Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 25, 2024, 22:23:11

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 35   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: А какво ще кажете за жартиерите? - 2 част  (Прочетена 172639 пъти)

anbibian
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1469

Моят сватбен албум

« Отговор #225 -: април 08, 2009, 21:50:51 »

аз в неделя си харесах жартиера, ама ми е толкова хубав, че не ми се дава милото да го хвърля  blush
не може ли да си го задържа пък той да хвърля друг жартиер  girl_wink
Активен
Amelia
Баш Майстор
**
Публикации: 1556

« Отговор #226 -: април 08, 2009, 22:07:25 »

kezz Голяма работа е сватбата, ей! И всичко да си задържим - букети, жартиери, чаши...лелеее, ние булките сме страшни просто!  kezz

На мен също ми се иска да си намеря жартиер, но нали е далеееч  cray
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**
Публикации: 1711

Моят сватбен албум

« Отговор #227 -: април 13, 2009, 12:31:34 »

ами аз си взех един за 2,50лв. и мисля него да го хвърля моя момък , а за мен ще имам друг много по-хубав от този, който да е изненада за вечерта. Той ще си мисли, че го е хвърлил, но ......
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: април 13, 2009, 12:58:14 »

ами аз си взех един за 2,50лв. и мисля него да го хвърля моя момък , а за мен ще имам друг много по-хубав от този, който да е изненада за вечерта. Той ще си мисли, че го е хвърлил, но ......
този за 2.50 от къде е?
и аз може така да направя като теб
макар че мислех да съм с баш жартиери за вечерта  girl_wink
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #229 -: април 13, 2009, 13:43:16 »

в магазините на Cesar & Cleopatra имаше някакво намаление на почти всички стоки и там открих и жартиера - дантела с малка панделчица и камъче на нея. Това е на главната в Пловдив.
Активен
valia_diva
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: април 13, 2009, 16:50:51 »

Ако ти е широк можеш да го прихванеш, а за да стане от бял син пусни го в някое синьо пране, което изпуска и проблема ти е решен blum
Активен
skylife
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1308

Моят сватбен албум

« Отговор #231 -: април 13, 2009, 18:00:27 »

Или - в духа на Великденските празници - в боята за яйца. Майка така преди години си накапа един бял панталон с червена боя за яйца...и хоп - след като го потопи целия се сдоби с розов панталон Girl_hide Тъкмо и боята е безвредна - има жълта, синя, зелена, червена и разни други микс tease
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: април 13, 2009, 19:22:09 »

smile чудесни идеи момичета
аз така без да искам си боядисах белият халат розов, като пуснах без да искам червени бикини в прането
Към Енигма и момичетата във Варна, днес ми се обади приятелка от там и тя търси син жартиер за подарък на нейна приятелка, която се омъжва май месец във Варна. Ако сте видели някъде пишете ми по-подробно, може и на лични да я упътя. Иначе ще й донеса един от София.  girl_wink
Активен
Daisy_d
Ентусиаст
**
Публикации: 88

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: април 15, 2009, 13:45:09 »

good и аз съм за два жартиера!
По-хубавия дето не ми се дава ще си остане за моето момче, пък другия за хвърляне!
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #234 -: април 15, 2009, 14:33:24 »

good и аз съм за два жартиера!
По-хубавия дето не ми се дава ще си остане за моето момче, пък другия за хвърляне!

Аз си намерих син жартиер от Мънистото за 5 лв. Взех два за мен и за приятелката ми от Варна.  danceg
Обаче така ме гложди за онзи от 18 лв. и ще си го взема да си остане за мен ... и за милото  blush
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #235 -: април 15, 2009, 20:00:26 »

Къде е това Мънисто?
http://www.manisto.com/
гр. София, бул. "Евлоги Георгиев" 47 партер
тел: 0878 460 405
ел. поща: [email protected]
РАБОТНО ВРЕМЕ - от 10.30 ч. до 19.00 ч., събота - от 10.30 ч. до 15.00 ч.
по празниците сега няма да работят събота, май месец също от 1 до 6 май
моите неща ще станат готови към 15 май, тогава ще пусна снимчици на всичко  danceg
Активен
peteto77
Сватбар
Публикации: 185

« Отговор #236 -: април 17, 2009, 15:29:34 »

Аз си намерих син жартиер от Мънистото за 5 лв. Взех два за мен и за приятелката ми от Варна.  danceg

някой ми каза на скоро, че тези жартиери струват по-малко от лев... но магазините ги взимат и им  слагат тази надценка, както и агенциите също. В моя случай ми казаха за цена от 15 лева, така че тези от 5 явно са на далавера girl_wink
Активен
anbibian
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: април 17, 2009, 15:58:19 »

някой ми каза на скоро, че тези жартиери струват по-малко от лев... но магазините ги взимат и им  слагат тази надценка, както и агенциите също. В моя случай ми казаха за цена от 15 лева, така че тези от 5 явно са на далавера girl_wink
Ами честно да ти кажа, на мен ми взеха мярка и видях, че е дантела с ластик и му шият после три бели розички. Ако можете да шиете и си намерите подходяща дантела, по-добре си го ушийте, така наистина ще ви излезе по-евтино, а може и по-красив да стане ако сте по-сръчни  girl_wink Аз не съм много сръчна и време нямам и 5 лв ми се видя добре, а и си е хубав  smile
А този другия дето си мечтая за него той е от магазин за бельо, беше около 18 лв и няма нищо общо с тези, които ги предлагат по сватбените магазини и ателиета. Много ми хареса, още го мисля  pardon
Сложих снимка на жартиера в галерията ми.
« Последна редакция: април 17, 2009, 16:27:45 от anbibian » Активен
beb4eto_na_me4o
Сватбен ГУРУ
Публикации: 842

Невероятно е да си родител....

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: април 20, 2009, 09:31:40 »

Здравейте сладурки, и аз се включвам вече по сватбените темички  give_rose
Аз уж не исках този ритуал с жартиера, обаче после с милото решихме, че ще е забавно и в крайна сметка като купихме роклята, избрах и жартиерче...ето го и него  give_rose
Активен
Поли
Професор
Публикации: 464

Моят сватбен албум

« Отговор #239 -: април 28, 2009, 12:47:17 »

Момичета, за тези от вас, които още не са си избрали жартиер-жартиерите от сватбената колекция на Triumph са много хубави и са с много хубава синя панделка! Аз днес си го купих и съм много доволна!
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 35   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: