Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 00:06:28

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 42   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: А какво ще кажете за жартиерите?  (Прочетена 186810 пъти)

fanimira
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2391

Mom of 2

Моят сватбен албум

« Отговор #375 -: юни 27, 2007, 18:59:20 »

кофти тръпка се е получило, сега иди убеждавай мъжа, колко е забавно това!!!!! А на някои сватби цялото нещо е е толкова непринудено и естествено!!!!
Активен
Marina
Професор
Публикации: 489

« Отговор #376 -: юни 27, 2007, 20:17:10 »

И мен преди ми се струваше доста неприлично, но гледах едно супер смешно клипче по телевизията. Един младоженец се беше наврял целия под полата на булката и като излезе от там, малката петгодишна шаферка дойде и му шибна един шамар. Ей, направо се спуках от смях  laugh laugh laugh Супер сладко беше! И от тогава се навих и ние да направим така, пък може при нас някоя баба да се възмути и дойде да шибне шамар на душито. Определено ще ми е интересно да видя каква реакция ще предизвикаме у гостите!  yahoo

Ей заради такъв майтап наистина си струва да се прежали човек!  laugh
Активен
Little_Sweet_Didka
Баш Майстор
**
Публикации: 1731

Моят сватбен албум

« Отговор #377 -: юни 28, 2007, 12:12:05 »

Аз май на всички сватби на които съм била за музикален фон се пуска Джо Кокър. И мъжа на Стела беше казал че не иска такъв ритуал с жартиер, но във вихара на купона "Беше готов на всичко" както каза Стели.
Въпреки че беше на фона на Джо Кокър не мисля че беше пошло...всеки както си го направи според мен. Не е нужно да се вмъква целият под полата. Просто булката леко повдига полата си и готово!
 pardon

* DSC05405.JPG (64.54 KB, 584x778 - видяно 323 пъти.)
Активен
galchos
Сватбар
Публикации: 235

« Отговор #378 -: юни 28, 2007, 14:14:01 »

аз мисля да нямам обичая с жартиета....ако тоолкова е важно за момчетата, любимия може да си хвърли вратовръзката и без това едвам ще го накарам да сложи smile
Активен
Alucinado
Сватбен ГУРУ
Публикации: 647

Моят сватбен албум

« Отговор #379 -: юни 28, 2007, 14:25:26 »

аз мисля да нямам обичая с жартиета....ако тоолкова е важно за момчетата, любимия може да си хвърли вратовръзката и без това едвам ще го накарам да сложи smile

Offtopic galchos, принципно вместо жартиер може да се хвърля и булото, дори това е по-българският обичай, и значението и на двата е еднозначно. (зависи кое ти харесва повече: булото или вратовръзката  pardon)
Това е само за информация  blush
Активен
galchos
Сватбар
Публикации: 235

« Отговор #380 -: юни 28, 2007, 14:26:44 »

много благодаря, не го знаех това......може и сакото да си хвърли, все ми е тая честно казано, никак не държа обаче да ми се мушка под полата пред всички, а и по-важното е, че и той не иска
Активен
Инка-маслинка
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1208

Моят сватбен албум

« Отговор #381 -: юни 28, 2007, 20:16:22 »

и моето мило не иска жартиер, а и аз с тези обръчи не знам как така лекичко ще ги повдигна, за да не се мушка отдолу! nea
Активен
Aneta1
Любопитен
*
Публикации: 33

Моят сватбен албум

« Отговор #382 -: юли 02, 2007, 14:25:22 »

Май не ми се рискува с вдигане на полата, че като пробвах роклята така си вдигнах пола да направя по-голяма стъпка и нищо не остана скрито  blush. Дано и на сватбата не го направя, че милото ми направо ще ме  hunter, баща ми ще  Oh my ...  priest, а всички гости  goody DANCE
Активен
Smurfieta
Сватбар
Публикации: 210

« Отговор #383 -: юли 08, 2007, 23:50:31 »

При нас го имаше ритуала с жартиера, но бяхме репетирали предварително  Wink Аз си ги сложих точно над коляното, а за да не рискуваме да се окажа по прелести пред всички гости, решихме младоженецът да го сваля като се покатеря на един стол, така че да не ми вдига роклята. Той се справи толкова бързо, че нито имах време да се засрамя  blush, а DJ едва беше успял да пусне класиката на Джо Кокър. После борбата за жартиера беше ожесточена  laugh За съжаление съм забравила да го снимам преди сватбата, а сега вече е на сигурно място под възглавницата на колегата, който го хвана  blum
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #384 -: юли 09, 2007, 07:47:54 »

Аз си ги сложих точно над коляното, а за да не рискуваме да се окажа по прелести пред всички гости, решихме младоженецът да го сваля като се покатеря на един стол, така че да не ми вдига роклята. Той се справи толкова бързо, че нито имах време да се засрамя  blush, а DJ едва беше успял да пусне класиката на Джо Кокър. После борбата за жартиера беше ожесточена  laugh За съжаление съм забравила да го снимам преди сватбата, а сега вече е на сигурно място под възглавницата на колегата, който го хвана  blum
Това все едно аз съм го казала.... laugh...милото толкова бързо го измъкна....че направо..абе това освен с тренировки няма как да стане...мдааааааааа............ходил е да тренира този хубостник някъде, защото с мен не е....определено..... laugh
Активен
Rossistela
Баш Майстор
**
Публикации: 1863

Моят сватбен албум

« Отговор #385 -: юли 09, 2007, 10:11:58 »

Аз пък обиколих всички магазини на Севън секъндс,до които имах достъп-на Пиротска,Витошка,Мол,Цум и в Пловдив,но за мое огромно съжаление никъде нямаха жартиера,който ужасно много съм си харесала-този на bulyov4e в цвят шампанско!Много ме е яд tazran

Активен
Smurfieta
Сватбар
Публикации: 210

« Отговор #386 -: юли 09, 2007, 10:21:01 »

Rossistela, не се ядосвай. Имаш все още време до сватбата да си намериш мечтания жартиер  good
Моя беше синичък и играеше ролята на "нещо синьо" за сватбата.
pleasure, много си подозрителна значи  laugh Явно просто си е сръчен човека  tease
Активен
mandarinka
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #387 -: юли 09, 2007, 11:09:37 »

И аз ще търся син по същата логика за "нещо синьо"  good
Активен
ROSI KRASTEVA
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 3674

ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО

Моят сватбен албум

« Отговор #388 -: юли 09, 2007, 11:12:57 »

И аз ще търся син по същата логика за "нещо синьо"  good
и моят жартиер ще играе тази роля за нещо синьо
Активен
pleasure
Баш Майстор
**
Публикации: 1975

love is in the air....

Моят сватбен албум

« Отговор #389 -: юли 09, 2007, 11:19:48 »

pleasure, много си подозрителна значи  laugh Явно просто си е сръчен човека  tease
Хехе ще я видим тази работа tease, то бива сръчност бива ловкост....но това беше мълниеносно... funnytooth
Активен
Страници: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 42   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: