Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 07:44:31

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 42   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: А какво ще кажете за жартиерите?  (Прочетена 187000 пъти)

Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1208

Моят сватбен албум

« Отговор #330 -: юни 15, 2007, 09:35:10 »

Момичета имам следния проблем - миналата година като кумувахме на едно семейство милото хвана жартиера и сега се чудя дали трябва точно този жартиер (все пак ни е късмет) да сложа или трябва нов? Посъветвайте ме!!
Активен
ROSI KRASTEVA
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #331 -: юни 15, 2007, 09:35:56 »

Момичета имам следния проблем - миналата година като кумувахме на едно семейство милото хвана жартиера и сега се чудя дали трябва точно този жартиер (все пак ни е късмет) да сложа или трябва нов? Посъветвайте ме!!
е не това му е бил негов късмет
аз мисля че ти трябва да си имаш твой
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #332 -: юни 15, 2007, 09:37:30 »

И моя мъж е хващал жартиера(на сватбата на бъдещите ни кумуве Wink ),но това си му е късмет и спомен,ти разбира се,че трябва да си имаш нов собствен жартиер,който да бъде уловен от някой друг ерген smile
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1208

Моят сватбен албум

« Отговор #333 -: юни 15, 2007, 09:38:39 »

Благодаря Ви за бързите отговори - значи ще си купя НОВ, а този ще остане хубав спомен! Wink
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

Моят сватбен албум

« Отговор #334 -: юни 19, 2007, 15:26:58 »

Така...понеже в темата за букетите стана въпрос как да се компенсира за ергените, ако букета на булката се раздели на повече части за няколко моми, реших да споделя моето хрумване по въпроса. Мислих, мислих и накрая реших букета ми да е разделен на 2 части и затова да имам 2 жартиера. Мисля, че ще бъде справедливо както за момите, така и за ергените и същевременно ще бъде неочаквано и за двете страни.
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #335 -: юни 19, 2007, 16:38:23 »

Ааамм да това си е идея, но за "момците" няма да е голяма изненада pleasantry, след като видят че се свалят 2 или 3 жартиера. Но пък какво от това! Първо дамите! danceg girl_wink
Активен
Женя Иванова
Сватбен ГУРУ
Публикации: 810

най-щастливата жена

Моят сватбен албум

« Отговор #336 -: юни 21, 2007, 23:24:45 »

МММММММ аз незнам по принцип е много добра идея,но пък няма ли да стане малко  crazy три букета и два жартиера.Правилното според мен е по един букет и един жартиер,защото един е късмета и нали затова трябва да се борят и да бъде по-интересно да се види в кога е късмета.Незнам то всяка си решава за себе си - лично мнение
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #337 -: юни 22, 2007, 16:03:39 »

Абе и аз така мислих в началото, но нешо се зяудвам..има времедо септември...ще видим какво ще измисля, а иначе ето и за ергените 3 жартиера good Wink

* 15715_484787.jpg (46.68 KB, 388x550 - видяно 296 пъти.)
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #338 -: юни 22, 2007, 16:21:14 »

Абе и аз така мислих в началото, но нешо се зяудвам..има времедо септември...ще видим какво ще измисля, а иначе ето и за ергените 3 жартиера good Wink

Леле, Дидка, откъде я изрови тази снимка! Ще падна! Аз сега като я видях, започнах все повече да се навивам за тази идея! А за момента на изненада също имам една остроумна идея, която ми хрумна като гледах сватбеното клипче на foxy_ladykristi. На тяхната сватба булката и младоженеца са хвърляли букета и жартиера едновременно. То на букета няма да му личи, ако е от 3 части, но за да се избегне вероятността да се види, че младоженеца ще свали 3 жартиера съм решила, той да се пъхне под роклята ми (тя и без това е голяма) и тайно да смъкне трите жартиера и да ги скрие някак в юмрук, а да покаже само единия. Като хвърлим едновременно, ей тогава ще настане голяма суматоха  insane и ще има по трима щастливци от двата пола goody hurrah
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #339 -: юни 22, 2007, 16:42:34 »

Идейката е супер принцеске, ще я споделя с милото!! Bravo
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #340 -: юни 23, 2007, 10:12:01 »

Идеята наистина е чудесна Bravo good, но аз лично не бих я споделила дори с половинаката, за да се изненада и той!!! Oh my ...
Активен
prin4ipessa
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #341 -: юни 23, 2007, 11:10:47 »

Идеята наистина е чудесна Bravo good, но аз лично не бих я споделила дори с половинаката, за да се изненада и той!!! Oh my ...

Аз за съжаление вече му казах!  pardon
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #342 -: юни 23, 2007, 20:07:44 »

Е той трябва да знае!  *crazy*Нали все пак трябва да скрие останалите жартиери от "момците"!
Активен
ROSI KRASTEVA
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #343 -: юни 25, 2007, 08:44:33 »

ей мацоранки и аз си имам жартиерче вече, мама ми го купи в събота
цвят шампанско като роклята със синичко
снимка довечера
Активен
Женя Иванова
Сватбен ГУРУ
Публикации: 810

най-щастливата жена

Моят сватбен албум

« Отговор #344 -: юни 25, 2007, 11:48:21 »

Чакаме снимки мила.А относно трите жартиера наистина половинките трябва да знаят за тях за да е изненада за гостите
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 42   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: