да се изтърся с купчина изисквания и фасони ще е лошо начало.
Активен
monikabiri
Ентусиаст
**
Публикации: 134

Моят сватбен албум

« Отговор #257 -: май 13, 2009, 08:44:02 »

Да, наистина няма как на непознати да им кажеш изискването. При мен просто всички са ми приятелки, аз видях роклите и им организирах среща на следващата вечер, за да може всяка от тях да пробва моделите и да си избере кой й стои най-добре, а парите си разделихме по равно
Активен
krisssy
Сватбен ГУРУ
Публикации: 694

Мога да ти обещая утрото,но не мога да върна вчера

Моят сватбен албум

« Отговор #258 -: май 13, 2009, 11:41:34 »

Amelia,така е да,може да им кажеш нещо от сорта,много се радвам,че ще имам шаферки,а вие бихте ли искали да сте в с оранжеви рокли,примерно.
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #259 -: май 13, 2009, 13:07:09 »

оффф, сега Милото ми сервира, че били притеснителни и можело и да откажат  GROAN Ще трябва да мисля резервни варианти.

Миииии, измислих  yahoo Ще бъдат двете ми състудентки и така ще имам 3 големи шаферки. А ако измисля още една може да стане мечтата ми, но все пак докато не откажат децата сме си на варианта 3 шаферки.
Активен
monikabiri
Ентусиаст
**
Публикации: 134

Моят сватбен албум

« Отговор #260 -: май 13, 2009, 14:06:51 »

ти можеш нищо да не им казваш, но и да не им даваш някакви специални задължения и да ги запазиш само за големите - тогава както и да са огблечени няма да има значение.
Забравих да пиша преди малко, че освен 5-те големи златисти шаферки ще имам и две малки, които не познавам, но пък познавам родителите и без никакво притеснение казах, облечи ги в бяло и ще бъдат малки шаферки:)
Активен
deskatap
Сватбар
Публикации: 187

Моят сватбен албум

« Отговор #261 -: май 14, 2009, 01:05:19 »

Момичета, малко се връщам назад  в темата, но преди няколко дни една съфорумка се интересуваше от задълженията на шаферката. Ето тук има доста написано, надявам се да ви е от полза:

http://www.svatbata.bg/articles/zaduljenia_shaferka.html
Активен
Anne
Ентусиаст
**
Публикации: 73

Вече Боянови!!!!

Моят сватбен албум

« Отговор #262 -: май 26, 2009, 14:10:01 »

Здравейте   girl_wink,

и аз да се включа в темата....приключих въпроса с шаферките 3 бр.- сестра ми и още две мои много добри приятелки едната е още от ученическите години, а другата от студентските...вече взех и роклите... danceg, даже им ги и раздадох супер много съм щастлива, че и трите много ги харесаха и им седят много елегантно.:bravo:Роклите са черни... girl_wink, дълги до земята са и с голи гърбове...  (цялата сватба ще е в бяло и черно)...та и шаферките...в тези цветове...
« Последна редакция: май 26, 2009, 14:20:56 от Anne » Активен
drstoyanova
Любопитен
*
Публикации: 22

« Отговор #263 -: юни 01, 2009, 20:26:36 »

и аз да се включа мисля да имам 1 малка щаферка ...която да носи булото което ще е многоооо дълго
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ
Публикации: 820

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #264 -: юни 01, 2009, 22:42:04 »

Момичета, дайте идеи за цветове на роклите на шаферките (по-големите). Сватбата е в оранжево huhhuh.gif
Вече в чудо съм се видяла crazy
Активен
Поли
Професор
Публикации: 464

Моят сватбен албум

« Отговор #265 -: юни 02, 2009, 07:41:12 »

Муци според мен много добре би стояло ако роклите са в цвят екрю( шампанско) и да сложите оранжев акцент-като например панделка под бюста.  Преди няколко дни видях точно такава рокля и стоеше невероятно.
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #266 -: юни 02, 2009, 07:53:16 »

И споед мен би стояло добе, но не искат. Едната е руса със сини очи - сливала се beating
синьо-зелено пак не, не помня вече колко цвята минахме- не и не. Накрая ще им ги поръчам сиви, поне с младоженеца да си отиват и аз ще съм заобиколена от сиви хора само cray
Активен
Поли
Професор
Публикации: 464

Моят сватбен албум

« Отговор #267 -: юни 02, 2009, 07:58:42 »

Ами Муци другия вариант е оранжеви рокли с панделка в екрю-така пък ще си заобиколена от оранжево :)Трудно е когато всяка иска различен цвят smile
Активен
pebbles
Сватбен ГУРУ
Публикации: 763

Моят сватбен албум

« Отговор #268 -: юни 02, 2009, 09:54:36 »

Ако искат различен цвят едната може да е екрю с по-големичък оранжев елемент, другата може да е оранжева, със същия екрю елемент, но тук вече ще е добре моделът да е еднакъв. Но те са сестрички и трябва да са еднаквички smile (както аз със моята сестра - едната къдрава, другата не, коренно различна структура, за характер да не говорим; знам си аз, че са го крали в родилното, ама никой не си признава blum)
Активен
mucito
Сватбен ГУРУ

Love to be Loved

Моят сватбен албум

« Отговор #269 -: юни 02, 2009, 10:13:51 »

Пебълс, разсмя ме бе човек laugh laugh
Ма не, сега съвсем сериозно сиво и оранжево пасват ли си кажете?Или не май,а?
Забих една оранжева китка на сакото на младоженеца- май не е много зле, ако те са примерно с оранжеви гривни само, а роклята е един цвят?
Предложих оранжево и екрю- едната е съгласна, ама другата...
Тя като е руса оранжевото дали е подходящо? Пък и дали няма да стане съвсем портокалово всичко и да са все различни оранжеви huhhuh.gif
Поне за модела се знае, че ще е един от тези двата

* 6aferska 1.jpg (33.85 KB, 390x422 - видяно 3031 пъти.)
« Последна редакция: юни 02, 2009, 10:36:51 от mucito » Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 31   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: