Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 20:17:56

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 42   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: А какво ще кажете за жартиерите?  (Прочетена 187218 пъти)

Юлия
Баш Майстор
**
Публикации: 1848

сем. Николови

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: февруари 16, 2007, 18:14:52 »

И тук да се похваля в едно магазинче за бельо си поръчах жартиер който е просто прекрасен. Girl_sing  Ще е бял с червено. В тон с всичко останало. Нещо синьо - ще сложа синичко оченце някъде по полата отдолу.
Ако някой иска да му кажа къде може да си поръча жартиер да пише на лични.
Активен
junglegirl^84
Сватбар
Публикации: 246

обичай врага си,това ще го влуди!!!!

« Отговор #196 -: февруари 17, 2007, 14:31:47 »

един малко глупав въпрос,но....руса съм какво да се прави blush
жартиер само на единия крак ли се слага :cray:нямам представа pleasantry
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader
Публикации: 8604

·٠•●♥☆Щастлива, Слънчева, Успешна ☆♥●•٠·

Моят сватбен албум

« Отговор #197 -: февруари 17, 2007, 15:03:48 »

един малко глупав въпрос,но....руса съм какво да се прави blush
жартиер само на единия крак ли се слага :cray:нямам представа pleasantry

Амии да!!! Жартиера е само 1, както и букета е един!!! girl_wink
Активен
sunnynon
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #198 -: февруари 18, 2007, 14:44:13 »

Аз също малко се притеснявам от свалянето на жартиера,но все пак : blush Съгласна съм с Bulechka_TS,че става голям купон! yahoo

И още как!!! good Ето снимка:
Aaaaa това много ме изкефи, страхотно е било good tease
Ние също ще спазим този забавен ритуал и на двамата много ни харесва идеята. А да не говорм, че на сватбата ще са предимно нашите приятели, така, че ще стане купон crazy
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: февруари 18, 2007, 14:47:45 »

Аз също малко се притеснявам от свалянето на жартиера,но все пак : blush Съгласна съм с Bulechka_TS,че става голям купон! yahoo

И още как!!! good Ето снимка:
Aaaaa това много ме изкефи, страхотно е било good tease
Ние също ще спазим този забавен ритуал и на двамата много ни харесва идеята. А да не говорм, че на сватбата ще са предимно нашите приятели, така, че ще стане купон crazy

Наистина става много забавно.А щом ще има и предимно приятели,още по-,при нас така беше.Сига само и двамата да искате да направите този ритуал и всичко е ок? yahoo yahoo yahoo
Активен
Marina
Професор
Публикации: 489

« Отговор #200 -: февруари 18, 2007, 15:02:10 »

И на мен ритуала не ми допада,но въпреки това ще имам жартиер,а после когато останем насаме,милото пак може да го свали  blush
                                                                                                                                                и ние сигурно така ще направим blum
на тържеството няма да има сваляне на жартиер Blush

Наскоро бях на една сватба, на която булката си повдигна полата и жартиерът беше на глезена и, а младоженецът го свали с ръка. Това също е вариант, освен ако и вие не държите на принципа на рошавата гарга.
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: февруари 19, 2007, 10:55:23 »

И на мен ритуала не ми допада,но въпреки това ще имам жартиер,а после когато останем насаме,милото пак може да го свали  blush
                                                                                                                                                и ние сигурно така ще направим blum
на тържеството няма да има сваляне на жартиер Blush

Наскоро бях на една сватба, на която булката си повдигна полата и жартиерът беше на глезена и, а младоженецът го свали с ръка. Това също е вариант, освен ако и вие не държите на принципа на рошавата гарга.

Е, да, вариант е, но не толкова весел и забавен!!! nea И какво лошо има в принципа за гаргата? pardon

Цитат
... само и двамата да искате да направите този ритуал и всичко е ок?  yahoo yahoo yahoo
Това също е от значение!!! good
Активен
Marina
Професор
Публикации: 489

« Отговор #202 -: февруари 19, 2007, 10:59:26 »

Съвсем нищо лошо, и аз съм фен на принципа на гаргата  Wink
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #203 -: февруари 19, 2007, 11:04:31 »

Съвсем нищо лошо, и аз съм фен на принципа на гаргата  Wink

И аз така, все пак, като ще има жартиер, да е весело и да е както си е!!! good На нас много ни се радваха с жартиера и начина на сваляне, даже и сега 5 месеца след сватбата, като се видим с приятели все се сещат за този ммомент!!! girl_wink CHEERS любов заедно
Активен
junglegirl^84
Сватбар
Публикации: 246

обичай врага си,това ще го влуди!!!!

« Отговор #204 -: февруари 19, 2007, 20:52:15 »

не знам защо но на повечето сватби на които съм била момента с жартиера е много претупан shok
значи ди джея казва нещо си там и булката и младоженеца застават някъде ....булката много ясно се е усмихнала и с нетърпение очаква съпруга й да покаже пред  родата и приятелите колко я желае и обича и т.н.А младоженецът горкичкия,вече леко подпийнал и пак умира от срам и сваля жартиера с размах за няколко секунди beating
Е това ли  е Oh my ...
За няколко секунди  работа,а милото не се съгласява Blush
А после като хвърля жартиера обикновено има много по-малко желаещи отколкото при хвърлянето на букета blush
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: февруари 20, 2007, 01:50:32 »

не знам защо но на повечето сватби на които съм била момента с жартиера е много претупан shok
значи ди джея казва нещо си там и булката и младоженеца застават някъде ....булката много ясно се е усмихнала и с нетърпение очаква съпруга й да покаже пред  родата и приятелите колко я желае и обича и т.н.А младоженецът горкичкия,вече леко подпийнал и пак умира от срам и сваля жартиера с размах за няколко секунди beating
Е това ли  е Oh my ...
За няколко секунди  работа,а милото не се съгласява Blush
А после като хвърля жартиера обикновено има много по-малко желаещи отколкото при хвърлянето на букета blush
При нас също беше много забавно.Въобще не го претупахме и хубавичко се посмяхме.Аз бях тази която леко се засрами даже  blushКандидати имаше достатъчно 7-8 човека.Даже се посбориха малко и накрая го хванаха двама.Пускала съм снимки,но ето пак! girl_wink blum

* IMG_1916.JPG (51.73 KB, 448x299 - видяно 334 пъти.)

* IMG_1920.JPG (48.9 KB, 448x299 - видяно 332 пъти.)
Активен
Smurfieta
Сватбар
Публикации: 210

« Отговор #206 -: февруари 20, 2007, 09:17:27 »

Май при нас случаят е обратен и мен повече ме е срам  blush Страх ме е да не ми вдигне роклята прекалено и да се окажа по бельо пред цялата рода, но все пак се съгласих да има жартиер. Нека и любимия да има какво да хвърля към приятелите си  sarcastic А като гледам снимките ви може да бъде и много забавно дори!
Активен
desislavka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1146

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: февруари 20, 2007, 11:40:43 »

Е все пак трябва да го има,защото за момите ще има букет,та нека има и за ергените! :danceg:Важното е да е весело! Dance yahoo
Активен
˙·٠Outono Bolboreta™٠·˙

Leader

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: февруари 20, 2007, 12:33:11 »

И при нас беше забавно е не претупано!!! Dance любов заедно
Показвала съм снимки, никой от нас не се беше притеснил!!! girl_wink Беше много весело, след като милото хвърли жартиера и едно от момчетата го хвана, някой поръча на DJ-я да пусне Кан-Кан за момчетата и беше голяма веселба!!! Като си гледаме DVD-то и направо от смях ни потичат сълзи!!! Cray Dance ROFL
Активен
didibaby
Баш Майстор
**
Публикации: 1881

« Отговор #209 -: февруари 21, 2007, 18:35:35 »

Страх ме е да не ми вдигне роклята прекалено и да се окажа по бельо пред цялата рода, но все пак се съгласих да има жартиер.

И аз се чувствам точно така-трябва да потренирам как точно да си вдигна роклята, за да няма изненади... Oh my ...
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 42   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: